Viz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aaaahaaaaa... Tym podobno sie jezdzi bardzo szybko i taki bylby najlepszy... A moglabys napisac ile dokladnie placilas? Podeszlabym sie dowiedziec czy nadal taka promocja istnieje :cool3: Quote
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 znaczy sie ja ostatnio to jechalam do Katowic ale to ten sam pociag. To zapłaciłam 10 złoty za swoj bilet:) Quote
Viz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Żartujesz?! :crazyeye: A za psa ile? Kurde, to ja chce sie pakowac w jakis rozklekotany PKP, a tu taka okazja!! O nie, nie odpuszczę... :cool3: Quote
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a za psa 15 zloty:) jezlei chodzi o Inter City Opole- Katowice. i to 10 zloty z miejscowka- gdzie normalnie sama miejscowa kosztuje 10 zloty.Czyli praktycznie bilet mialam gratis.i to normalny bez ulgi z tego co dobrze pamietam. :roll: a za ulgowy do gdyni bez tej propomcji placilam jakies chyba 60 zloty z miejscowka Quote
Viz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Znalazłam stronkę www.intercity.pl ale jak chce szukać to mój komp pokazuje "nie mozna wyświetlić strony" :oops: Czy ktoś mogłby sprawdzic? Gdańsk Wrzeszcz (lub Gdańsk Główny) - Opole Główne (?) Żebym 30 kweietnia do 9.00 była na miejscu... Prosze :niewiem: Quote
Savannah Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 flashka-g napisał(a):a za psa 15 zloty:) jezlei chodzi o Inter City Opole- Katowice. i to 10 zloty z miejscowka- gdzie normalnie sama miejscowa kosztuje 10 zloty.Czyli praktycznie bilet mialam gratis.i to normalny bez ulgi z tego co dobrze pamietam. :roll: a za ulgowy do gdyni bez tej propomcji placilam jakies chyba 60 zloty z miejscowkaFakt okazja jak się patrzy!!!:cool3: Ja jak w zeszłym roku jezdzilam z Dzekim do Wawy to w jedną strone InterCity płaciłam 80 złotych (mój bilet szkolny+dla psa):shake: Quote
Savannah Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no chyba że to tylko na tej lini Berlin - Wawa jest tak drogo:-o Quote
pentu Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 potwierdzenia zostały juz wysłane wiec w poniedzialek powinny byc w skrzynkach Quote
Vitalea Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czy ktoś wie o której sie zaczyna w sobotę klubówka? o 9 czy 10? Quote
pentu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Klubowa grupy 9 FCI zaczyna sie o godzinie 9.00 w sobote natomiast klubowa 6gr w niedziele o godz 11.00.Konkurencje hodowlane odbywaja sie po skonczonym sedziowaniu.Natomiast Cacibowa wystawa zaczyna sie o godz 10.00 Quote
musia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Właśnie otrzymałam pocztę. Z Olsztyna. Lekko zaskoczona, lekko bo w 2005 tam się wystawialiśmy. A w nadawcy prześwituje Opole. Wysłane we wtorek 18 - tego. Do was też pewnie dojdzie. Bardzo dobre potwierdzenie zgłoszenia. Brawoo !!!. Łącznie z sędzią, orientacyjną godz. wejścia na ring. Rozliczenie opłat. Z rogiem na katalog. Oddzielnie numer startowy. Krótkie, zwarte i treściwe. Ogromnie przejrzyste. Quote
pentu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 wyslane z Olsztyna poniewaz nasza wystawe obsługuje profesjonalna firma z Olsztyna i ona takze robi wysyłyłke potwierdzen a nadawca jest odział Opole Quote
JASMIN Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A ja czekam na listonosza bo u nas późno chodzi;). Możecie mi powiedzieć czy na Opole potrzebne jest zaświadczenie zdrowia? Quote
cockermanka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dobre pytanie - w ubiegłym roku takie było "halo" o zaświadczenia,a potem przy wejściu NIKT nawet o nie nie zapytał:angryy: :angryy: :angryy: szkoda było jeżdżenia i kasy :angryy: Quote
Iwa-R Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Nie, nie jest potrzebne :) Punkt 2. Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia psa przeciwko wściekliźnie. Quote
Elitesse Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 ja tez wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :multi: Quote
JASMIN Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 U mnie właśnie listonosz chodził ale jeszcze nie mam potwierdzenia :-(. Mam nadzieję, że na poniedziałek już dojdzie. Na Katowice to też najpóźniej dostałam... Quote
cockermanka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 JASMIN..bo my prawie w górach mieszkamy...hahaha... Bardzo się cieszę,że świadectwo nie jest potrzebne :-) Quote
Viz Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja bede sprawdzac, jak sie ktos z kluczykiem od skrzynki zjawi, bo ciagle sobie przywlaszczaja go, co za dom :roll: :mad: Słuchajcie co to znaczy, ze potwierdzenia szczepienia na wscieklizne? Ja od hodowcy dostałam paszport i ksiazeczke -= w ksiazeczke jest wklejka szczepienia przeciwko wsciekliznie, pieczata i podpis weta... Czy to wystarczy? Zadnego innego potwierdzenia nie mam... Quote
Elitesse Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Viz przy szczepieniu na wscieklizne wet wypisuje taki swistek i to sie nazywa swiadectwo szczepienia Quote
pentu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jezeli nie masz swaidectaw wazna jest naklejka w ksiazeczce lub paszporcie.Mysle ze nie bedzie problemu z wpuszczeniem Quote
Recommended Posts