Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jechać, czy nie.. ja cały czas mam dylemat :cool1:
sędzia z Belgii... hmm ogolnie to fajnie ale nie wiem czy trafie w jego typ...

Posted

Gana napisał(a):
jechać, czy nie.. ja cały czas mam dylemat :cool1:
sędzia z Belgii... hmm ogolnie to fajnie ale nie wiem czy trafie w jego typ...

Jechać, jechać.... Ja szukam transportu (ew. mogę zabrać), byłoby taniej :cool3:

Posted

Ganuś oczywiscie, z ejechac :)
Moglybysmy sie przy okazji tam sobie "zaplacic" (wiesz o czym mowa). BYloby sprawnie i bedzie pewnosc, ze wszystko dojdzie jak nalezy :cool3:
Ja sie tlucze z dwoma psami PKSem prawdpodobnie :roll:
Z Gdańska do Opola.

Posted

a jest tu ktoś kto nie ma transportu i jedzie sam z jednym malym psem??
bo jakbym jechala bym wziela dwie dziewczyny i jeszcze jednego setera bo im obiecalam i by bylo miejsce dla jednej osoby z malym psem lub średnim.. bo wiecie.. to zawsze taniej benzyna wyniesie kiedy jedzie wiecej osob.. jest tu ktos taki??

Posted

Gana napisał(a):
a jest tu ktoś kto nie ma transportu i jedzie sam z jednym malym psem??
bo jakbym jechala bym wziela dwie dziewczyny i jeszcze jednego setera bo im obiecalam i by bylo miejsce dla jednej osoby z malym psem lub średnim.. bo wiecie.. to zawsze taniej benzyna wyniesie kiedy jedzie wiecej osob.. jest tu ktos taki??

Kurcze, no przecież napisałam kilka postów wyżej :placz:

Posted

przepraszam nie czytałam..
zaraz zerknę

Iwa-R masz sukę czy psa?
bo ja zabieram ze sobą psa irlanda ktory jest ostry dla psow.... ewentualnie Twój jesli jest psem jechalby na kolanach :P nie wiem :D

Posted

hmmm to bym musiala pogadać z Pati od Herosa jak obecnie wygląda jego nastawienie... bo ogolnie to bagażnik mamy duży na kilka psow wiec nie powinno byc problemu a jesli by sie jakiś konflikt zrodzil to zawsze jednego delikwenta mozna wziąć na siedzenie....

Posted

No to widać, ze wszystko zmierza ku dobremu ;)
Dostałam już elektroniczne potwierdzenie zgłoszenia psa.
Słuchajcie w jaki sposó uiszcza się płatności jeśli psa sie zgłasza internetowo?
Wpłata będzie dokonana przelewem. Na nim mam zamieścić wszystkie informacje, czy jak? No, żeby wiedzieli, ze to ja place nie kto inny :lol:

Posted

przepraszam jeśli komuś sprawiłam kłopot :( ale nie jadę do Opola.... wypadek losowy :(
oznajmilam matce ze jade do mi zrobila awanture.. bezsensu w sumie bo jechalabym za wlasne pieniadze ale cóż! :/

Posted

wiem, że szkoda.. nawet nie wiesz jak żałuje!!
a najgorsza jest świadomośc że będę mieć 3 miesiące przerwy z wystawami... ;(
masakra.... żeby sobie to zrekompensować w tym czasie zajmę się wreszcie sprawami hodowlanymi...

Posted

witam :)
poszukuję osoby, która mogłaby mi użyczyć pieska na konkurs Młodego Prezentera w sobotę :) [chodzi mi oczywiście o wystawę w Opolu]
zapraszam do przeczytania mojego opisu [link w moim podpisie] - oczywiście w razie 'czego' proszę pisać na mail lub gg - lub nawet pytać tutaj :)

Posted

Alyshia napisał(a):
witam :)
poszukuję osoby, która mogłaby mi użyczyć pieska na konkurs Młodego Prezentera w sobotę :) [chodzi mi oczywiście o wystawę w Opolu]
zapraszam do przeczytania mojego opisu [link w moim podpisie] - oczywiście w razie 'czego' proszę pisać na mail lub gg - lub nawet pytać tutaj :)

Ja wystawiam w Opolu 2 charciki włoskie. Jesli bedziesz zainteresowana zapraszam :).