Asta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gracjana a o co się pokłóciłaś z sedziną? Niestety nie warto sie z sędzina wykłócać bo można na tym stracić... Oczywiście chodzi jak chodzi o werdykt. Quote
blacky Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 jo-jo napisał(a):hehe ja tamn czekałam na dozie wyniki jak już je dostałam to mnie zatkało więc nie wiem czy warto jutro do Dobrego Miasta jechać :lol: ale co mi tam pojedziemy ;-) Jo-Jo jakie wyniki? Podziel się, plissssssss :) Quote
Nugatowa Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 karolayna napisał(a):a co ze staweczką shih tzu ??:modla::modla: PSY Kl.mlodzieży DA VINCI Bat-hang SIMPLY THE BEST Pumilo kl.pośrednia BONNY BOY Bohemia Acro RUBENS Polcolland Kl.otwarta AMOR IMPERIA Bohemia Atol Bombers CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) SUKI Kl.szczeniąt CANDY BABY PUMILO MILADY Ad Acte Na przykład NEFRETETE Na przykład NESSA Kl.młodzieży AISSA Alikana HERMIONA znad Warsina I WANT YOU Bohemia Acro Na przykład MADAM BUTTERFLY Na przykład MO-LI SELENA Punilo SKAYBAROSHI HAN&HAR SENSUAL LADY Kl.pośrednia BELLE-STAR Tiramisu GRETA Czarnnoksiężnik kl.otwarta Anabell Imperial Bohemia I'M BLACK AND WHITE CHRISTMAS DREAM Bast kl.championów CHOICE TOP IVEKO-DOG KL.weteranów RAPSODIA Dwa Gnagi Quote
asiunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hej!! Ja bardzo prosze stawke rottkow(jezeli bedze ich duzo to mlodziez i uzytki).Z gory bardzo dziekuje Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Noa mnie w koncu nie bylo :oops: Gratulacje lda wszystkich psiakow i ich wlascicieli! Zwlaszcza cierpliwosci przy takiej pogodzie ;) Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Byle by taka pogoda wstrętna jutro w Dobrym Mieście nie była... Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A ja sie modle, aby takiej nie bylo na zawodach agility w Pecicach, gdzi ejedziemy, bo to dopiero bedzie koszmar biegac w tkaich warunkach :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 to wyobraź sobie cztery bielutkie łapy które przechodzą przez błoto na ring :evil_lol: Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Od razu beda piekne bicolory by sie zrobily :lol: A bicolory sa piekne :lol: :loveu: Ale zawsze moglo byc gorzej :diabloti: Quote
lon_cia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 bardzo was prosze, napiszcie jak bedzie wiadomo jaki psiak wygral wystawe, i zdjatka jakby byly. mialam jechac, zawsze jestem w opolu:( ale ta pogoda:( tak bardzo chcialam byc....:-( Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Loncia nie martw sie, duzo osob sobie odpuscilo. ;) Przy okazji: Gratulacje dla Jasminki, która zgarneła Zw. Mł.!!! Jeszcze nie wiem czy NJwR, ale zaraz zadzwonie :D Quote
.ania Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ładnie proszę o stawkę pudli, najlepiej z klubowiej i międzynarodowej, oczywiście jeżeli było dużo to nich będą tylko duże. ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ja ładnie proszę o stawkę Cavalierów :modla: Quote
talut Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nugatowa napisał(a):PSY kl.młodzieży Alderaan SUMMER DREAM AT VANGELDIS QUALIFIELD QUEST BLACK Energizer SAPPHIRE HOT SHOTS BLACK Energizer SHADOW OF THE MOON BLUE Energizer SLAVIC HASHEESH BLUE Energizer kl.pośrednia BAYSHORE COUNT CHOCULA I'M JUST YOURS GASKO PRIM ONLY MY VIKING BLUE Energizer Kl.otwarta Q'Celitic DARDO DEL SOLE ICY BLACK MAGIC Energizer JUSTIN JEWEL BLUE Energizer SUKI kl.młodzieży RIO BRAVO DE RHAPSODY BLACK Energizer RIO GRANDE de SANTIAGO BLACK Energizer Alderaan SALT'N'PEPA TOBACCO TOFFI TAN Energizer kl.pośrednia ONLY MY DREAM BLUE Energizer Kl.otwarta ANNIE z Bengasu HOLLY HAZE BLACK Energizer IRISH WHISKY BLACK Energizer baardzo dziękuję :loveu: (jak widzę, Energizer wszystko zdominował ;)) Quote
