Kelly Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 flashka nie pamiętasz :cool1: mam sunie westie i wystawiamy się w młodzieży w sobotę :roll: będzie to jej trzecia wystawa i chciałabym zobaczyć jak się będzie zachowywać i spisywać jak wystawi ją ktoś inny niż ja... a na ringu narazie nie chcę ryzykować :mad:i wolę wystawiać ją sama.. jeśli jest ktoś chętny to byłoby fajnie...szczegóły możemy obgadać na privie i wystawie! pozdrawiam Quote
aleb Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Słuchajcie, ring I w sobote jest w hali czy pod tzw. "chmurką"? Quote
pentu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 podaj mi aleb rase bo nie pamietam numeracji ringow ale podejrzewam ze na zewnatrz Quote
pentu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 JASMIN napisał(a):Czy ktoś z Was orientuje się może czy jamniki bedą wystawiane w hali czy na zewnątrz? Jamniki sa na zewnatrz Quote
JASMIN Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 pentu napisał(a):Jamniki sa na zewnatrz Dzięki za odpowiedź. A co jeżeli będzie brzydka pogoda tzn. będzie padał deszcz? Przepraszam za głupie pytanie ale to dopiero moja druga wystawa mało się orientuję co w takich przypadkach...:oops: Quote
pentu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 na Cacib i klubie sa na zewnatrz beagle tylko w roznych miejscach i godzinach Quote
pentu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 JASMIN napisał(a):Dzięki za odpowiedź. A co jeżeli będzie brzydka pogoda tzn. będzie padał deszcz? Przepraszam za głupie pytanie ale to dopiero moja druga wystawa mało się orientuję co w takich przypadkach...:oops: to parasol nad psem i wystawiamy.Wezcie sobie parasolki bo zapowiadaja zimno i przelotne opady ale ja czaruje na piekna pogode Quote
pentu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jamnikarzy zapraszam w sobote i niedziele do udzialu w wyscigach jamnikow Quote
aleb Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 pentu napisał(a):na Cacib i klubie sa na zewnatrz beagle tylko w roznych miejscach i godzinach Ja będę na Cacibie ;) Poza tym, to mam nadzieję, że nie będzie padało w sobote, bo nie będzie łatwo biegać z parasolką i psem :lol: Quote
Elitesse Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 pentu napisał(a):to parasol nad psem i wystawiamy.Wezcie sobie parasolki bo zapowiadaja zimno i przelotne opady ale ja czaruje na piekna pogode nie tylko ty tu zaklecia zaklinajace pogode wyczyniasz :) Quote
musia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Aleb . Nasze gończe i beagle są krótkowłose. Myśmy już ulewę ()bo inaczej powiedzieć nie można ) przeżyliśmy w 2004 r. w niedzielę. Wtedy w Opolu była klubówka gp i op. Lało... Piatek - piękny słoneczny , rześki poranek - konkurs dzikarzy Sobota - CACiB - znośnie, zaczynało kropić. Niedziela - strugi deszczu, ale ocena szła. Poza tym było ok. Quote
flashka-g Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ja chce słonko w niedziele:placz: buuu!!!! no ale jak juz pada to trudno:shake: :roll: :placz: trzeba dawac sobie jakos rady Quote
Viz Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Nie jetesmy z cukru, orzezwienie sie przyda :razz: Czy ktos moglby mi odpowiedziec? Dlaczego na miejscu katalogu mamy czarny krzyzyk? Taki maly, przy napisie KATALOG. Quote
JASMIN Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Viz']Dlaczego na miejscu katalogu mamy czarny krzyzyk? Taki maly, przy napisie KATALOG. Było już to tutaj chyba omawiane ;). Jeżeli nie zapłaciłaś to katalog dostaniesz dopiero na miejscu jak zapłacisz za wystawę lub pokażesz dowód wpłaty. Jak źle coś mówię to niech mnie ktoś poprawi.... Quote
Musiałek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 a ja nie mam potwierdzenia i chyba go nie dostanę bo dopiero wczoraj doszło do mnie potwierdzenie z Inowrocławia :shake: niech żyje poczta co mnie obsługuje :diabloti: ale jestem na liscie wiec będę i w katalogu dlatego zabiore dowody wpłaty i rozumiem że mnie wpuszczą bez problemu :mad: Quote
Elitesse Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 ktos wczesniej pytal na jakim dworcu wysiasc - teraz patze na mapke opola i jezeli pociag jedzie przez Opole wschodnie to tam bo to juz blisko terenu wystawy ale na pewno pociagi jadace od strony wroclawia tam sie nie zatrzymuja Quote
KUMPELka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Czy ktoś mógłby mi zamieścić mapkę lub napisać taki skrócony dojazd do wystawy od strony Gliwic, proszę. Opola kompletnie nie znam, nigdy nie byłam :oops: Dziękuję. Quote
cockermanka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 O ile dobrze pamiętam,to dojazd na wystawę jest oznakowany :-) Quote
Elitesse Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 jest ! na slupach sa tabliczki wiec latwo trafic Quote
efra-husky Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 http://www.opole.pl/cjg/cjg.php?action=osrodek&id=227 stronka Opola a obok mapka z zaznaczonym miejscem wystawy ;) wystarczy wcisnąć ten znaczek Quote
KUMPELka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='efra-husky']http://www.opole.pl/cjg/cjg.php?action=osrodek&id=227 stronka Opola a obok mapka z zaznaczonym miejscem wystawy ;) wystarczy wcisnąć ten znaczek Jak fajnie, bardzo dziękuję. Jeszcze jedno pytanie czy na tej drodze przewidywane są korki i jak z parkingiem ?? Quote
Elitesse Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 parking jest zaraz przy terenie wystawy - platny, mozna tez suzkac miejsca miedzy okolicznymi blokami ale czym blizej wystawy tym robi sie to trudniejsze :) Quote
pentu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Dojazd na wystawe bedzie oznakowany na naszej stronie jest wzor tabliczek jakie beda kierowac na okraglak.Maja panstwo podane godziny wiec nie trzeba skoro swit przyjezdzac jezeli ma sie psa pozniej i dostali juz Panstwo numer/numery startowe.Słuzby bede kierowaly samochody na parkingi tam gdzie bedzie miejsce.Osoby z wjazdówkami wjezdzaja od strony tzw.Cieplaka czyli obok Lidl Quote
ofca Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 pentu napisał(a):Dojazd na wystawe bedzie oznakowany na naszej stronie jest wzor tabliczek jakie beda kierowac na okraglak.Maja panstwo podane godziny wiec nie trzeba skoro swit przyjezdzac jezeli ma sie psa pozniej i dostali juz Panstwo numer/numery startowe.Słuzby bede kierowaly samochody na parkingi tam gdzie bedzie miejsce.Osoby z wjazdówkami wjezdzaja od strony tzw.Cieplaka czyli obok Lidl pierwszy raz jade do Opola wiec mam pytanie grupa V oceniana jest na dworze czy w hali? pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts