PANGEA Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 IraKa napisał(a):Stawka Psy szczenięta HUGO Śląska Gawra młodzież BARON Rudis BUSTER Rudis SuKI szczenięta HULAJ DUSZA Śląska Gawra młodzież BETULA Rudis OPIUM Pangea pośrednia Soletrader CHA CHA CHA avec Debucher Wielkie dzieki :loveu: Szkoda, ze nie znam wynikow :shake: Quote
IraKa Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cavisia napisał(a):A ja jeszcze prosiłabym o stawkę cavalierków - międzynarodówkę tylko. PSY szczenięta DIAMENT Królewski Przywilej młodzież CARHAM VARIETY SHOW FAEDON CAROLI REGIS JEGOMOŚĆ Sylena FCI MIANOS KSIĄŻE Randia Polonia otwarta MICHAEL Dobry Rok SUKI młodzież Ex Officio BASTET BLANCA SANTANA GWELLIAN LORI Rajska Zagroda SWEET CHERRY Armida pośrednia BRISEONE QIRI Biely demon DOLCE VITA Deep Frest otwarta AMELIA Anuks BELINDA Charmander NABLA Klan Kamironu SEFFE TRIES Biely demon championów ULANA TWAI z Cisarskeho Mlyna Quote
Elitesse Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 dlaczego nikt sie nie chwali ?? mowic jak wam poszlo ! Quote
Cavisia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 IraKa napisał(a):PSY szczenięta DIAMENT Królewski Przywilej młodzież CARHAM VARIETY SHOW FAEDON CAROLI REGIS JEGOMOŚĆ Sylena FCI MIANOS KSIĄŻE Randia Polonia otwarta MICHAEL Dobry Rok SUKI młodzież Ex Officio BASTET BLANCA SANTANA GWELLIAN LORI Rajska Zagroda SWEET CHERRY Armida pośrednia BRISEONE QIRI Biely demon DOLCE VITA Deep Frest otwarta AMELIA Anuks BELINDA Charmander NABLA Klan Kamironu SEFFE TRIES Biely demon championów ULANA TWAI z Cisarskeho Mlyna Bardzo dziękuję :):multi: Quote
Agappe Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Agappe napisał(a):poprosze stawke akit (japońskich) ... bede ogroooomnie wdzięczna ponawiam prośbe Quote
karenina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Elitesse napisał(a):mijalo sie okraglak i za nim byl parking, tak jakby poza terenem wystawowym No to tam jest teraz market Lidl, i ma mały parking z przodu i z tyłu. Oczywiscie nie pobieraja za to kasy ( oddział) ale i nie ma gdzie sie zatrzymac. O 10 dzis był juz full z przodu i połowa tyłu zajeta. Quote
cockermanka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Elitesse napisał(a):dlaczego nikt sie nie chwali ?? mowic jak wam poszlo ! To ja się chwalę:evil_lol: - nasza Arabellka pokonała konkurentki w klasie i przywiozła CWC...i ma już dorosły championat:cool3: - cieszy mnie to baaardzo bo to nasze własne dziecko,a szła dzisiaj jak burza:razz: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Iraka dziękuje śłicznie za dogi ;-)) tera zposiedze i stworze stawki ;-) Quote
Marca_Besi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Gratulacje dla wszystkich! Czy zna ktoś wyniki Flatów? Quote
IraKa Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jo-jo napisał(a):Iraka dziękuje śłicznie za dogi ;-)) tera zposiedze i stworze stawki ;-) Znaczy dostałaś czy nie? Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 IraKa napisał(a):Znaczy dostałaś czy nie? Tak tak ;-)) właśnie przepisałam i zrobione wszystko ;-) Quote
karolayna Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a ja bym poprosila o staweczke shih tzu, wynikami tez nie pogardze :evil_lol: Quote
IraKa Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Agappe napisał(a):ponawiam prośbe Psy szczenięta HIKARI Cho-Kai INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze JSSUN BOSHI Halne Wzgórze młodzież BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz pośrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze HOSEI Halne Wzgórze Akita u Izis(FCI) UMON championów AMAI Bakira BIMBO Yamamoto CZANAJ Roal SUKI szczenięta IRU Halne wzgórze I'YORKOKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze KONNICHI Halne Wzgórze NIAGARA MAGO KAKUSHI Halne Wzgórze młodzież AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze ARASHI Tajgeta FUJIN Yamamoto MALWA Puchate Kreple pośrednia DAICHI Omono Gawa MIDORI Turzycowa Dolina YOSHI Rilaf otwara AIKYO z Hrabovseho dvora AMAI ze Szpilokowego Lasu MIJA SAWA Turzycowa Dolina SAKE Jamni Jar championów BU Yamamoto CHOKAI Pa-Lis Quote
