Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam ale to opóżnienie to wina takich spóżnialskich jak ja :oops:-wysyłałam faks 30 marca ale 3 kwietnia Pani ze Związku w rozmowie telefonicznej zaleciła przesłanie zaświadczeń poleconym na adres opolski aby uwiarygodnić to zgłoszenie. Więc teraz wszyscy czekamy cierpliwie na listę. A w tym czasie trenujemy ze szczeniakiem ładne chodzenie i prezentację zębów przy obcych - będzie to nasza pierwsza wystawa i pierwsza fachowa ocena naszej piękności. Pozdrowienia dla wszystkich niecierpliwie oczekujących :multi:

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eeeee...... ja tam już nie zaglądam w ogóle.
Czy się dowiem czy nie, nie ma to znaczenia. Wystawę i tak opłaciłam i choćby nie wiem co i tak jedziemy (no chyba, że nas nie przyjęli ;) )
Fakt, miło byłoby wiedzieć, ale jak napisałam wyżej.... nic to nie zmieni. Decyzja podjęta już dawno :evil_lol:

Posted

faktycznie bo bez tego umrzecie...:cool1: tak jak juz spis bedzie to bedziecie musieli posiwecic troche czasu na skompletowanie stawki. Moim zdaniem tak za duzo bedzie podane w tym spisie. Bo powinny byc tylko nazwiska i nr psa. Ale zwiazek chce juz byc taki hojny. Mogłabym tlumaczyc wam wiecej..ale po co;)) musicie poczekac i juz.

Posted

flashka-g napisał(a):
faktycznie bo bez tego umrzecie...:cool1:

flashka-g nie ma co się denerwować. Ciekawość cecha ludzka bez tego nie byłoby różnych rzeczy. Jedni są bardziej cierpliwi inni mniej ale wszyscy tak samo ciekawi. Przecież to nic złego.

A jak trzeba to zaczekamy:p

Posted

flashka-g napisał(a):
faktycznie bo bez tego umrzecie...:cool1: tak jak juz spis bedzie to bedziecie musieli posiwecic troche czasu na skompletowanie stawki.

Skompletowanie stawki u goldków, z prawie 3 tysięcy psów, raczej nie będzie proste :shake:
Może ktoś na ochotnika :cool3:

Posted

Gracjana napisał(a):
a jak tak bardzo ladnie poprosze to moze i sobie przypomnisz ile bylo shetlandow...:multi:

Jakby się dało to ja bardzo proszę o ilość jamników długowłosych mini?

Posted

Zawsze może napisać że shetlandów jest 200 a jamników drugie tylke i dziwczynom mowę odejmie i ręce odmówią posłuszeństwa i do wieczora nic już nie wystukają na klawiaturze:diabloti:

Posted

:crazyeye: o łoł !!! flashka-g bardzo dziękuje, ale mnie pocieszyłaś. Chyba zginiemy w tłumie:p
Teraz widać co to znaczy dobry sędzia (będzie Angielka). Tak dla porównania w tamtym roku było 98 goldków.

Posted

dla mnie tez roznicy nie ma w tym bo jak zapisze (zawsze place tego samego dnia co zapisuje) to jade... no cos innego gdyby sie pies rozchorowal (ale zawsze jest zaplacone)..
tylko uwazam ze jak sie piesz ze danego dnia beda stawki jest to nierzetelne olac sobie wystawcow...zobaczymy to moja 1sza wystawa opolska i pierwsze wrazenie jest kiepskie...:shake: