Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się pochwalę. Na klubówce IX grupy:
Pepe (budog fr) - Mł. Zw. Klubu (w poprzednim roku ten tytuł dostał mój Leos) :lol: :lol:
Vidor (King Charles) - Zw. Klubu, BOB
Arsene (King Charles) - Mł. Zw. Klubu
Jeszcze lepiej poszło nam na międzynarodówce. Na 7 wystawianych tego dnia przez nas psów w dwóch rasach: 4 CWC, 3 Zw.Młodzieży, 2 Zw. Rasy, 3 CACIB-y, 1 res. CACIB, 3 ukończone Młodzieżowe Championaty Polski i jeden Interchampionat. Plan wystawowy zrealizowaliśmy w 110 % :lol: :lol: :lol: Rasę w King Charles dostał mój Arsene, a w buldożkach mój Pepe (w stawce 52 zgłoszonych buldożków).
Pozdrawiam

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie gratulacje Rysiu!!!!!!!!
Ucaluj ode mnie Matrysia nalezy sie chlopakowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co sie dzieje z Toba?????Juz tak dlugo nie zagladasz na forum????

Posted

dziękuję Aniu,
jestem teraz odcięty od świata - nie mam w domu internetu, może końcem miesiąca już będę mógł normalnie funkcjonować...
Gratulacje dla Bułki z wystawy klubowej !! :)

Posted

[quote name='dorotal']Ja też się pochwalę. Na klubówce IX grupy:
Pepe (budog fr) - Mł. Zw. Klubu (w poprzednim roku ten tytuł dostał mój Leos) :lol: :lol:
Vidor (King Charles) - Zw. Klubu, BOB
Arsene (King Charles) - Mł. Zw. Klubu
Jeszcze lepiej poszło nam na międzynarodówce. Na 7 wystawianych tego dnia przez nas psów w dwóch rasach: 4 CWC, 3 Zw.Młodzieży, 2 Zw. Rasy, 3 CACIB-y, 1 res. CACIB, 3 ukończone Młodzieżowe Championaty Polski i jeden Interchampionat. Plan wystawowy zrealizowaliśmy w 110 % :lol: :lol: :lol: Rasę w King Charles dostał mój Arsene, a w buldożkach mój Pepe (w stawce 52 zgłoszonych buldożków).
Pozdrawiam

ale zaszalalas !!! GRATULACJE !! :laola:

Posted

Asta napisał(a):
Gracjana a o co się pokłóciłaś z sedziną? Niestety nie warto sie z sędzina wykłócać bo można na tym stracić... Oczywiście chodzi jak chodzi o werdykt.

nie poklucilam sie o to ze ona stwierdzila ze ma za krotki ogon... (a ma dlugi) wiec ja na to ze ma dlugi zeby sedzina jescze raz tylko tym razem dobrze zobaczyla na to ona ze jak ja lepiej wiem to po co na wystawe jade??:roll:
potem mialam take rzeczy w opise jak:
"glowa NIECO dobra w stosunko do calosci" no tak :lol:
albo 'normalne katowanie konczyn i srednia ich akcja" :lol:

Posted

W imieniu całego komitetu organizacyjnego chciałam pogratulowac wszystkim zwycięzcom.Podziekowac wszystkim wystawcom i sedziom za wytrwałosc i wyrozumiałosc dla pogody.Perwnie nie uwierzycie ale po skonczeniu klubówki bassetow 1 maja w Mosznej na niebie zaswieciło słonce.I od wczoraj jest piekna pogoda.Całkiem tak jakby ktos zdjął klątwę która wczesniej rzucił.;)
Wszelkie uwagi prosze zgłaszac do mnie na priv chetnie wyslucham krytyki jezeli komus cos sie nie podobało.komplementy tez chetnie poczytam jezeli takie będa.
Serdecznie zapraszam za rok zamowie pogode juz w tym roku.Za kilka dni pojawi sie na stronie wykaz numerow ktore zostaly wylosowane i otrzymaja bezpłatne zgłoszenie na światowa wystawe.

Posted

ja nie mam prawa narzekać :) z niecierpliwością czekam na fotki (szczególnie z BISów szczeniąt)
i na pewno będę za rok :) mam nadzieję, że Klubówka "ozdóbek" też będzie w Opolu ?

Posted

Ogromne gratulacje dla wystawiających i ich psiaków!! Widac, że Opole dobrze Wam służy.:lol:
Szczególnie badzo ciepło chcę pogratulowac Agabass za świetne zaprezentowanie Dablika-Diablika (DOUBLE VINNY Dream of Afrika). co prawda Dablik nie miała apetytu na BOB-ka i nie pobiegł "w tym kierunku" tak, jak chciałaby to Agabass.Ale i tak świetnie: CWC i CACIB (rozpoczęty dorosły Championat Polski i Interchampionat!!!). Jest po prostu SUPER!!!!

Agabass - ogromne dzięki.

A teraz special greetings: Stellanova, Dorotal, Elitesse, Iwa-R, Matrix (chłopaku, gdzieś Ty przepadł?!).
Ofca - dojechałas, czy nie!?
Pzdr.

Posted

Ja też sie musze pochwalić. Nasza 16tomiesięczna suczka Draczna Draka Draczyn, dostala 1se miejsce i zloto w klasie posredniej na klubowce i na drugi dzień na Miedzynarodowej CWC w klasie posredniej. Jestesmy bardzo zadowoleni:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']A teraz special greetings: Stellanova, Dorotal, Elitesse, Iwa-R, Matrix
O kurka.... a czym my sobie zasłużyliśmy na ne "special greetings"? :cool3:

Pozdrawiamy
Iwa i En-Chou

Posted

Prosze jak byly ocenane Basenji ?
Wiem ze BI BAHATIKA Loango byl BOB, BIG-3
potem ze DOUBLE VINNY Dream od Africa byl CWC, CACIB

ale jak byly piesek BUMBALA BAHATI Loango ?
i suczka PAKANYA Liwang ???

Dziekujeee

Posted

tal_sannat napisał(a):

ale jak byly piesek BUMBALA BAHATI Loango ?
i suczka PAKANYA Liwang ???

Dziekujeee

Denisa, Bumbala i Pakanya nie dojechały na wystawę.

Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='asiek']Mastif Pirenejski
psy
młodzież
OTELLo Mastifland

Ponieważ nie miałaś okazji go widzieć - wstawiam jego foto z Dobrego Miasta i z Bydgoszczy. Wystąpił w sumie na 3 wystawach i ma Mł Ch. Pl.:laugh2_2:

Na tym drugim jest razem z moją Filą i Tybetańskim.