Agappe Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 IraKa napisał(a):Psy szczenięta HIKARI Cho-Kai INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze JSSUN BOSHI Halne Wzgórze młodzież BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz pośrednia HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze HOSEI Halne Wzgórze Akita u Izis(FCI) UMON championów AMAI Bakira BIMBO Yamamoto CZANAJ Roal SUKI szczenięta IRU Halne wzgórze I'YORKOKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze KAMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze KONNICHI Halne Wzgórze NIAGARA MAGO KAKUSHI Halne Wzgórze młodzież AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze ARASHI Tajgeta FUJIN Yamamoto MALWA Puchate Kreple pośrednia DAICHI Omono Gawa MIDORI Turzycowa Dolina YOSHI Rilaf otwara AIKYO z Hrabovseho dvora AMAI ze Szpilokowego Lasu MIJA SAWA Turzycowa Dolina SAKE Jamni Jar championów BU Yamamoto CHOKAI Pa-Lis suuuuupeeeeeeeeerrrr !!!:multi: :multi: ogromnie dziękuję :))))))) Quote
Martyna Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Marca_Besi']Gratulacje dla wszystkich! Czy zna ktoś wyniki Flatów? znamy :-) lece spac ! pies - klasa szczeniąt, Verso Virgo Vestalis WO pies - klasa młodzieży, Comics My Trend OF Blue nb pies - klasa otwarta, Obi z Vlci Stepi nb O'flanagan Vice Versa[FONT=Arial] CWC, CACIB, BOB pies - klasa championów [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]Alan ze Sidlau CWC, resCACIB suka - klasa młodzieży, [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black]ANDROMEDA Diamentowa Zagroda ZW> ML [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black]CAŁKA Black & White bdb suka - klasa pośrednia Compendio Vanta Verona CWC, CACIB suka - klasa otwarta Asta ze Sidlaku CWC [FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black]suka - klasa użytkowa Starworkers Dreamy Bluebell CWC, resCACIB [FONT=Arial][COLOR=black]suka - klasa championów, REKLAMA Canes Beati CWC Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A czy mógłby ktoś napisał jak tam obecnie wygląda pogoda? :razz: Quote
Paulina87 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja jednak nie jadę :placz: :placz: Gdyby jeszcze ta pogoda była ładna to jakoś bym pojechała... a myślałam, że urodzinki spędzę na wystawie :-( Quote
NigdyNigdy Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 flashka-g napisał(a):tamten psiak Kasiu juz tez nie jedzie...:placz: wiec moje pytanie juz nie aktualne:((( buuu potrzebuje jakiegos zaklinacza słonca!!! Ja nie wiem, czy pogodynka jakieś głupoty opowiadała, czy jak, ale mówili, że we wschodniej części Polski ma być w pogoda miarę- opady tylko przejściowe, a na zachodniej części Polski ma być solidny deszcz. Tymczasem w Warszawie niemal cały czas pada, a słońca, które pokazywali, jakoś nie udało mi się dzisiaj znaleźć. Czy to znaczy, że w Opolu huragany jakieś, czy po prostu chmury przedmuchało i się wszystko odkręciło? :roll: Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No właśnie... na zachodzie deszcze zapowiadali, a u nas od około południa suchutko, więc pytam jak w Opolu, ale jakoś nikt odpowiedzieć nie chce :diabloti: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 wrr własnie patrzyłam na onecie napogode...i w Opolu jutro i w poniedziałek w Olsztynie ma padać :angryy: Quote
karenina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja też się usmiecham o sprawozdanie jak tam aura wyglada i jak rano bedzie. W Krakowie jak dojechalismy o 16 to juz było całkiem sucho,i nadal nie pada, może jutro i do Opola to dotrze. Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Według interii to samo..w Opolu ma cały dizęń padać. Quote
Elitesse Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 uu mnie tez od 17 nie pada ale do Opola 100 km, kolezanka ktora mieszka kilkanascie km mowi ze na razie u niej tez nie pada ale do jutra sie wszytko moze zmienic :roll: Quote
efra-husky Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a ja cały czas mam nadzieję, że jutro nie będzie do południa padało ;) Później niech się dzieje co chce ;) Quote
Recommended Posts