dorotal Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja też się pochwalę. Na klubówce IX grupy: Pepe (budog fr) - Mł. Zw. Klubu (w poprzednim roku ten tytuł dostał mój Leos) :lol: :lol: Vidor (King Charles) - Zw. Klubu, BOB Arsene (King Charles) - Mł. Zw. Klubu Jeszcze lepiej poszło nam na międzynarodówce. Na 7 wystawianych tego dnia przez nas psów w dwóch rasach: 4 CWC, 3 Zw.Młodzieży, 2 Zw. Rasy, 3 CACIB-y, 1 res. CACIB, 3 ukończone Młodzieżowe Championaty Polski i jeden Interchampionat. Plan wystawowy zrealizowaliśmy w 110 % :lol: :lol: :lol: Rasę w King Charles dostał mój Arsene, a w buldożkach mój Pepe (w stawce 52 zgłoszonych buldożków). Pozdrawiam Quote
matrix..... Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 gratulacje dla zwycięzców opolskich... myśmy też interchampionat ukończyli :) Quote
resuruss Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wielkie gratulacje Rysiu!!!!!!!! Ucaluj ode mnie Matrysia nalezy sie chlopakowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje z Toba?????Juz tak dlugo nie zagladasz na forum???? Quote
matrix..... Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dziękuję Aniu, jestem teraz odcięty od świata - nie mam w domu internetu, może końcem miesiąca już będę mógł normalnie funkcjonować... Gratulacje dla Bułki z wystawy klubowej !! :) Quote
Elitesse Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dorotal']Ja też się pochwalę. Na klubówce IX grupy: Pepe (budog fr) - Mł. Zw. Klubu (w poprzednim roku ten tytuł dostał mój Leos) :lol: :lol: Vidor (King Charles) - Zw. Klubu, BOB Arsene (King Charles) - Mł. Zw. Klubu Jeszcze lepiej poszło nam na międzynarodówce. Na 7 wystawianych tego dnia przez nas psów w dwóch rasach: 4 CWC, 3 Zw.Młodzieży, 2 Zw. Rasy, 3 CACIB-y, 1 res. CACIB, 3 ukończone Młodzieżowe Championaty Polski i jeden Interchampionat. Plan wystawowy zrealizowaliśmy w 110 % :lol: :lol: :lol: Rasę w King Charles dostał mój Arsene, a w buldożkach mój Pepe (w stawce 52 zgłoszonych buldożków). Pozdrawiam ale zaszalalas !!! GRATULACJE !! :laola: Quote
tal_sannat Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Duze GRATULACJE wsystkim :loveu: gdo byl w Opolu. Ma prosze ktos ma fotki Faraonkow ??? Fajna wystawa to byla, akurat zimno :cool1: . Quote
Gracjana Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Asta napisał(a):Gracjana a o co się pokłóciłaś z sedziną? Niestety nie warto sie z sędzina wykłócać bo można na tym stracić... Oczywiście chodzi jak chodzi o werdykt. nie poklucilam sie o to ze ona stwierdzila ze ma za krotki ogon... (a ma dlugi) wiec ja na to ze ma dlugi zeby sedzina jescze raz tylko tym razem dobrze zobaczyla na to ona ze jak ja lepiej wiem to po co na wystawe jade??:roll: potem mialam take rzeczy w opise jak: "glowa NIECO dobra w stosunko do calosci" no tak :lol: albo 'normalne katowanie konczyn i srednia ich akcja" :lol: Quote
flashka-g Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=Galeria tu sa fotki wykonane przez fotografa z naszej lokanej gazety;) Quote
Gracjana Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzidtka napisał(a):a kto sędziował ? pani Uklad ;) (chyba nie zjadlam zadnej literki :evil_lol: ) Quote
