Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kilka godzin zbiera się już na deszcz i wieje porwisty wiatr, tak jest obecnie 15 km od Opola. Jak byłam z 2 h temu jeszcze w Opolu świeciło słońce, ale ... sporo pochłodniało i też się wiatr zerwał, może nie być miło :angryy:

Moze będzie odwrotnie niz przez ostatnie dni, jak w Opolu lało, u mnie na wsi było piękne słońce, może będzie odwrotnie ;) . U mnie na wsi nie pada juz równo 14 dni, licze jak maniak, bo przez to, że nie pada nowo posiana trawkę musze latać i podlewać :angryy:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']Szukam transportu dla dziewczyny z psem( szczeniak) rasy siberian husky+ stolik+ odkurzacz z WARSZAWY na niedziele do OPOLA. Niech ktoś pomoże!!![SIZE=4]( jakby co to priv;) :roll: Prosze!!!)

Wszystko cudnie, tylko, że drugi stolik to mi się nijak do samochodu nie zmieści (a pomyśleć, że kupowałam samochód z dużym bagażnikiem.... :roll: ).
Poza tym, my jedziemy jutro....
Ale gdyby potencjalny współpasażer chciał ponegocjować to zapraszam ;-)

Posted

Heheh :lol:
Psu to nic się nie stanie, bo ma krótką sierść, ale jak ja się wywalę na śliskiej, mokrej trawie, to nie będzie wesoło :lol:
Teraz oglądałam pogodę i jutro ma padać :placz:

Posted

No, dobrze....
Obejrzałam prognozę pogody i stwierdziłam, że weekend wolę spędzić w domu, niż siedzieć na deszczu 300 km od niego :roll:
W każdym razie, zaraz uwalam się na dywanie i zaczynam sesję przytulankową dla moich psów- będzie nam dobrze, przynajmniej mamy szansę się w ten sposób sobą nasycić.
Nie jedziemy:cool1:

Posted

Pytanie do wszystkich zainteresowanych kapilą: Czy przed każda wystawą kąpiecie swoje psy, bo ja to nie kapie ich przed wystawami, tylko kiedy jest taka potrzeba, np. była w w poprzednią sobotę, kiedy to chłopcy skąpali sie w śmierdącym jeziorze siła wyższa. A tak to nie przesadzam z tą ich czystościa radza sobie sami - od zego maja języki hihi:evil_lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
kilka godzin zbiera się już na deszcz i wieje porwisty wiatr, tak jest obecnie 15 km od Opola. Jak byłam z 2 h temu jeszcze w Opolu świeciło słońce, ale ... sporo pochłodniało i też się wiatr zerwał, może nie być miło :angryy:

No a ja mam nadzieję, że może jutro tam w Opolu popada a na niedzielę już będzie lepiej :lol:

Guest Reyes
Posted

Ok :) to ja inne PILNE pytanie: czy ktoś wie czy z Opolskiego dworca PKP można dojść do "Hala Widowiskowo-Sportowa "Okrąglak", ul. Oleska 70 i tereny przyległe" :roll: Albo czym dojechać? Pozdrawiam

Guest Reyes
Posted

[SIZE=3]PILNIE szukam transportu dla 1 osoby bez psa z katowic lub sosnowca na jutrzejszą wystawe. Na początek sędziowania. Dokładam się do benzyny.

Posted

Chciałam się zapytać jaki jest sens tego, że piszecie tak wielkimi literami?
Jak ktoś czyta, to i to przeczyta. A może wszyscy zaczną pisać w ten sposób?

Nie wiem jak innym, ale mnie to odrobinkę przeszkadza.

Posted

dojazd autobusem :
z przystanku przed dworcem PKP linią nr 15 - 6 przystanków. wysiadka naprzeciwko Lidla, skąd jest tylko malutki kawałeczek do Okrąglaka ;)
6 przystanków w sensie wsiadamy na dworcu i następny jest liczony jako pierwszy ;)
powodzenia wszystkim wystawiającym i startującym !

Guest Reyes
Posted

W końcu jade pociągiem :( powodzenia wszystkim!! :)pozrd.

Posted

agabass napisał(a):
Pytanie do wszystkich zainteresowanych kapilą: Czy przed każda wystawą kąpiecie swoje psy, bo ja to nie kapie ich przed wystawami, tylko kiedy jest taka potrzeba, np. była w w poprzednią sobotę, kiedy to chłopcy skąpali sie w śmierdącym jeziorze siła wyższa. A tak to nie przesadzam z tą ich czystościa radza sobie sami - od zego maja języki hihi:evil_lol:

ja swoich generalnie tez nie kapie:lol: .wykapalam szczeniorke przed Grudziadzem,ale to jest syfiarz maly i w koopie sie umie uwalic...z reguly tylko czesze je:roll: .jakbym miala tak kapac co tydzien i potem suszyc przez 3 godziny kazde to bym cala dobe psy na wystawe przygotowywala:lol:

Posted

my kąpiemy się przed każdą wystawą (ale to dlatego, że moja niunia codziennie zażywa kąpieli w Wiśle a później kopie za kretami). Koło południa kąpiel także czekamy wieczorkiem na informacje czy pogoda się poprawiła :cool1: Oby :kciuki: