Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna ano wiem, mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnisz i wpadniesz :lol:
Potrzebuje niani dla Addy'ego :loveu: :lol:

Ja potwierdzenia ie dostalam i nie dostane, bo jeszcze nie zaplacilam :cool3:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

potwierdzenia dosataj wszyscy nawet ci ktorzy nie zaplacili ale te bez oplat przychodza bez numerow starotowych.Potwierdzenia bede wysyłane w tym tygodniu wiec na poczatku nastepnego powinny juz dotrzec do Panstwa.Osoby ktore nie oplacily w terminie lub placily po terminie prosze o zgloszebnie sie do sektetariatu wraz z dowodem wpłaty

Posted

Nie na wystawie płacic nie mozna:evil_lol: ...;p

oczywiscie ze mozna. Ale czy nie lepiej zeby miec spokoj na wystawie, nie stac w kolejkach ( a najlepiej ich nie robic zeby sie nie stersowac ze sie nie zdarzy na ring) i wpłacic te pieniadze wczesniej?? Nie rozumiem po co sobie utrudniac zycie... no chyba ze szkoda tych drobnych na przelew czy przekaz. CHocia zpozniej i moze dla spoznialskich lepiej placic na wystawie bo pieniadze moga zostac nie zaksiegowane na koncie.
Ja wogole nie wiem po co sobie utrudniacie ludzie zycie. i dlaczego nie opłacacie odrazu jak zgłaszacie- oczywiste jest nie mam pieniedzy to nie zgłaszam, a jak mam to opłacam odrazu- zawsze taniej i bez problemow. No ale tak faktycznie ludzie maja za mało zmartwien na głowie i zawsze musza sobie jakies nabyć dodatkowe.

Posted

Najwygodniej jest zgłaszać psa na innej wystawie. Podaje się tylko numer katalogowy, i już. Nic nie trzeba wypełniać, wysyłać. Wszystkie informacje spisują z katalogu. Odrazu się płaci i z głowy :-)
Ja zgłaszałam tak psy do Opola, na wystawie w Katowicach.

Posted

Chyba cos ci sie pomylilo pisze jak byk...:)
Opłaty

Wpłaty dokonane: do 31.03.2006
- za pierwszego psa (z katalogiem)
90 zł
- za każdego następnego (bez katalogu)
80 zł
- klasa szczeniąt, weteranów oraz psy z tyt. Int.Champ. (bez katalogu)
40 zł

Wpłaty dokonane: po 1.04.2006
- za pierwszego psa (z katalogiem) 130 zł[SIZE=2]
- za każdego następnego (bez katalogu) 120 zł
- klasa szczeniąt, weteranów oraz psy z tyt. Int.Champ. (bez katalogu)
75 zł

Posted

:lol: :lol: :lol: Tak, znajoma mnie napomniala :lol:

Jutro pojdzie przelewem wiec kasa.

A orientujecie sie ile wiecej bedzie sie placic za wplacanie na wystawie?

Posted

Viz napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Tak, znajoma mnie napomniala :lol:

Jutro pojdzie przelewem wiec kasa.

A orientujecie sie ile wiecej bedzie sie placic za wplacanie na wystawie?

bedzie Cie to kosztowac jedynie Twoj stracony nie potrzebnie czas , ktory własciwie jest bezcenny..no chyba ze masz inaczej.

Posted

Ehh no niestety, ja tam bede chyba sama przynajmniej do 8.00 :roll:Tak pociagi kursuja i nic za to nie moge...Z gdańska do opola 22.00 - 6.30. Drugi jzu od 24.00 do 12.00 :|

Co do czasu organizatoro to tak czy owak numerek startowy bede musiala odebrac, czyli stac w kolejce bede musiala. Wiec przy okazji zaplace.

Chociaz zastanawiam sie czy teraz nie zaplacic, zeby rodzicom lzej na sercu bylo :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
Elitesse a sznaucerki w niedziele?? ajk tak to jak bedziesz chciala mozesz mnie spotkac na haszczakach:)

niom w niedziele :) balam sie ze mi sie pokryja sedziowania a tu jest wielgachna przerwa :

Posted

Flashka probowalam, ale nikogo znalezc nie moge... :shake:
Moze tata sie zlituje i mnie zawiezie, choc nie powiem, ze pociagiem wyjdzie taniej, bo paliwo kosztuje...
Jeszce bede probowala, ale jakos nie wiem :( Jakby jakis Wasz znajomy jechal do Opola z Pomorza (gdzies moge podjechac) to bylabym naprawde wdzieczna. :)

Do paliwa oczywiscie sie doloze ;)

Posted

Viz a ten pociag ktorym bedziesz jechac do Express?? bo jak ja ostatnio jechalam pociagiem wlasnie expressem to byla taka promocja ze jak sie kupuje bilet na pol godziny przed odjazdem to płacisz smieszne pieniadze. Wiecej zapłaciłam za psa niz za swoj bilet.

Posted

Hymm express to zwykly pospieszny? :cool3:
Bo ja byalm na stronie PKP i tam patrzalam ten rozklad jazdy.
Jak sa promocje to bylabym bardzo uradowana :lol: