sh_maniak Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kilka godzin zbiera się już na deszcz i wieje porwisty wiatr, tak jest obecnie 15 km od Opola. Jak byłam z 2 h temu jeszcze w Opolu świeciło słońce, ale ... sporo pochłodniało i też się wiatr zerwał, może nie być miło :angryy: Moze będzie odwrotnie niz przez ostatnie dni, jak w Opolu lało, u mnie na wsi było piękne słońce, może będzie odwrotnie ;) . U mnie na wsi nie pada juz równo 14 dni, licze jak maniak, bo przez to, że nie pada nowo posiana trawkę musze latać i podlewać :angryy: Quote
aleb Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja dzisiaj kąpię psa. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padało jak będę na ringu? :roll: Quote
Elitesse Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ja psy wykapie w sobote po wieczornym spacerze albo w niedziele rano Quote
karenina Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 aleb napisał(a):Ja dzisiaj kąpię psa. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padało jak będę na ringu? :roll: Nadzieję zawsze możesz miec :evil_lol: Quote
NigdyNigdy Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='flashka-g']Szukam transportu dla dziewczyny z psem( szczeniak) rasy siberian husky+ stolik+ odkurzacz z WARSZAWY na niedziele do OPOLA. Niech ktoś pomoże!! :roll: Prosze!!!) Wszystko cudnie, tylko, że drugi stolik to mi się nijak do samochodu nie zmieści (a pomyśleć, że kupowałam samochód z dużym bagażnikiem.... :roll: ). Poza tym, my jedziemy jutro.... Ale gdyby potencjalny współpasażer chciał ponegocjować to zapraszam ;-) Quote
aleb Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Heheh :lol: Psu to nic się nie stanie, bo ma krótką sierść, ale jak ja się wywalę na śliskiej, mokrej trawie, to nie będzie wesoło :lol: Teraz oglądałam pogodę i jutro ma padać :placz: Quote
NigdyNigdy Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No, dobrze.... Obejrzałam prognozę pogody i stwierdziłam, że weekend wolę spędzić w domu, niż siedzieć na deszczu 300 km od niego :roll: W każdym razie, zaraz uwalam się na dywanie i zaczynam sesję przytulankową dla moich psów- będzie nam dobrze, przynajmniej mamy szansę się w ten sposób sobą nasycić. Nie jedziemy:cool1: Quote
flashka-g Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 tamten psiak Kasiu juz tez nie jedzie...:placz: wiec moje pytanie juz nie aktualne:((( buuu potrzebuje jakiegos zaklinacza słonca!!! Quote
agabass Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pytanie do wszystkich zainteresowanych kapilą: Czy przed każda wystawą kąpiecie swoje psy, bo ja to nie kapie ich przed wystawami, tylko kiedy jest taka potrzeba, np. była w w poprzednią sobotę, kiedy to chłopcy skąpali sie w śmierdącym jeziorze siła wyższa. A tak to nie przesadzam z tą ich czystościa radza sobie sami - od zego maja języki hihi:evil_lol: Quote
JASMIN Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sh_maniak napisał(a):kilka godzin zbiera się już na deszcz i wieje porwisty wiatr, tak jest obecnie 15 km od Opola. Jak byłam z 2 h temu jeszcze w Opolu świeciło słońce, ale ... sporo pochłodniało i też się wiatr zerwał, może nie być miło :angryy: No a ja mam nadzieję, że może jutro tam w Opolu popada a na niedzielę już będzie lepiej :lol: Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 UWAGA UWAGA !!!!! Czy chce ktoś moze przenocować z soboty na niedziele w pokoju 3 osobowym nad jeziorem Turawskim 25 km od Opola z psem rzecz jasna 35 zł/0s PILNE!!!!! Quote
Guest Reyes Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ok :) to ja inne PILNE pytanie: czy ktoś wie czy z Opolskiego dworca PKP można dojść do "Hala Widowiskowo-Sportowa "Okrąglak", ul. Oleska 70 i tereny przyległe" :roll: Albo czym dojechać? Pozdrawiam Quote
Guest Reyes Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [SIZE=3]PILNIE szukam transportu dla 1 osoby bez psa z katowic lub sosnowca na jutrzejszą wystawe. Na początek sędziowania. Dokładam się do benzyny. Quote
Iwa-R Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Chciałam się zapytać jaki jest sens tego, że piszecie tak wielkimi literami? Jak ktoś czyta, to i to przeczyta. A może wszyscy zaczną pisać w ten sposób? Nie wiem jak innym, ale mnie to odrobinkę przeszkadza. Quote
Alyshia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dojazd autobusem : z przystanku przed dworcem PKP linią nr 15 - 6 przystanków. wysiadka naprzeciwko Lidla, skąd jest tylko malutki kawałeczek do Okrąglaka ;) 6 przystanków w sensie wsiadamy na dworcu i następny jest liczony jako pierwszy ;) powodzenia wszystkim wystawiającym i startującym ! Quote
Elitesse Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ale nie tylko ja to razi :diabloti: Quote
Guest Reyes Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 W końcu jade pociągiem :( powodzenia wszystkim!! :)pozrd. Quote
karenina Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sh_maniak napisał(a):deszcz leje :shake: Szyszunia.:shake: A ja nie mam pokrowca na klatke :shake: Quote
daga10011 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 agabass napisał(a):Pytanie do wszystkich zainteresowanych kapilą: Czy przed każda wystawą kąpiecie swoje psy, bo ja to nie kapie ich przed wystawami, tylko kiedy jest taka potrzeba, np. była w w poprzednią sobotę, kiedy to chłopcy skąpali sie w śmierdącym jeziorze siła wyższa. A tak to nie przesadzam z tą ich czystościa radza sobie sami - od zego maja języki hihi:evil_lol: ja swoich generalnie tez nie kapie:lol: .wykapalam szczeniorke przed Grudziadzem,ale to jest syfiarz maly i w koopie sie umie uwalic...z reguly tylko czesze je:roll: .jakbym miala tak kapac co tydzien i potem suszyc przez 3 godziny kazde to bym cala dobe psy na wystawe przygotowywala:lol: Quote
efra-husky Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 my kąpiemy się przed każdą wystawą (ale to dlatego, że moja niunia codziennie zażywa kąpieli w Wiśle a później kopie za kretami). Koło południa kąpiel także czekamy wieczorkiem na informacje czy pogoda się poprawiła :cool1: Oby :kciuki: Quote
sh_maniak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Własnie wstałam, newsy podgodowe : - zimno - leje - niebo zachmurzone całe :placz: Quote
mkkm Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Leje:-( Krogulec nie będzie nawet chciał wyjść z auta, a co dopiero na ring............. Quote
Recommended Posts