Alutka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 I ja też się chwalę, bo mam czym, moja pudelka - toy - apricot drugi raz z rzędu wygrała na klubówce ( I miejsce ) B I S Weteranów:multi: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Wszystkim , którzy zdobyli tytuły , puchary, medale SERDECZNE G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!! tak trzymać:multi: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dziękuję pięknie Agappe, życzę wszelkich s u k c e s o w:thumbs: :bye: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Gracjana Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 co z tymi nagrodami (zadarmo zgloszenie na swiatowke) prosze tez mi powiedziec kiedy i przy kim zpstaly losowane:mad: Quote
Elitesse Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Gracjana napisał(a):co z tymi nagrodami (zadarmo zgloszenie na swiatowke) prosze tez mi powiedziec kiedy i przy kim zpstaly losowane:mad: na finalach BIS przy calej publicznosci :) Quote
Gracjana Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 to chociaz o tyle dobrze...;) a nazwiska beda na stronie Opola ?? Quote
Dzidtka_Gl Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 wyniki są ale zdjęć nie ma :( a mi zalezy na fotach Quote
pentu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Zdjecia miały byc wstawione w weekend razem z wynikami.A osoby ktore wygrały zgloszenia na światowke tez bede wymienione poztym otrzymaja listem informacje z biura. Quote
Zeliika Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Mimo zlej pogody wrocilismy zadowoleni - Dakar na miedzyn. i klubowej 2 x CWC w klasie otwartej + resCACIB :lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Macie moze wyniki z goldenow? interesuje mnie kl. otwarta pieskow:) Quote
Recommended Posts