Elitesse Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 JASMIN napisał(a):Jasne, że wystarczy. Zreknę sobie do poprzednich katalogów i będę wiedziała jakiego psa dany wystawca może wystawiać;) tylko na miedzynarodowce duzo tych ludzi do przeszukania ;) bo ja tak zawsze trobie hihih Quote
JASMIN Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Elitesse napisał(a):tylko na miedzynarodowce duzo tych ludzi do przeszukania ;) bo ja tak zawsze trobie hihih No to zależy w jakiej rasie. W Katowicach moja sunia sama w klasie debiutowała a w rasie to były tylko 4 suki :eviltong:. I jak tak przeglądam katalogi z innych ras to bardzo rzadko się zdarza w jednej klasie aby było więcej niż 3 psy/suki... Quote
Polna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 nie wiem :( albo mnie nie będzie wcale albo będę tylko na klubówce(niedziela) jutro się dowiem :/ bo rodzice nie chcą mnie puścic :/ Quote
Asta Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 flashka a będzie można się na mp na wystawce zglosic? (nie wiem czy w tamtym roku bylo mozna, bo chyba przelewalam) Quote
flashka-g Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 zwykle było mozna, wiec mysle ze nic sie nie zmieniło.,ale jezeli chcesz byc w katalogu to zgłos sie wczesniej. Quote
aleb Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Polna to jak cos to bedziesz na klubowej czy międzynarodowej? Quote
Asta Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dziękuję, to pójdę jutro na pocztę i się zgłoszę (przelew + zgłoszenie) Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Polna, czemu nie chca Cie puscic - chodzi o dojazd(masz gg wlaczone - napisz)? Quote
Polna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 głównie tak, bo kaske będę miec. nie mam z kim jechać to po pierwsze (w niedziele) po drugie, powtrzaja, ze nie ma co z nią jeździć jak i tak nic nie umie :( Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Polna przestań :shake: Żałuję że nie jestem z Łodzi to razem byśmy się zabrały. Moja sucz jest nie wzorcowa i też słyszałam parę uwag, że nie powinnam z nią jeździć, ale jeżdżę wbrew wszystkim i jakieś malutkie sukcesy już mamy. Nie słuchaj "przychylnych" :mad: ; może zazdroszczą ci psiaka i chcą cię zniechęcić. Nie poddawaj się, ja za was będę mocno trzymała kciuki :thumbs: Quote
Polna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 na szkoleniu juz się wyzaliłam :P ,mozesz zobaczyc ;) zastanawiam się czy opole czy inowrocław. Poza tym lepiej na krajowej się uczyć niz na klubowej :P Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 no jeśli się zdecydujesz na Opole to nawet osobiście przyjdę wam kibicować :p Ale zrobisz jak uważasz. Ja sądzę, że należy się uczyć od najlepszych a klubówka to wyjątkowa wystawa i sporo można podglądnąć od najlepszych ;) Quote
Polna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 jutro wieczorem najwyzej wysle zgłosznienie, bo inowrocław tez odpada :P i nie wiem skąd wezme 70zł jutro :P potem to juz więcej wyciągaja ;) Quote
Diamant Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Zgłosiłam na miedzynarodową dwa moje "potfforki" ale mam problem z dodzwonieniem się do oddziału aby potwierdzić zgłoszenie :placz: :placz: . Czy może mi ktos pomóc w tej kwestii ??? Pozdrawiam. Quote
flashka-g Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bedzie spis wystawców wtedy bedzie wszystko jasne. Quote
moon_light Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Macie jakis hotel w opolu godny polecenia ?? Bede wdzieczna za namiary:lol: pozdrawiam;) Quote
NigdyNigdy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='moon_light']Macie jakis hotel w opolu godny polecenia ?? Bede wdzieczna za namiary:lol: W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: ) W tym roku zatrzymujemy się w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/) Dziwnie mi się kojarzy niestety hotel, w którym mieszkaliśmy w zeszłym roku, ale nie pamiętam już jak się nazywał (polecany jest przez organizatorów)- obsługa była taka trochę.... dzika, jak za PRL'u. :-( Quote
NigdyNigdy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='moon_light']Macie jakis hotel w opolu godny polecenia ?? Bede wdzieczna za namiary:lol: W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: ) W tym roku zatrzymujemy sie w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/) Dziwnie mi się kojarzy niestety hotel, w którym mieszkaliśmy w zeszłym roku, ale nie pamiętam już jak się nazywał (polecany jest przez organizatorów)- obsługa była taka trochę.... dzika, jak za PRL'u. :-( Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 zaryzykuje wysyłam dziś na klubówke ;) najwyzej będzie ostatnia lokata :P Quote
efra-husky Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :multi: super Polna; i nie wydaje mi się, że będzie ostatnia lokata ;) Będzie ok i tak tylko proszę myśleć; w końcu masz pięknego psiaka :thumbs: Quote
sh_maniak Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='NigdyNigdy']W Opolu polecam hotel Mercury, ale ostatnio mocno podrożał (albo ja natrafiłam kiedyś na promocję :roll: ) W tym roku zatrzymujemy sie w hotelu Piast- pierwszy raz, ale wygląda przyzwoicie i za psiulki nie każą dopłacać (http://www.hotelpiast.com.pl/) Dziwnie mi się kojarzy niestety hotel, w którym mieszkaliśmy w zeszłym roku, ale nie pamiętam już jak się nazywał (polecany jest przez organizatorów)- obsługa była taka trochę.... dzika, jak za PRL'u. :-( Kasia Piast to bardzo exluzywny hotel, więc pewnie będziesz zadowolona ... no chyba, że będzie powódz i go zlaleje :shake: Quote
Recommended Posts