flashka-g Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 wstałam, wyjrzałam przez okno...i chciałam wracac do łozka.. pogoda w taka wystawe klapa:(( a czemu akurat nasze kochane Opole:placz: ciagle pada;/ Quote
Elitesse Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 powodzenia dla dzisiejszych wystawcow :thumbs: nie dajcie sie deszczowi !! Quote
Yoshko Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 nie przejmować się deszczem, może akurat Wam przyniesie szczeście ;) Quote
Elitesse Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 ja dwa lata temu w opolskiej ulewie wybiegalam cacib i bob :) moze i tym razem mi deszcz przyniesie szczescie ? :roll: Quote
karenina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No to my zaraz wychodzimy. Nie lubie deszczu nie lubie. Jedyna z niego pociecha ze tłoku nie będzie :razz: Quote
Alyshia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ano pada, pada.. :roll: :( temperatura : prawie 7 stopni Celsjusza inne : wiatru nie ma Quote
Paulina87 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Napiszcie jeszcze dzisiaj wieczorem jak ma się pogoda w Opolu bo nie wiem czy jutro jechać, nie uśmiecha mi się stanie w deszczu :roll: . Wczoraj patrzyłam na wp na pogodę to na jutro też deszcze zapowiadają. Mimo takiej pogody życzę wszystkim POWODZENIA!! :multi: Quote
AlaNowak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 eh... wystawa juz sie zaczela, a mnie tam nie ma, bo moj tato nie dostal wolnego w pracy na dzisiaj:( a szkoda:( zycze wszystkim Dogomaniakom powodzenia! Quote
Nugatowa Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Czy ma ktoś jedno wolne miejsce dla osoby z seterem z Krakowa :placz: :placz: na jutro desperacko szukam transportu :modla: :modla: :modla: !! Do paliwka sie dokladamy Quote
AlaNowak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 nie pamietam czy pyatlam, ale powiedzcie cos o p.Larskiej, blagam, nie piszcie jakichs specjalnych besztow tylko co lubi, jakie psy preferuje czy liczy sie dla niej handler itd, blagam:] Quote
AlaNowak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ja ew.mam jedno miejsce ale z bytomia i tylko dla czlowieczka:( Quote
JASMIN Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Iwa-R napisał(a):JASMIN napisał(a):Hmm ja o 7.28 wysiadam na dworcu Opole Głowne. Pierwszy raz będę w ogóle w Opolu... Czy ktoś może jedzie również pociągiem i w podobnych godzinach byłby na dworcu? Moglibyśmy pójść razem bo zawsze raźniej ;-) My będziemy albo o 7:07 albo o 8:01 Druga wersja jest bardziej prawdopodobna, więc jeśli chcesz możesz na nas zaczekać ;) Iwa-R a Wy jak z dworca do Okrąglaka się dprzemieścicie taksówką, autobusem czy na nóżkach? Quote
gigi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Trzymam kciuki zaciśnięte do bólu ,za wszystkich wystawiających ,a szczególnie za właścicieli sznauciów.:thumbs: Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 JASMIN napisał(a):Iwa-R a Wy jak z dworca do Okrąglaka się dprzemieścicie taksówką, autobusem czy na nóżkach? No więc wyszło tak, że jeśli będzie padać to trza bęcie autkiem zapylać, bo jak dotrzemy na wystawę na nóżkach, to nie będzie co pokazywać :evil_lol: A na razie nie zapowiada się lepsza pogoda. Nikt ze mną jechać nie chce, a tak nie lubię jeździć sama :mad: Quote
agabass Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a czy przewidziano na taką pogodę namioty na zewnatrz, zeby osłonic ringi - pewnie nie ale warto zapytać Quote
bajadera Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A ja już wiem, że nasza suczka Jasmina Baggins Koralia (skye terrier) jest BOB :loveu: Suczka nasza, ale jest u znajomych i oni ją wystawiają. Myślałam nawet o wyjeździe z nimi, ale mąż i dziecko sobie wyjechali w swoich sprawach, a trzech psów i pięciu szczeniaków nie porzucę.:shake: Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A ja mam takie pytanie..... Nie wiem czy było, czy nie doczytałam. Jaki jest koszt parkingu? No i piszcie prosze jaka pogoda? Quote
Cavisia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Bardzo proszę o stawkę cavalierków :) Z góry dziękuję. Quote
karenina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Iwa-R napisał(a):A ja mam takie pytanie..... Nie wiem czy było, czy nie doczytałam. Jaki jest koszt parkingu? No i piszcie prosze jaka pogoda? Iwa R, parking HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Kompromitacja. Darmowy, tam zaparkujesz gdzie sobie miejsce znajdziesz. Inaczej mówiąc, organizatorzy parkingu chyba NIE ZAPEWNIAJĄ WCALE. ( poza ludzmi z wjazdówkami). Cała reszta parkowała dookoła, w tym na parkingu przed i za marketem Lidl. Ok południa pojawiła sie przy wjezdzie policja i samochodów z psami juz zwyczajnie nie wpuszczała. Agabass, namiot do osłony przed deszczem nalezy miec we własnym zakresie. Pogoda.. Okropna dziś była, nawet nie bardzo zimno ( 7 st) i nie wiało, ale lało niesamowicie. Parasole plus kalosze i sztormiak to najwłasciwszy zestaw. Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 karenina napisał(a):Iwa R, parking HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Kompromitacja. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ja tam pierwszy raz do Opola jadę, to nie wiedziałam, że parkingu nie ma :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
karenina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja tez byłam pierwszy raz w Opolu, zaskoczenie było spore. :diabloti: W stawkach nikomu poki co nie pomoge, bo katalog całkiem mokry i posklejany .. Quote
PANGEA Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 karenina napisał(a):Ja tez byłam pierwszy raz w Opolu, zaskoczenie było spore. :diabloti: W stawkach nikomu poki co nie pomoge, bo katalog całkiem mokry i posklejany .. To jak sie wysusy:razz: to poprosze o Petit Bassety A moze komus wpadly w oko i zna wyniki w tej rasie ???? Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Poprosze o tsawki doziów FCI 235 wszystkie kolorki :loveu: Quote
Recommended Posts