Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja sie troszke pochwale :)

Wacio zyli PONTIAC Grasant - Zwyciezca Mlodziezy
Lancelot - Najlepszy Weteran , II BIS Weteran
Tess - CWC, r.CACIB, II BIS Najpiekniejszych Psow Opolszczyzny
i wnusia Lancelota - Irminka CWC, CACIB, NSwR - sonczyla CH.PL

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viz']Przy okazji:
Gratulacje dla Jasminki, która zgarneła Zw. Mł.!!! Jeszcze nie wiem czy NJwR, ale zaraz zadzwonie :D

Visa jeszcze raz bardzo z Jasminką dziękujemy za gratulacje :buzi:. Mamy ocenę doskonałą 1/3 i Zw.Mł

Posted

my wrocilismy z best puppie-a wygralysmy z pieknym pieskiem,wiec sie baardzo ciesze:multi: i suka w mlodziezy srebro w stawce 5 suk-myslalam,ze bedziemy 4,a przegralysmy tylko z suka co do ktorej nikt nie mial watpliwosci ze wygra ta stawke:multi: .Co prawda chcialam ukonczyc ml.ch.pl ale....lepszej suki nie przeskoczymy,a ta byla baardzo wyjatkowa:loveu: .Gdyby przegrala to bylby skandal-wiec jestem bardzo zadowolona:multi:
Na Bis puppie nie zostalismy-spieszylo nam sie do domu,a poza tym do teraz sie trzese z zimna na samo wspomnienie pogody:roll: .Jak zobaczylam stawke na zywo i mna juz telepalo z zimna zamierzalam po porostu wsiasc do auta i jechac spowrotem do cieplego domu:lol: .tym bardziej,ze od 3 rano jestem na nogach:cool1:

Posted

Gratulacje dla zwycięzców!!!! Szczególnie dla Ani i jej psiaków a przy okazji Aniu, twój wnuczek ZAFIR wygrał rasę!!!!!:multi: czy ktoś może robiła zdjęcia salukom i azawaczkom, była bym bardzo wdzięczna za przesłanie:modla: :modla:

Posted

Nugatowa napisał(a):
PSY
Kl.mlodzieży
DA VINCI Bat-hang
SIMPLY THE BEST Pumilo
kl.pośrednia
BONNY BOY Bohemia Acro
RUBENS Polcolland
Kl.otwarta
AMOR IMPERIA Bohemia
Atol Bombers
CODY GRAND Hajan Polonia (FCI)
SUKI
Kl.szczeniąt
CANDY BABY PUMILO
MILADY Ad Acte
Na przykład NEFRETETE
Na przykład NESSA
Kl.młodzieży
AISSA Alikana
HERMIONA znad Warsina
I WANT YOU Bohemia Acro
Na przykład MADAM BUTTERFLY
Na przykład MO-LI
SELENA Punilo
SKAYBAROSHI HAN&HAR SENSUAL LADY
Kl.pośrednia
BELLE-STAR Tiramisu
GRETA Czarnnoksiężnik
kl.otwarta
Anabell Imperial Bohemia
I'M BLACK AND WHITE CHRISTMAS DREAM Bast
kl.championów
CHOICE TOP IVEKO-DOG
KL.weteranów
RAPSODIA Dwa Gnagi

dziekuje:loveu:

Guest Reyes
Posted

Aaaaaa ;) Moja gratulacje Alu!

Brawa dla wszystkich Zwycięsców

Posted

[quote name='alanowak']No to my tez sie chwalimy:) Pierwsza wystawa w młodziezy a juz Dosk I, BOB i BOG III[SIZE=2]!!!
Wow, gratuluję ;)

Posted

:multi: My też mamy powody do dumy:multi: sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy
Ala bravo za BOB i BOG

Posted

[quote name='agabass']:multi: My też mamy powody do dumy:multi: sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy
Ala bravo za BOB i BOG

gratulacje !!!!! :laola: wysciskaj grubaska od nas :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
gratulacje !!!!! :laola: wysciskaj grubaska od nas :loveu:

ok wyściskam , aż mu oczy wyjdą Aga dla ciebie również wielkie gratki, nich nam wszystkim spadną gatki :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja też wspominam dosyć miło tę wystawę, mój pies zdobył Mł.Zwyc.Klubu,Zwyc.Mł.+3 BIS Junior, wystawiane przeze mnie CWC,Zwyc.klubu+BOB. Szkoda, że pogoda niezbyt dopisała.

Posted

saluczki napisał(a):
Gratulacje dla zwycięzców!!!! Szczególnie dla Ani i jej psiaków a przy okazji Aniu, twój wnuczek ZAFIR wygrał rasę!!!!!:multi: czy ktoś może robiła zdjęcia salukom i azawaczkom, była bym bardzo wdzięczna za przesłanie:modla: :modla:

Obserwowalam Zafirka na BiG - piekne stworzonko :loveu: :loveu: :loveu: - milo na ringu ogladac tak pieknego saluczka.Gratuluje intuicji hodowlanej i bardzo sie ciesze ,ze to moj wnuczek :multi:

Posted

Witam!!!
Bardzo poszukuje fotek chartow perskich - saluki....
Moze ktos z Was posiada????
A moze ktos ma fotki z Grup?
A konkretnie z Grupy X ????
Bardzo prosze.......:roll:

Gratuluje wszystkim!!!!
Pierwszego dnia lalo jak diabli ale atmosfera byla super!!!
Niestety zaraz po afganach musialam wracac....
I saluk nie widzialam..... ;)

Posted

Wraz z ZAFIREM rase wygral jego wspolmieszkaniec chart afgański - CABRIOLET Zikkurat!!!! ;) :multi: :multi:
I tak dwa tytuly BOB pojechaly do jednego domu w Przeworsku!!!
Bardzo sie ciesze, bo Cabriolet to miotowy brat mojej suni.. :multi: