Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JASMIN napisał(a):
Jasne, że wystarczy. Zreknę sobie do poprzednich katalogów i będę wiedziała jakiego psa dany wystawca może wystawiać;)

tylko na miedzynarodowce duzo tych ludzi do przeszukania ;) bo ja tak zawsze trobie hihih

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko na miedzynarodowce duzo tych ludzi do przeszukania ;) bo ja tak zawsze trobie hihih

No to zależy w jakiej rasie. W Katowicach moja sunia sama w klasie debiutowała a w rasie to były tylko 4 suki :eviltong:. I jak tak przeglądam katalogi z innych ras to bardzo rzadko się zdarza w jednej klasie aby było więcej niż 3 psy/suki...

Posted

głównie tak, bo kaske będę miec. nie mam z kim jechać to po pierwsze (w niedziele)
po drugie, powtrzaja, ze nie ma co z nią jeździć jak i tak nic nie umie :(

Posted

Polna przestań :shake: Żałuję że nie jestem z Łodzi to razem byśmy się zabrały. Moja sucz jest nie wzorcowa i też słyszałam parę uwag, że nie powinnam z nią jeździć, ale jeżdżę wbrew wszystkim i jakieś malutkie sukcesy już mamy.

Nie słuchaj "przychylnych" :mad: ; może zazdroszczą ci psiaka i chcą cię zniechęcić. Nie poddawaj się, ja za was będę mocno trzymała kciuki :thumbs:

Posted

na szkoleniu juz się wyzaliłam :P ,mozesz zobaczyc ;)
zastanawiam się czy opole czy inowrocław. Poza tym lepiej na krajowej się uczyć niz na klubowej :P

Posted

no jeśli się zdecydujesz na Opole to nawet osobiście przyjdę wam kibicować :p Ale zrobisz jak uważasz. Ja sądzę, że należy się uczyć od najlepszych a klubówka to wyjątkowa wystawa i sporo można podglądnąć od najlepszych ;)

Posted

Zgłosiłam na miedzynarodową dwa moje "potfforki" ale mam problem z dodzwonieniem się do oddziału aby potwierdzić zgłoszenie :placz: :placz: .
Czy może mi ktos pomóc w tej kwestii ???

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='moon_light']Macie jakis hotel w opolu godny polecenia ?? Bede wdzieczna za namiary:lol:

W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: )
W tym roku zatrzymujemy się w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/)
Dziwnie mi się kojarzy niestety hotel, w którym mieszkaliśmy w zeszłym roku, ale nie pamiętam już jak się nazywał (polecany jest przez organizatorów)- obsługa była taka trochę.... dzika, jak za PRL'u. :-(

Posted

[quote name='moon_light']Macie jakis hotel w opolu godny polecenia ?? Bede wdzieczna za namiary:lol:

W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: )
W tym roku zatrzymujemy sie w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/)
Dziwnie mi się kojarzy niestety hotel, w którym mieszkaliśmy w zeszłym roku, ale nie pamiętam już jak się nazywał (polecany jest przez organizatorów)- obsługa była taka trochę.... dzika, jak za PRL'u. :-(

Posted

[quote name='NigdyNigdy']W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: )
W tym roku zatrzymujemy sie w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/)

Kasia Piast to bardzo exluzywny hotel, więc pewnie będziesz zadowolona ... no chyba, że będzie powódz i go zlaleje :shake: