Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

flashka nie pamiętasz :cool1:
mam sunie westie i wystawiamy się w młodzieży w sobotę :roll:
będzie to jej trzecia wystawa i chciałabym zobaczyć jak się będzie zachowywać i spisywać jak wystawi ją ktoś inny niż ja...
a na ringu narazie nie chcę ryzykować :mad:i wolę wystawiać ją sama..
jeśli jest ktoś chętny to byłoby fajnie...szczegóły możemy obgadać na privie i wystawie!
pozdrawiam

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pentu napisał(a):
Jamniki sa na zewnatrz

Dzięki za odpowiedź. A co jeżeli będzie brzydka pogoda tzn. będzie padał deszcz? Przepraszam za głupie pytanie ale to dopiero moja druga wystawa mało się orientuję co w takich przypadkach...:oops:

Posted

JASMIN napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. A co jeżeli będzie brzydka pogoda tzn. będzie padał deszcz? Przepraszam za głupie pytanie ale to dopiero moja druga wystawa mało się orientuję co w takich przypadkach...:oops:

to parasol nad psem i wystawiamy.Wezcie sobie parasolki bo zapowiadaja zimno i przelotne opady
ale ja czaruje na piekna pogode

Posted

pentu napisał(a):
na Cacib i klubie sa na zewnatrz beagle tylko w roznych miejscach i godzinach

Ja będę na Cacibie ;) Poza tym, to mam nadzieję, że nie będzie padało w sobote, bo nie będzie łatwo biegać z parasolką i psem :lol:

Posted

pentu napisał(a):
to parasol nad psem i wystawiamy.Wezcie sobie parasolki bo zapowiadaja zimno i przelotne opady
ale ja czaruje na piekna pogode

nie tylko ty tu zaklecia zaklinajace pogode wyczyniasz :)

Posted

Aleb . Nasze gończe i beagle są krótkowłose. Myśmy już ulewę ()bo inaczej powiedzieć nie można ) przeżyliśmy w 2004 r. w niedzielę. Wtedy w Opolu była klubówka gp i op. Lało...

Piatek - piękny słoneczny , rześki poranek - konkurs dzikarzy
Sobota - CACiB - znośnie, zaczynało kropić.
Niedziela - strugi deszczu, ale ocena szła.
Poza tym było ok.

Posted

Nie jetesmy z cukru, orzezwienie sie przyda :razz:

Czy ktos moglby mi odpowiedziec?

Dlaczego na miejscu katalogu mamy czarny krzyzyk? Taki maly, przy napisie KATALOG.

Posted

[quote name='Viz']Dlaczego na miejscu katalogu mamy czarny krzyzyk? Taki maly, przy napisie KATALOG.

Było już to tutaj chyba omawiane ;). Jeżeli nie zapłaciłaś to katalog dostaniesz dopiero na miejscu jak zapłacisz za wystawę lub pokażesz dowód wpłaty.

Jak źle coś mówię to niech mnie ktoś poprawi....

Posted

a ja nie mam potwierdzenia i chyba go nie dostanę bo dopiero wczoraj doszło do mnie potwierdzenie z Inowrocławia :shake:

niech żyje poczta co mnie obsługuje :diabloti:

ale jestem na liscie wiec będę i w katalogu dlatego zabiore dowody wpłaty i rozumiem że mnie wpuszczą bez problemu :mad:

Posted

ktos wczesniej pytal na jakim dworcu wysiasc - teraz patze na mapke opola i jezeli pociag jedzie przez Opole wschodnie to tam bo to juz blisko terenu wystawy ale na pewno pociagi jadace od strony wroclawia tam sie nie zatrzymuja

Posted

Czy ktoś mógłby mi zamieścić mapkę lub napisać taki skrócony dojazd do wystawy od strony Gliwic, proszę. Opola kompletnie nie znam, nigdy nie byłam :oops: Dziękuję.

Posted

Dojazd na wystawe bedzie oznakowany na naszej stronie jest wzor tabliczek jakie beda kierowac na okraglak.Maja panstwo podane godziny wiec nie trzeba skoro swit przyjezdzac jezeli ma sie psa pozniej i dostali juz Panstwo numer/numery startowe.Słuzby bede kierowaly samochody na parkingi tam gdzie bedzie miejsce.Osoby z wjazdówkami wjezdzaja od strony tzw.Cieplaka czyli obok Lidl

Posted

pentu napisał(a):
Dojazd na wystawe bedzie oznakowany na naszej stronie jest wzor tabliczek jakie beda kierowac na okraglak.Maja panstwo podane godziny wiec nie trzeba skoro swit przyjezdzac jezeli ma sie psa pozniej i dostali juz Panstwo numer/numery startowe.Słuzby bede kierowaly samochody na parkingi tam gdzie bedzie miejsce.Osoby z wjazdówkami wjezdzaja od strony tzw.Cieplaka czyli obok Lidl

pierwszy raz jade do Opola wiec mam pytanie
grupa V oceniana jest na dworze czy w hali?

pozdrawiam iwona