Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaahaaaaa... Tym podobno sie jezdzi bardzo szybko i taki bylby najlepszy...
A moglabys napisac ile dokladnie placilas? Podeszlabym sie dowiedziec czy nadal taka promocja istnieje :cool3:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żartujesz?! :crazyeye:
A za psa ile?
Kurde, to ja chce sie pakowac w jakis rozklekotany PKP, a tu taka okazja!!
O nie, nie odpuszczę... :cool3:

Posted

a za psa 15 zloty:) jezlei chodzi o Inter City Opole- Katowice. i to 10 zloty z miejscowka- gdzie normalnie sama miejscowa kosztuje 10 zloty.Czyli praktycznie bilet mialam gratis.i to normalny bez ulgi z tego co dobrze pamietam. :roll: a za ulgowy do gdyni bez tej propomcji placilam jakies chyba 60 zloty z miejscowka

Posted

Znalazłam stronkę www.intercity.pl ale jak chce szukać to mój komp pokazuje "nie mozna wyświetlić strony" :oops:
Czy ktoś mogłby sprawdzic?
Gdańsk Wrzeszcz (lub Gdańsk Główny) - Opole Główne (?)
Żebym 30 kweietnia do 9.00 była na miejscu...
Prosze :niewiem:

Posted

flashka-g napisał(a):
a za psa 15 zloty:) jezlei chodzi o Inter City Opole- Katowice. i to 10 zloty z miejscowka- gdzie normalnie sama miejscowa kosztuje 10 zloty.Czyli praktycznie bilet mialam gratis.i to normalny bez ulgi z tego co dobrze pamietam. :roll: a za ulgowy do gdyni bez tej propomcji placilam jakies chyba 60 zloty z miejscowka
Fakt okazja jak się patrzy!!!:cool3: Ja jak w zeszłym roku jezdzilam z Dzekim do Wawy to w jedną strone InterCity płaciłam 80 złotych (mój bilet szkolny+dla psa):shake:

Posted

Klubowa grupy 9 FCI zaczyna sie o godzinie 9.00 w sobote natomiast klubowa 6gr w niedziele o godz 11.00.Konkurencje hodowlane odbywaja sie po skonczonym sedziowaniu.Natomiast Cacibowa wystawa zaczyna sie o godz 10.00

Posted

Właśnie otrzymałam pocztę. Z Olsztyna.
Lekko zaskoczona, lekko bo w 2005 tam się wystawialiśmy.
A w nadawcy prześwituje Opole.
Wysłane we wtorek 18 - tego. Do was też pewnie dojdzie.

Bardzo dobre potwierdzenie zgłoszenia. Brawoo !!!. Łącznie z sędzią, orientacyjną godz. wejścia na ring. Rozliczenie opłat. Z rogiem na katalog.
Oddzielnie numer startowy.

Krótkie, zwarte i treściwe. Ogromnie przejrzyste.

Posted

wyslane z Olsztyna poniewaz nasza wystawe obsługuje profesjonalna firma z Olsztyna i ona takze robi wysyłyłke potwierdzen a nadawca jest odział Opole

Posted

Nie, nie jest potrzebne :)

Punkt 2. Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia psa przeciwko wściekliźnie.

Posted

U mnie właśnie listonosz chodził ale jeszcze nie mam potwierdzenia :-(. Mam nadzieję, że na poniedziałek już dojdzie.
Na Katowice to też najpóźniej dostałam...

Posted

Ja bede sprawdzac, jak sie ktos z kluczykiem od skrzynki zjawi, bo ciagle sobie przywlaszczaja go, co za dom :roll: :mad:

Słuchajcie co to znaczy, ze potwierdzenia szczepienia na wscieklizne?
Ja od hodowcy dostałam paszport i ksiazeczke -= w ksiazeczke jest wklejka szczepienia przeciwko wsciekliznie, pieczata i podpis weta... Czy to wystarczy? Zadnego innego potwierdzenia nie mam...