Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tomek67']Dzisiaj donosiciel wziął i doniósł nam potwierdzenia. Na oba-dwa dni. Nadane w Olsztynie. Pojedzie delegatka.

TOmaszku wstydź się !!!!W OPOLU wystawa a ty co robisz nie przyjeżdżasz:mad:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Hej, co jest..... wystawa tuż tuż, a tu nikt nie pisze. Czyżby wszyscy już psy przygotowywali? :evil_lol:

oje wymagaja jeszcze drobnych poprawek i prania lap - ale to w sobote wieczorem :)

Posted

Szukam transportu dla dziewczyny z psem( szczeniak) rasy siberian husky+ stolik+ odkurzacz z WARSZAWY na niedziele do OPOLA. Niech ktoś pomoże!!![SIZE=4]( jakby co to priv;) :roll: Prosze!!!)

Posted

Hej! A co z tym planem ringów? Może ktoś wie które ringi w sobotę będą pod dachem, a które nie? Nie wiem jak się przygotować, a deszczysko ma być na 100%.:-(

Posted

Ziomalka napisał(a):
Hej! A co z tym planem ringów? Może ktoś wie które ringi w sobotę będą pod dachem, a które nie? Nie wiem jak się przygotować, a deszczysko ma być na 100%.:-(

O właśnie ja też byłabym ciekawa tym bardziej bo jadę z dzieckiem

Posted

karenina napisał(a):
Dziewczynki, liczyłam ze tchniecie we mnie troche optymizmu co do pogody.. Prac te psy czy nie prac, oto jest w takim razie pytanie ...

no i czy pakować się "na dwór" czy "na halę"...:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
ale mnie zdolowalyscie ta pogoda-jak mi psy zmokna to beda wygladac jak szkielety:-(

A mój jak będzie wyglądać? :evil_lol:
Coś kiepsko to widzę, z tego co wiem wystawiamy się na dworze :shake:

Posted

karenina napisał(a):
Dziewczynki, liczyłam ze tchniecie we mnie troche optymizmu co do pogody.. Prac te psy czy nie prac, oto jest w takim razie pytanie ...

nie prać oj nie prać
ale lipa co nam pozostało modlic się o słoneczko
dziś piątek, a w skrzynce pusto - jedziemy bez potwierdzenia niestety

Posted

karenina napisał(a):
Agabass, no nie będe prała, oj nie będę. Same sie jutro wypiorą jak bedzie lało :shake: .

A ty na cały weekend jedzież jeszcze z chartolkami swoimi cudnymi oprócz rudych. My jedziemy na niedziele
do zobaczenia na miejscu

Posted

agabass napisał(a):
A ty na cały weekend jedzież jeszcze z chartolkami swoimi cudnymi oprócz rudych. My jedziemy na niedziele
do zobaczenia na miejscu

No, jutro chłopaki chudziaki będą się pokazywac.
A w niedziele sie spotkamy :multi: w strugach deszczu pogadamy :evil_lol: .