pentu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 W imieniu całego komitetu organizacyjnego chciałam pogratulowac wszystkim zwycięzcom.Podziekowac wszystkim wystawcom i sedziom za wytrwałosc i wyrozumiałosc dla pogody.Perwnie nie uwierzycie ale po skonczeniu klubówki bassetow 1 maja w Mosznej na niebie zaswieciło słonce.I od wczoraj jest piekna pogoda.Całkiem tak jakby ktos zdjął klątwę która wczesniej rzucił.;) Wszelkie uwagi prosze zgłaszac do mnie na priv chetnie wyslucham krytyki jezeli komus cos sie nie podobało.komplementy tez chetnie poczytam jezeli takie będa. Serdecznie zapraszam za rok zamowie pogode juz w tym roku.Za kilka dni pojawi sie na stronie wykaz numerow ktore zostaly wylosowane i otrzymaja bezpłatne zgłoszenie na światowa wystawe. Quote
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ja nie mam prawa narzekać :) z niecierpliwością czekam na fotki (szczególnie z BISów szczeniąt) i na pewno będę za rok :) mam nadzieję, że Klubówka "ozdóbek" też będzie w Opolu ? Quote
pentu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Tez mam taka nadzieje za za rok tez Opole miała klubowke.Jak tylko bede zdjecia dam znac. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ogromne gratulacje dla wystawiających i ich psiaków!! Widac, że Opole dobrze Wam służy.:lol: Szczególnie badzo ciepło chcę pogratulowac Agabass za świetne zaprezentowanie Dablika-Diablika (DOUBLE VINNY Dream of Afrika). co prawda Dablik nie miała apetytu na BOB-ka i nie pobiegł "w tym kierunku" tak, jak chciałaby to Agabass.Ale i tak świetnie: CWC i CACIB (rozpoczęty dorosły Championat Polski i Interchampionat!!!). Jest po prostu SUPER!!!! Agabass - ogromne dzięki. A teraz special greetings: Stellanova, Dorotal, Elitesse, Iwa-R, Matrix (chłopaku, gdzieś Ty przepadł?!). Ofca - dojechałas, czy nie!? Pzdr. Quote
Draczyn Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja też sie musze pochwalić. Nasza 16tomiesięczna suczka Draczna Draka Draczyn, dostala 1se miejsce i zloto w klasie posredniej na klubowce i na drugi dzień na Miedzynarodowej CWC w klasie posredniej. Jestesmy bardzo zadowoleni:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Elitesse Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Pentu a orientujesz sie moze kiedy na stronie beda fotki z finalow ?? Quote
Iwa-R Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Asiaczek']A teraz special greetings: Stellanova, Dorotal, Elitesse, Iwa-R, Matrix O kurka.... a czym my sobie zasłużyliśmy na ne "special greetings"? :cool3: Pozdrawiamy Iwa i En-Chou Quote
tal_sannat Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Prosze jak byly ocenane Basenji ? Wiem ze BI BAHATIKA Loango byl BOB, BIG-3 potem ze DOUBLE VINNY Dream od Africa byl CWC, CACIB ale jak byly piesek BUMBALA BAHATI Loango ? i suczka PAKANYA Liwang ??? Dziekujeee Quote
Elitesse Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Iwa-R napisał(a):O kurka.... a czym my sobie zasłużyliśmy na ne "special greetings"? :cool3: Pozdrawiamy Iwa i En-Chou ty sie jeszcze pytasz :) Quote
karenina Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 tal_sannat napisał(a): ale jak byly piesek BUMBALA BAHATI Loango ? i suczka PAKANYA Liwang ??? Dziekujeee Denisa, Bumbala i Pakanya nie dojechały na wystawę. Pozdrawiam :) Quote
wandko Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='asiek']Mastif Pirenejski psy młodzież OTELLo Mastifland Ponieważ nie miałaś okazji go widzieć - wstawiam jego foto z Dobrego Miasta i z Bydgoszczy. Wystąpił w sumie na 3 wystawach i ma Mł Ch. Pl.:laugh2_2: Na tym drugim jest razem z moją Filą i Tybetańskim. Quote
wandko Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 to co jest troszkę wyżej miało być oczywiście do Blanki, a wyszło, że jest do do asiek'a. Sorki. Quote
Recommended Posts