Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wg przepisow FCI kraj organizujacy wystawe ma prawo skorzystac z przywileju i znizkowo potraktowac swoich czlonkow, nie kazdy jednak z tego korzysta. Jest na to poswiecona cala strona w regulaminach FCI.

Posted

10 kwietnia minał ,a na stronie oddziału nadal informacja ,ze 10 kwietnia pojawi sie spis wystawców. Brak tez informacji od dogomaniaków z Opola czy ten spis w ogóle będzie. Nie wiemy dlaczego tak jest, ale oddział chyba trochę lekceważy wystawców i ośmiesza się taka informacja. Albo niech zdejma zdanie o umieszczeniu spisu 10 kwietnia albo niech to auktualnią, bo narazie świadczy to ,ze wystawcy i informacje na stronie oddziału sa mało wazne.

Posted

Ja powiem takl katalog nie jest robiony na miejscu, a wiec wszystko zgłoszenia co przyszły do Opola musiały zostac tutaj wklepane zarówno, poukladane, zebrane i wysłane na drugi koniec Polski. Gdzie wpływ na szybkosc przesyłki ma juz poczta polska. Niektore priorytety przyszły dopiero po tygodniu. Psów jest zgłoszonych tak duzo ( oczywiscie co nas jak najbardziej cieszy:multi: ). Wszyscy organizatorzy chca jak najlepiej dla wystawców, wiec lepiej poswiecic kilka dni na spis, niz aby były błedy w katalogu, lub jakiegos psa pominieto. Jezlei zbierano zgłoszenia do 31, powedzmy 3 została zebrana i wysłana ostatnia paczka ze spóznialskimi zgłoszeniami i szła 7 dni..wiec widzicie na jaki dzien wypada. Człowiek to tylko człowiek nie maszyna i nie potrafi pracowac 24h. Narazie nie wiadomo kiedy bedzie dokladnie.

Posted

To mi napisali ze związku
"Bardzo przepraszamy za opóźnienie wynika ono z korekt i przyjmowaniu
spóźnialskich , myślę zę lada chwila będzie na naszej stronie."
Mam nadzije że znowu nie zawiodą:/

Posted

didula napisał(a):
Już oczopląsu :roll: dostaje od patrzenia sie na stronke zwiazku czy jest podany spis wystawców:placz:

Dlatego ja już na stronkę Związku nie wchodzę, bo jak coś będzie, to Dogomania będzie też wiedzieć :cool3: