Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zajrzałam na opolską stronke i na pewno będą:

- [SIZE=2]Najpiękniejsza Para
- Najlepsza Grupa Hodowlana
- Najlepszy Reproduktor
- Najlepsza Suka Hodowlana

Dodatkowo, jeśli opierać się na informacjach z zeszłego roku, w każdy dzień wybierane jest najpiękniejsze szczenię, junior (zarówno suka, jak i pies, po czym dodatkowo jest porównanie na samym końcu), weteran, pies użytkowy, a także pies rasy polskiej.

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Godelaine']Właśnie zajrzałam na opolską stronke i na pewno będą:

- [SIZE=2]Najpiękniejsza Para
- Najlepsza Grupa Hodowlana
- Najlepszy Reproduktor
- Najlepsza Suka Hodowlana

Dodatkowo, jeśli opierać się na informacjach z zeszłego roku, w każdy dzień wybierane jest najpiękniejsze szczenię, junior (zarówno suka, jak i pies, po czym dodatkowo jest porównanie na samym końcu), weteran, pies użytkowy, a także pies rasy polskiej.

A wiesz, jakie sa wymogi dla Reproduktora i Suki hodowlanej?
Pzdr.

Posted

Przejrzałam dokładnie stronę w poszukiwaniu info i jednak chyba odrobinę się pośpieszyłam z powyższymi słowami :oops:

Para hodowlana będzie. Czy reproduktor i suka hodowlana niewiadomo... Może warto do nich napisać na maila? Albo po prostu przedzwonić?

Sorki za wprowadzenie w błąd :oops:

Posted

Małgoś... W zeszłym roku był. Wystarczy wejść na stronę i zobaczyć wyniki wystawy 2005.

Asiaczku... Jeszcze braki obycia w tematach wystaw wychodzą :oops: Solennie postanawiam się poprawić :lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
A jak ktos kiedys powiedzial, nie wazne, jak sie zaczyna, ale wazne, jak sie konczy
:cool3:

Akurat ta osoba skończyła źle... :lol: Mam nadzieję, że u mnie jednak będzie inaczej :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
na liscie wystawy pojawila sie informacja ze zmarla w niedziele :( podobno miala nowotwor

To straszne ... ['] ['] ['] Nie tylko w wymiarze ludzkim, ale to takze cios dla kynologii :-(