Elitesse Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 to ja sie troszke pochwale :) Wacio zyli PONTIAC Grasant - Zwyciezca Mlodziezy Lancelot - Najlepszy Weteran , II BIS Weteran Tess - CWC, r.CACIB, II BIS Najpiekniejszych Psow Opolszczyzny i wnusia Lancelota - Irminka CWC, CACIB, NSwR - sonczyla CH.PL Quote
fidekangela Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wszytskim gratuluje ! Elitesse jako ,że ja sznauciomanka to dla ciebie wieeeelkie gratulacje , pikne masz te sznaucerki ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 czy ktos robil fotki na BIS Puppy ??? w sobote na Klubowej IX lub dzisiaj ??? moja lhasaczka wygrala i wczoraj i dzis!!! a nie mam pamiatki :( Quote
Elitesse Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 ja tez bym poprosila fotki z finalow jesli ktos robil :modla: Quote
JASMIN Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Viz']Przy okazji: Gratulacje dla Jasminki, która zgarneła Zw. Mł.!!! Jeszcze nie wiem czy NJwR, ale zaraz zadzwonie :D Visa jeszcze raz bardzo z Jasminką dziękujemy za gratulacje :buzi:. Mamy ocenę doskonałą 1/3 i Zw.Mł Quote
AnkaW Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wielkie gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: Quote
daga10011 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 my wrocilismy z best puppie-a wygralysmy z pieknym pieskiem,wiec sie baardzo ciesze:multi: i suka w mlodziezy srebro w stawce 5 suk-myslalam,ze bedziemy 4,a przegralysmy tylko z suka co do ktorej nikt nie mial watpliwosci ze wygra ta stawke:multi: .Co prawda chcialam ukonczyc ml.ch.pl ale....lepszej suki nie przeskoczymy,a ta byla baardzo wyjatkowa:loveu: .Gdyby przegrala to bylby skandal-wiec jestem bardzo zadowolona:multi: Na Bis puppie nie zostalismy-spieszylo nam sie do domu,a poza tym do teraz sie trzese z zimna na samo wspomnienie pogody:roll: .Jak zobaczylam stawke na zywo i mna juz telepalo z zimna zamierzalam po porostu wsiasc do auta i jechac spowrotem do cieplego domu:lol: .tym bardziej,ze od 3 rano jestem na nogach:cool1: Quote
saluczki Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gratulacje dla zwycięzców!!!! Szczególnie dla Ani i jej psiaków a przy okazji Aniu, twój wnuczek ZAFIR wygrał rasę!!!!!:multi: czy ktoś może robiła zdjęcia salukom i azawaczkom, była bym bardzo wdzięczna za przesłanie:modla: :modla: Quote
daga10011 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Fritz napisał(a):Ma ktos moze stawke szkotow wyniki? a szkotow to znaczy????????:oops: .ja moge stawke podac o ile nie jest jakas diametralnie dluga:-o :lol: . Quote
karolayna Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nugatowa napisał(a):PSY Kl.mlodzieży DA VINCI Bat-hang SIMPLY THE BEST Pumilo kl.pośrednia BONNY BOY Bohemia Acro RUBENS Polcolland Kl.otwarta AMOR IMPERIA Bohemia Atol Bombers CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) SUKI Kl.szczeniąt CANDY BABY PUMILO MILADY Ad Acte Na przykład NEFRETETE Na przykład NESSA Kl.młodzieży AISSA Alikana HERMIONA znad Warsina I WANT YOU Bohemia Acro Na przykład MADAM BUTTERFLY Na przykład MO-LI SELENA Punilo SKAYBAROSHI HAN&HAR SENSUAL LADY Kl.pośrednia BELLE-STAR Tiramisu GRETA Czarnnoksiężnik kl.otwarta Anabell Imperial Bohemia I'M BLACK AND WHITE CHRISTMAS DREAM Bast kl.championów CHOICE TOP IVEKO-DOG KL.weteranów RAPSODIA Dwa Gnagi dziekuje:loveu: Quote
efra-husky Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 to i my się pochwalimy - Efra w Opolu zdobyła Zw.Mł :p Quote
AlaNowak Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No to my tez sie chwalimy:) Pierwsza wystawa w młodziezy a juz Dosk I, BOB i BOG III[SIZE=2]!!! Quote
Guest Reyes Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Aaaaaa ;) Moja gratulacje Alu! Brawa dla wszystkich Zwycięsców Quote
aleb Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='alanowak']No to my tez sie chwalimy:) Pierwsza wystawa w młodziezy a juz Dosk I, BOB i BOG III[SIZE=2]!!! Wow, gratuluję ;) Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :multi: My też mamy powody do dumy:multi: sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy Ala bravo za BOB i BOG Quote
Elitesse Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='agabass']:multi: My też mamy powody do dumy:multi: sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy Ala bravo za BOB i BOG gratulacje !!!!! :laola: wysciskaj grubaska od nas :loveu: Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Elitesse napisał(a):gratulacje !!!!! :laola: wysciskaj grubaska od nas :loveu: ok wyściskam , aż mu oczy wyjdą Aga dla ciebie również wielkie gratki, nich nam wszystkim spadną gatki :lol: :lol: :lol: Quote
Iwa-R Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 To i my napiszemy. Na naszej pierwszej wystawie w pośredniej wywalczyliśmy nasze pierwsze CWC :multi: Quote
Pearl Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ja też wspominam dosyć miło tę wystawę, mój pies zdobył Mł.Zwyc.Klubu,Zwyc.Mł.+3 BIS Junior, wystawiane przeze mnie CWC,Zwyc.klubu+BOB. Szkoda, że pogoda niezbyt dopisała. Quote
resuruss Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 saluczki napisał(a):Gratulacje dla zwycięzców!!!! Szczególnie dla Ani i jej psiaków a przy okazji Aniu, twój wnuczek ZAFIR wygrał rasę!!!!!:multi: czy ktoś może robiła zdjęcia salukom i azawaczkom, była bym bardzo wdzięczna za przesłanie:modla: :modla: Obserwowalam Zafirka na BiG - piekne stworzonko :loveu: :loveu: :loveu: - milo na ringu ogladac tak pieknego saluczka.Gratuluje intuicji hodowlanej i bardzo sie ciesze ,ze to moj wnuczek :multi: Quote
Pheobe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Witam!!! Bardzo poszukuje fotek chartow perskich - saluki.... Moze ktos z Was posiada???? A moze ktos ma fotki z Grup? A konkretnie z Grupy X ???? Bardzo prosze.......:roll: Gratuluje wszystkim!!!! Pierwszego dnia lalo jak diabli ale atmosfera byla super!!! Niestety zaraz po afganach musialam wracac.... I saluk nie widzialam..... ;) Quote
flashka-g Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a ja wczoraj na 4 husky wystawiane- 3 były pierwsze i jedna sunia nawet Cacib;) i raz trzecia ale na 7 wiec super poszło:) Na szczescie mocno nie padało....;) Quote
Pheobe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Wraz z ZAFIREM rase wygral jego wspolmieszkaniec chart afgański - CABRIOLET Zikkurat!!!! ;) :multi: :multi: I tak dwa tytuly BOB pojechaly do jednego domu w Przeworsku!!! Bardzo sie ciesze, bo Cabriolet to miotowy brat mojej suni.. :multi: Quote
Recommended Posts