Nugatowa Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cavalierka napisał(a):Ja ładnie proszę o stawkę Cavalierów :modla: PSY Kl.szczeniąt Diament Królewski Przywilej Kl.Mlodzieży CARHAM VARIETY SHOW FAEDON CAROLI REGIS JEGOMOŚĆ Sylena FCI MIANOS KSIĄŻE Randia Polonia kl.otwarta MICHEAL Donry Rok SUKI kl.młodzieży Ex Officio BASTET BLANCA SANTANA GWENLLIAN LORI Rajska Zagroda SWEET CHERRY Armida kl.pośrednia BRISEONE QIRI Biely Demon DOLCE VITA Deep Forest kl.otwarta AMELIA Ankus BELINDA Charmander NABLA Klan Kamironu KL.Championów SEFFE TWAI z Cisarskeho Mlyna Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nugatowa napisał(a):PSY Kl.szczeniąt Diament Królewski Przywilej Kl.Mlodzieży CARHAM VARIETY SHOW FAEDON CAROLI REGIS JEGOMOŚĆ Sylena FCI MIANOS KSIĄŻE Randia Polonia kl.otwarta MICHEAL Donry Rok SUKI kl.młodzieży Ex Officio BASTET BLANCA SANTANA GWENLLIAN LORI Rajska Zagroda SWEET CHERRY Armida kl.pośrednia BRISEONE QIRI Biely Demon DOLCE VITA Deep Forest kl.otwarta AMELIA Ankus BELINDA Charmander NABLA Klan Kamironu KL.Championów SEFFE TWAI z Cisarskeho Mlyna Wielkie dzięki :multi: Quote
Alyshia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ja ci mogę rasy podać.. :P 1. maltańczyk 2. wilczarz irlandzki 3. airedale terier BOGi, też rasy I - owczarek francuski beauceron II - sznaucer miniaturowy czarny III - airedale terier IV - jamnik krótkowłosy standartowy V - siberian husky VI - basset hound VII - wyżeł włoski VIII - cocker spaniel angielski IX - maltańczyk X - wilczarz irlandzki Quote
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 gratulujemy zwycięztw i życzymy sukcesów :multi: :multi: :multi: pogoda nie była zbyt pzryjemna, ale jakoś pzreżyliśmy pozdawiam Quote
Natalia_W Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A czy ktos wiec co to byl za sznaucerek na BOG?? I ja bym baaaaaaaaaaaaardzo prosila o stawki Sznaucerkow Mini pieprz i sól... Quote
Guest Reyes Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ładnie prosze o stawke dalmaśków :oops: Quote
Pik Pari Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Stawka? Prosze bardzo! ale wyniki bede miala jak dotre do zwiazku...Pewnie w polowie maja... SZNAUCER MINIATUROWY P&S pies, młodzieży, BRABANT z Ogrodu Fauny pies, młodzieży, GABUŚ-LUDIANO z Derek pies, młodzieży, SPEEDY GONZALES Adekatos pies, pośrednia, ARTO Almanis pies, pośrednia, Hilderbert,s XCLUSIVE pies, pośrednia, STERNENHOCH DIABLO DE TRUFAS NEGRAS pies, otwarta, DON WALENTY Piwowar pies, otwarta, HIBISCUS Mengo Celebration pies, championów, ADONIS ARES Laryland pies, championów, DAR WALENTEGO Piwowar pies, championów, INTI INKA Nefer Tari pies, weteranów, LARY z Miasta Piastów suka, szczeniąt, HAJDI Arbutus suka, szczeniąt, KRUSZYNA Mengo Celebration suka, młodzieży, JASMINA Northumberland suka, młodzieży, MANDY Anrete suka, młodzieży, GRAND MIRACOLA MENGO Hajan Polonia suka, młodzieży, BRASICA z Ogrodu Fauny suka, młodzieży, ZONTANA KIWI Northumberland suka, pośrednia, CZANTORIA Etruria Polonia (FCI) suka, otwarta, FIONA Arbutus suka, otwarta, GREAT BEATRIX z Marzemu suka, otwarta, Balbechera LA GITANA suka, otwarta, LOVELY NEFER Northumberland suka, otwarta, TEKILA Doman suka, championów, SHARON Northumberland suka, championów, ARISA Art.-medium Quote
resuruss Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 To ja sie tez napisze nasz bilans: W sobote,przy temperaturze 39 stopni,wstalam o 3.30 w nocy i zaczelam kapac psy.Ok 6-7 wyjechalismy.Cala sobota na wystawie do godziny 19,potem nocka w hodowli syberianow i kolejne dwa psy do przygotowania.Spalam dokladnie od 4-6.30:shake: .Na wystawie caly dzien ,wymordowana jak nie wiem co. Niemniej oplacalo sie : :multi: Moja Buleczka zostala Mlodziezowym Zwyciezca Klubu :loveu: Quandus był drugi w klasie otwartej na Klubowej. Dzis Bułka byla 3 ,ale sie dziecku nie dziwie ,bo wymordowana pewnie tak samo jak ja - i tak dobrze jak na 10 miesiecznego malucha. Quandus dzis odmowil wspolpracy wiec mu odpuscilam,bo nie chcialam go meczyc na ringu ;) Quote
Recommended Posts