weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Nie ukrywam, że jestem poważnie zainteresowana udziałem w tej wystawie ;) Nigdy jednak nie miliśmy przyjemności być oceniani przez Panią Barbarę Larską. Będę wdzięczna za wszelkie info na temat jej sposobu oceniania. Na co zwraca szczególną uwagę? Jakie rasy są najbliższe jej sercu? itp...:lol: Ja zrobiłam już wcześniej małe śledztwo i odkryłam, że sędzia Larska sędziuje również m.in. jamniki, owczarki szetlandzkie, a na tegorocznej lutowej wystawie w Gdańsku całą grupę V. Czyli ma dość duży rozrzut rasowy. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 weihaiwej napisał(a):Ja zrobiłam już wcześniej małe śledztwo i odkryłam, że sędzia Larska sędziuje również m.in. jamniki, owczarki szetlandzkie, a na tegorocznej lutowej wystawie w Gdańsku całą grupę V. Czyli ma dość duży rozrzut rasowy. Miejmy nadzieję, że w Gdańsku wystąpi odpowiednia stawka akit, wówczas będziemy mogły wyrobić sobie (jako takie) zdanie na temat oceny tej rasy, przez Panią Larską :) Quote
weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Rzeczywiście, to juz da nam jakiś ogląd :) Z tym, że ja i tak już zgłosiłam Iru do Opola :) Doświadczenia nigdy za wiele :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jeżeli będą mogły pojechać obie akitki to pojedziemy na 100%, a nawet 1000% :lol: i to bez względu na to, kto będzie sędziował :) Quote
mausa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 w Opolu za śp Elke Peper sędziować będzie IGITA ZAKE ( LV) Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Elitesse']jest juz ziana w obsadzie - za p.E.Pepper posedziuje Ligita Zake (LV) ja juz to pisalam wczesniej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dziewczyny - nie kłócić się;) ... Ważne, że każda z Was wykazała czujność w temacie. Brawo! Pzdr. Quote
Marek z Gromem Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ja tez bede pewnie z Jackiem i labradorami :cool3: może jeszcze z astką :multi: Do zobaczenia :razz: Quote
essska1 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 no ja tez sie wybieram, bo az zal by bylo nie przyjechac na klubowke, ktora tak blisko ;] pozdr Andzia Quote
Godelaine Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Heh... Przed chwilką ze skrzynki wyciągnęłam broszurkę i formularz zgłoszeniowy, więc rzeczywiście wypadałoby się pojawić... Żeby im za znaczek zwrócić :D :D :D Quote
agabass Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 my również wybieramy się na wystaę do Opola i już nie mozemy się doczekać Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Godelaine napisał(a):Heh... Przed chwilką ze skrzynki wyciągnęłam broszurkę i formularz zgłoszeniowy, więc rzeczywiście wypadałoby się pojawić... Żeby im za znaczek zwrócić :D :D :D Ładnie powiedziane... Pzdr. Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nie zapomnijcie o chustach dogomaniackich co by was łatwo rozpoznać:cool3: Będe buszować po ringach z aparatem:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ja takiej chusty nie mam. I prawdopodobnie mnie nie będzie w Opolu. Ale za to będzie (chyba) Agabass z Dablikiem. Pzdr. Quote
iz@ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witam wszystkich dogomaniakow! Czy ktos moglby mi cos powiedziec o panu A.Kazmierskim ktory bedzie sedziowal w Opolu? Quote
Paulina87 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ta wystawa jest w moje urodziny... bardzo chciałam na nią jechać bo fajnie byłoby spędzić urodziny wśród Dogomaniaków, ale to jest troszkę daleko :shake: ... zobaczymy może uda mi się na nią udać chociaż są marne szanse Quote
essska1 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 witam! chciala bym sie zapytac czy ktos wie, (albo pamieta) jak bylo w zeszlym roku na wystawie zwyklej? jak byly porozmieszczane psy albo jak beda w tym roku? bo mam do wystawienia Belga w mlodzierzy i RRa w otwartej :] i nie wiem czy wyrobie.. wie ktos czy beda jakies info o ringach i planie sedziowania (godziny) przed wystawa? pozdr Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 ringi sa dosyc rozrzucone po terenie wystawy Quote
essska1 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 o kurcze :( to nie fajnie, ale moze Belgi beda wczesniej a rry pozniej :D (nadzieja matka glupic..) Quote
Gośka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Nie znacie jakiś w miarę niedrogich noclegów w Opolu albo okolicach? Quote
Ela_i_Morfeusz Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Kurcze caly czas mysle nad ta wystawa :confused: (zeszloroczna wystawe wspominam baaaardzo milo). W sumie to za duzo czasu nie zostalo ale mam nadzieje, ze tak jak w tamtym roku, w Katowicach beda zbierac zgloszenia na Opole. Pomysle, pomysle. Quote
flashka-g Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 http://www.infhotel.pl/chrzastowice/tenis to jets dosc blisko..i z trasy z warszawy z tego co wiem;) Quote
Recommended Posts