Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ja też będę napewno w niedzielę ;)ale chciałam też w sobotę /tylko że jade w odwiedziny do siostry i nie wiem czy wypada znikać na całe dnie na wystawę :evil_lol:/
[SIZE=2]Agabassku kiedy sa baski :cool3:

o super, że się spotkamy :multi: w niedziele są baski i my ;) No zobaczę Ozzborna na własne oczy rewelka :multi: Baski zaczynją o 13.45 ring 19

Posted

nasze przygotowania rusyzły pełną parą :cool3:
Ćwiczymy bieganie, stanie, ale wszystko jest cacy i nie mam sie do czego przyczepic :lol: :mad:
Ale zeby nie zapeszac, jeszce pocwiczymy no i bedziemy wczesnie na wystawie, wiec wczesniej odiwedizmy ring ;)

Posted

DLa tych, którzy się pytali. Będe w oba dni na wystawce. Mam nadzieje, że jakoś sie rozpoznamy.

ALicja Rydzewska pamietaj, że idziemy na lody:p

Posted

Czy na teren wystawy można wejść z psem nie wystawianym?

Bo może uda mi się z Jurka jednak pojechać do Opola ale tylko pokibicować i świętować moje urodzinki. Chociaż jeszcze nie jest to pewne.

Posted

[quote name='Paulinka18']Czy na teren wystawy można wejść z psem nie wystawianym?
Zwykle nie wpuszczali z pieskami niewystawianymi na wystawę, jedynie moja koleżanka wchodziła z ratlerkiem na ręce i zawsze się udawało ! Może ktoś z organizatorów coś wie?:crazyeye:

Posted

Agga napisał(a):
DLa tych, którzy się pytali. Będe w oba dni na wystawce. Mam nadzieje, że jakoś sie rozpoznamy.

ALicja Rydzewska pamietaj, że idziemy na lody:p

Wy to powinnyście sie ruszyć dalej a nie tylko tamte okolice...inaczej nigdy więcej się nie stykniemy :evil_lol: bo Opole, KAtowice, Krakó to nie nasz kierunek zuepłnie :razz:

Posted

To może ja też napiszę maila z pytaniem. A w sumie dobrze, że spytałam bo jak okaze się, że nie mogę zabrać Jury to przejechałabym pół Polski tylko po to by się dowiedzieć, że nie mogę wejść na wystawę. Fajnie by było gdybym mogła ją zabrać bo to w końcu moje urodziny a nie wyobrażam sobie świętowania ich bez mojej Jury. No ale jeżeli ostatecznie będzie powiedziane, że nie i już to Jura nie pojedzie mówi się trudno.

Posted

Powtarzam na teren wystawy moga zostac wprowadzane jedynie zgłoszone psy.Wystawa w Kaliszu to wystawa krajowa a w Opolu miedzynarodowa.U nas od wielu lat moga byc wprowadzane psy zgłoszone i bedzie to przestrzegane.

Posted

a tak zmieniając temat kto by mnie przygarnąl jadąc(wliczając droge powrotną ) do Opola z Wawy lub okolic oczywiscie bym sie do paliwa dolozyla. Tylko jeszcze chcialabym wziac ze soba swoj asortyment tzn.stolik,suszarke,i jakies drobiazgi.no i psa of course,ale szczeniak husky.:loveu: my wystawiamy w niedziele ale sobota tez moze byc jakby ktos chcial na 2 dni zostac.:eviltong:

Posted

Ja też uważam, że na teren wystawy powinny wchodzić tylko zgłoszone psy.
Teraz widzę, że osoby wpuszczające coraz rygorystyczniej do tego podchodzą. Jeszcze kilka lat temu można było robić co się chciało, teraz na szczęście się to pozmieniało. Chociaż nie zawsze na szczęście. Miałam sytuację, że zawiniła poczta polska i z 3 wysłanych mi listów doszedł tylko jeden (kupon na katalog + numerek) i panowie nie chcieli mnie wpuścić bez potwierdzenia przyjęcia psa.

A na koniec przypominam, że mam jeszcze wolne miejsce w aucie (niedziela).

Posted

Agama napisał(a):
moze ktos wie ile czasu potrzeba coby z dworca pkp dojechac na wystawe:lol:

Podlaczam sie do pytania.

A oprocz tego: na któej stacji rzeba wysiasc? Bo sa rózne dzielnice Opola...

Posted

A ja się martwię bo dziś już chodził listonosz a ja nie dostałam jeszcze potwierdzenia :shake:. Wystawę opłaciłam od razu przy zgłaszaniu w terminie i jestem na liście wystawców... No nic jeszcze poczekam... mam nadzieję, że dojdzie.