Gracjana Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Kurcze.. tylko ze ja jestem z wawy...:placz: ;) :placz: nie wiem czy plakac czy sie smiac... ale bardzo dziekuje za oferte... Quote
musia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Zgłosiłam dziś gończaka na Opole. Cóż jedziemy:oops: Quote
Viz Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Moje psisko zgłoszone :) Bede w niedziele :lol: Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 jechać, czy nie.. ja cały czas mam dylemat :cool1: sędzia z Belgii... hmm ogolnie to fajnie ale nie wiem czy trafie w jego typ... Quote
Iwa-R Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gana napisał(a):jechać, czy nie.. ja cały czas mam dylemat :cool1: sędzia z Belgii... hmm ogolnie to fajnie ale nie wiem czy trafie w jego typ... Jechać, jechać.... Ja szukam transportu (ew. mogę zabrać), byłoby taniej :cool3: Quote
Viz Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ganuś oczywiscie, z ejechac :) Moglybysmy sie przy okazji tam sobie "zaplacic" (wiesz o czym mowa). BYloby sprawnie i bedzie pewnosc, ze wszystko dojdzie jak nalezy :cool3: Ja sie tlucze z dwoma psami PKSem prawdpodobnie :roll: Z Gdańska do Opola. Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 kurcze nie wiem żal mi tych pieniędzy... 90 zł :| aaaaaa nie mam pojęcia Quote
Viz Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pociesz sie ym, ze w Łodzi np. o 5 zł drożej :lol: :lol: :lol: Nie marudzić tylko jechać! :cool3: Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 a jest tu ktoś kto nie ma transportu i jedzie sam z jednym malym psem?? bo jakbym jechala bym wziela dwie dziewczyny i jeszcze jednego setera bo im obiecalam i by bylo miejsce dla jednej osoby z malym psem lub średnim.. bo wiecie.. to zawsze taniej benzyna wyniesie kiedy jedzie wiecej osob.. jest tu ktos taki?? Quote
warg2003warg Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gracjana ja jadę ze Śląska i to pociągiem, nic nie pomogę.Tyle, że ja mam blisko i dobry dojazd. Quote
Iwa-R Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gana napisał(a):a jest tu ktoś kto nie ma transportu i jedzie sam z jednym malym psem?? bo jakbym jechala bym wziela dwie dziewczyny i jeszcze jednego setera bo im obiecalam i by bylo miejsce dla jednej osoby z malym psem lub średnim.. bo wiecie.. to zawsze taniej benzyna wyniesie kiedy jedzie wiecej osob.. jest tu ktos taki?? Kurcze, no przecież napisałam kilka postów wyżej :placz: Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 przepraszam nie czytałam.. zaraz zerknę Iwa-R masz sukę czy psa? bo ja zabieram ze sobą psa irlanda ktory jest ostry dla psow.... ewentualnie Twój jesli jest psem jechalby na kolanach :P nie wiem :D Quote
Iwa-R Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Tak, jest to pies. Mój jakby co jest przyjazny wszystkim psiakom :lol: Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 hmmm to bym musiala pogadać z Pati od Herosa jak obecnie wygląda jego nastawienie... bo ogolnie to bagażnik mamy duży na kilka psow wiec nie powinno byc problemu a jesli by sie jakiś konflikt zrodzil to zawsze jednego delikwenta mozna wziąć na siedzenie.... Quote
Polna Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ja w czwartek się dowiem :P musze poprawic oceny z jednego przedmiotu i jade ;) Quote
Viz Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No to widać, ze wszystko zmierza ku dobremu ;) Dostałam już elektroniczne potwierdzenie zgłoszenia psa. Słuchajcie w jaki sposó uiszcza się płatności jeśli psa sie zgłasza internetowo? Wpłata będzie dokonana przelewem. Na nim mam zamieścić wszystkie informacje, czy jak? No, żeby wiedzieli, ze to ja place nie kto inny :lol: Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 przepraszam jeśli komuś sprawiłam kłopot :( ale nie jadę do Opola.... wypadek losowy :( oznajmilam matce ze jade do mi zrobila awanture.. bezsensu w sumie bo jechalabym za wlasne pieniadze ale cóż! :/ Quote
Gana Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 wiem, że szkoda.. nawet nie wiesz jak żałuje!! a najgorsza jest świadomośc że będę mieć 3 miesiące przerwy z wystawami... ;( masakra.... żeby sobie to zrekompensować w tym czasie zajmę się wreszcie sprawami hodowlanymi... Quote
Iwa-R Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Szkoda, szkoda. Ja w takim razie oferuję wolne miejsce w aucie, chyba, że ktoś mógłby mnie zabrać z psiakiem. Quote
Alyshia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 witam :) poszukuję osoby, która mogłaby mi użyczyć pieska na konkurs Młodego Prezentera w sobotę :) [chodzi mi oczywiście o wystawę w Opolu] zapraszam do przeczytania mojego opisu [link w moim podpisie] - oczywiście w razie 'czego' proszę pisać na mail lub gg - lub nawet pytać tutaj :) Quote
karenina Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Alyshia napisał(a):witam :) poszukuję osoby, która mogłaby mi użyczyć pieska na konkurs Młodego Prezentera w sobotę :) [chodzi mi oczywiście o wystawę w Opolu] zapraszam do przeczytania mojego opisu [link w moim podpisie] - oczywiście w razie 'czego' proszę pisać na mail lub gg - lub nawet pytać tutaj :) Ja wystawiam w Opolu 2 charciki włoskie. Jesli bedziesz zainteresowana zapraszam :). Quote
Viz Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja wystawiam jamnika długowłosego, też mogę w razie czego "użyczyć" :loveu: Quote
Recommended Posts