Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna napisał(a):
hmm... a gdzie Ci pasuje ? ;)
ja mieszkam na radogoszczu-wschodzie dokładnie

Szczerze mowiac to nie mam pojecia:lol: Odezwij sie do mnie blizej wystawy, to juz bede wiedziala jak sie umowic, gdzie i o ktorej;)

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']GRACJANA !!!!!

Jedziemy !!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Wczoraj zadzwoniłam do związku i rozmawiałam z przesymatyczną Panią, kulturalna i kompetentną, która na moje uwagi tylko sie usmiechała ale wszystko załatwiłam !!!!!

Dziewczyny jak macie problem to najlepiej zadzwonić! Opole to bardzo przyjazny związek dla wystawców!!!

SUPER DO ZOBACZENIA na wystawie !! :P

Dziewczyny!!! Czekam na smsa z wynikami!!! Tylko proszę się nie migać i przysyłać od razu po ocenie! Będziemy mocno trzymać za Was kciuki, więc miejcie litość i nie każcie czekać cały dzień na wyniki....:razz::mad::lol:

Posted

Gra... napisał(a):
Dziewczyny!!! Czekam na smsa z wynikami!!! Tylko proszę się nie migać i przysyłać od razu po ocenie! Będziemy mocno trzymać za Was kciuki, więc miejcie litość i nie każcie czekać cały dzień na wyniki....:razz::mad::lol:

Przyslemy wyniki i zdjęcia zrobimy :)) a wiesz może jakie szelciaki bedą???

Posted

ja wiem ze to ciekawosc zzera..ale co za roznica. przeciez tak sie stawki dowiecie na wystawie. A przeciez jak juz sie zgłosiło to tak sie powinno pojechac. A pozatym nie bedzie ze to nie fair ze sedziowie wczesniej poznaja stawke. Plan sedziowania bedzie bedzie wiadomo ktory ring i o ktorej mniej wiecej. I czy pies przyjety po nazwisku.