szajbus Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dogo szaleje, ciągle mnie wywala, ale udało mi się was odwiedzić. Pamietam Aniołki Quote
Monia70 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 5 sierpień ................. 2 lata sa juz 5 sierpnia O 10.05 wycałowałam Twoje zdjęcie , usmiechałam sie do Ciebie.... 2 lata pustki, 2 lata wyglądania przez okno i szukania Ciebie Dżekusiu na podwórku, 3 lata słuchania Twojego szczekania, wspomnień jak śpiewałeś, jak chodziłeś do pracy ,radości i miłosci jaka nam dałeś.Tato dziś powiedział, że wiele razy do małego mówi.........Dżekuś . Widzisz skarbie, jestes z nami codziennie i tak będzie na zawsze.Nasza miłość nie ustaje , miłość nie zapomina.Ona jest w nas na zawsze , nic tego nie zmieni. Życie idzie dalej, trzeba zmagać się z codziennością-nie zawsze łatwą i przyjemną, ale te gorsze chwile osładza Twój widok na zdjęciach, każda myśl i słowa wypowiedziane o Tobie . Żaden wiatr nie zdmuchnie płomienia miłości. Dziekuję Ci za miłość, za wszystkie uczucia jakie mi dałeś,dziekuje , że pozwoliłeś sie kochać, że mogłam Cie dotykać, kąpać , czesać.Dziekuję, że mogłam z Tobą rozmawiać, płakać,śmiac się, ratowac z opresji. Dziekuję za Całego siebie jakiego mi dałeś. Na zawsze Twoja. Quote
szajbus Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dżekuniu, nie zapomniałam. Odwiedzam cię w ten szczególny dzień. Quote
szajbus Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Patrze na ten obrazek znaleziony w necie i milczę. Quote
szajbus Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kolejna niedziela bez was słoneczka. Pamietam Quote
gayka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pamiętam i tęsknię ciagle tak samo :-( Quote
szajbus Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT="]„Można odejść na zawsze, lecz stale być blisko”[/FONT] Quote
szajbus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Z radości powstał smutek Z codziennych uśmiechów powstały słone łzy Z wesołych dni powstały szare, puste sny. Pamiętam Quote
szajbus Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Arial]"Wasz wzrok już zgasł – wokół tylko cisza. My tu, Wy tam- po drugiej stronie Tęczy”[/FONT] Quote
szajbus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [SIZE="4"] „ Nie ma już ciebie Ale są wspomnienia Żywe ślady Twego istnienia” Pamiętam o Was Moniusiowe Aniołeczki Quote
Monia70 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Jestem z wami moje maleństwa.Wczoraj paliłysmy świeczki z Martynką na waszych gróbkach.Modlilysmy się , wspominałysmy.... Wspomnieniom nie było końca.Tak jak nie ma końca naszej miłości. Codziennie jestescie z nami.Codziennie na was patrzę, budząc sie i zasyopiajac.Wasze zdjęcia na zawsze będą na mich scianach... Kocham was skarby !!!!!!! Nad życie was kocham. Quote
sota36 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Przybieglam do Was, by zostawic slad...ten w seduchu pozostanie na zawsze... Quote
Recommended Posts