Aga76 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Skarby kochane przyszłam do was z koszykiem jajek Quote
szajbus Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 I troszkę wody jak przystało na dzisiejszy dzień Quote
szajbus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Kolejna niedziela i kolejne odliczanie. Czas biegnie szybko, za szybko. Cały czas o was pamietam skarbeńki moje kochane. Dziś przynoszę wam gałązkę bzu,żebyście sobie przypomniały zapach ziemskiej wiosny. Quote
szarotka11 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Moniu, trzymaj się Mela, Dżekus pilnujcie swojej Pani. Quote
gayka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 zamykam oczy i wdzę jak wygrzewacie się na słonku....mądre , kochane na zawsze nasze psy!! Quote
Monia70 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Moje niezawodne ciocie jak zawsze sa dla nas . DZIĘKUJĘ za pamięć, za odwiedziny, za moment zatrzymania się u nas. Przy komputerze jestem rzadko, często tylko na chwilkę, czytam wszystko na wszystkich wątkach u naszych przyjaciół za Tm, ale nie zawsze starcza czasu na skreslenie słów.:oops::oops::oops: Wiem, to zadne usparawiedliwienie..... Ale jeszcze ok.10 tygodni leczenia i zacznę nabierac sił i chęci do życia, do działania.Może czas będzie już łaskawszy ??? Melciu, Dżekuś, kefciu...kocham was nieustannie.Codziennie dotykam zdjęć, patrzę i prosze was o zacisniete łapki za zdrówko panci. Kefciu...widziałeś juz pewnie, ze w naszym domu, badź bardziej podwórku zagościł kot....Kot Jacek. Jest zupełnie inny niż TY.Jest trochę dziki,.Najpierw był kotem sąsiadki, ale tam bieda straszna i wiesz, że nosilismy tam jedzenie dla psów i kotów.Ale pewnego razu kot przyszedł na nasze podwórko. Najpierw na jedzenie, później na dłuższą chwile, teraz jest stale... Rodzice nie do samego końca sa za Jackiem, choc tata już szykuje mu jedzonko.Więc mam nadzieje, że za jakis czas zupełnie go zaakceptują. Świnki morskie mają się zupełnie dobrze.Biegaja sobie luzem po 2 pokojach.Plącząc się miedzy psami.Psy zaakceptowały je juz na 10000000000% .Jest to cudowne uczucie wiedząc, że między nimi jest taka komitywa, mimo, że prosiaczki sa dość płochliwe. Zresztą, wy tam z góry nad wszystkim czuwacie.Nie może być przecież inaczej:lol: Quote
szajbus Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jacuś wiedział do kogo chodzić na stołówkę :evil_lol: Ciesze sie, ze prosiaczki juz zadomowione na dobre, że zaprzyjaźniły sie z reszta towarzystwa. Moniu trzymaj sie kochana. Pamietam o was Aniołeczki Quote
szajbus Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kolejna niedziela słoneczka. PAMIĘTAM Trzymajcie łapinki za Monię. Quote
gayka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Skarby nasze kochane, jak codzień i dzis o Was pamietam! Gusilku kochany jestes ze mna cały czas! Razem trzymamy łapki za zdrówko naszej Moni!! Quote
szajbus Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Monia coraz większymi krokami zbliża się do końca kuracji. Trzymajcie kciuki kochane Aniołki, żeby wytrwała do końca. Pamietam o was zawsze Quote
Monia70 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Tak, jeszcze parę tygodni przede mną ale już widać końcówkę. Niestey koniec terapii ciężki jest jak cholera :nerwy::grab: Ale Monia się nie poddaje. Jestem ciężkim przeciwnikiem w tej walce !!!!!!!!!!!!! I mam nadzieje ją wygrać ! Quote
zurdo Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Moniu, bądź silna i walcz! A my wszyscy tu i One tam będziemy Cię wspierać myślami aż do szczęśliwego zwycięstwa :D Trzymaj się kochana :) Quote
szajbus Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie, żebym była wredna, bo bardzo się cieszę z tego, że kończysz terapię, ale ci naprawdę zazdroszczę. Przede mną jeszcze 4 lata i 3 miesiące, a skutki uboczne dają się odczuwać coraz bardziej z każdym tygodniem :shake: Trzymam Moniu za ciebie kciuki! Baaaaardzo mocno!:loveu: Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Georgia]Myślę ciepło i kciuki trzymam wciąż mocno.[/FONT] Quote
szajbus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pamiętam o was skarbeńki Moniu co u ciebie kochana? Quote
Recommended Posts