Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasmin niestety poczta zawodzi czasami. Ale jezeli jestes na spisie wystawców to nie masz sie o co martwic;)

poprosze kogos kto ma jakies wpływy na pogode- o sliczna pogode na nasza wystawe. Bo w zapowiedziach slyszalam ze w sobote moze padac przelotnie :shake:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
najlepiej na opolu glownym

oki dzieki :razz: czyli 6.30 bede czatowac pod wejsciem :lol:

ja tez jeszcze potwierdzenia nie mam :shake:

EDIT:
Doszlo !!
Tylko czmeu mam czarny krzyzyk przy katalogu?

Posted

Ja jzu teraz napisze wszystko o SOBIE, bo nie bede miala prawdodobnie okazji na dluzsza chwile tu zajrzec, bo nie ebde miec neta :roll:
UBRANIE:
jasne jeansy
żółta marynarka
biała bluzka
białe buty
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE:
walizka
transporter
psy 8)
czerwone włosy

11.00 wchodzimy na ring ;) Rign nr 9, niedziela oczywiscie ;)
Do zobaczyska Wam! :uscisk:
Jak cos to kom: 880348017
Tylko sie przedstawiac w esach albo jak dzwonicie, bo ja nie rozrozniam nigdy :lol:
I numer katalogowy: 1803
:)

Posted

Sirion ja też jeszcze czekam. Mam cichą nadzieję, że jutro dostanę. Na początku się martwiłam bo to dopiero moja druga wystawa a na Katowice dostałam szybciutko potwierdzenie ale rozmawiałam właśnie ze znajomą i ona też jeszcze nie ma więc musimy trochę jeszcze poczekać ;)

Posted

Zeliika napisał(a):
Do mnie doszly dzisiaj oba - z miedzyn. i klubowki. Data stempla - 19/04.

To ja z pewnością dostanę dopiero po wystawie, bo dziś doszły do mnie listy wysłane z sąsiednich miejscowości w dniach 11 i 12.04:shake:

Posted

Uzbrojcie sie w cierpliwosc te potwierdzenia byly powysyłane przed wekendem wiec moga dojsc nawet do piatku.Jezeli ktos nie dostanie a jest na liscie wystawcow w internecie to ma tez przyjechac bo poczta czasami zawodzi i na bramie powiedziec ze musi sie udac do sekretariatu.
A przekreslony katalog jest u osób u ktorych byl brak opłaty i u ras polskich.
po opkazaniu dowodu opłaty lub wpłaceniu w sekraetariacie tam dostaniecie katalog
Cala reszta wystawcow odbiera katalogi w punktach na terenie wystawy i moze sie udac pod swoj ring

Posted

a my dostaliśmy numerki, za to transport nie wypalił ;-( może ktoś przygarnie trzy osobowa rodzinke z dwoma psiakami ( bez uprzedzeń do innych psiaków)z Zabrza, dorzucimy sie do paliwa:razz:

Posted

Kelly napisał(a):
mam takie pytanko :cool1:
znacie kogoś kto nie ma psa a chciałby wystawić w MP ?

Ja juz za stara niestety:lol: A jaki to pies i na jaki dzien? Bo szukam cos dobrego dla dziewczynki ktora ucze na sobote.

ja w sobote jestem na Silkych w niedziele na hasiorkach to juz tak pewnie;)