Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Kolejna niedziela i kolejne odliczanie. Czas biegnie szybko, za szybko.
Cały czas o was pamietam skarbeńki moje kochane.
Dziś przynoszę wam gałązkę bzu,żebyście sobie przypomniały zapach ziemskiej wiosny.

Posted

Moje niezawodne ciocie jak zawsze sa dla nas .
DZIĘKUJĘ za pamięć, za odwiedziny, za moment zatrzymania się u nas.
Przy komputerze jestem rzadko, często tylko na chwilkę, czytam wszystko na wszystkich wątkach u naszych przyjaciół za Tm, ale nie zawsze starcza czasu na skreslenie słów.:oops::oops::oops:
Wiem, to zadne usparawiedliwienie.....

Ale jeszcze ok.10 tygodni leczenia i zacznę nabierac sił i chęci do życia, do działania.Może czas będzie już łaskawszy ???
Melciu, Dżekuś, kefciu...kocham was nieustannie.Codziennie dotykam zdjęć, patrzę i prosze was o zacisniete łapki za zdrówko panci.

Kefciu...widziałeś juz pewnie, ze w naszym domu, badź bardziej podwórku zagościł kot....Kot Jacek.
Jest zupełnie inny niż TY.Jest trochę dziki,.Najpierw był kotem sąsiadki, ale tam bieda straszna i wiesz, że nosilismy tam jedzenie dla psów i kotów.Ale pewnego razu kot przyszedł na nasze podwórko.
Najpierw na jedzenie, później na dłuższą chwile, teraz jest stale...
Rodzice nie do samego końca sa za Jackiem, choc tata już szykuje mu jedzonko.Więc mam nadzieje, że za jakis czas zupełnie go zaakceptują.

Świnki morskie mają się zupełnie dobrze.Biegaja sobie luzem po 2 pokojach.Plącząc się miedzy psami.Psy zaakceptowały je juz na 10000000000% .Jest to cudowne uczucie wiedząc, że między nimi jest taka komitywa, mimo, że prosiaczki sa dość płochliwe.
Zresztą, wy tam z góry nad wszystkim czuwacie.Nie może być przecież inaczej:lol:

Posted

Jacuś wiedział do kogo chodzić na stołówkę :evil_lol:
Ciesze sie, ze prosiaczki juz zadomowione na dobre, że zaprzyjaźniły sie z reszta towarzystwa.
Moniu trzymaj sie kochana.

Pamietam o was Aniołeczki

Posted

Skarby nasze kochane, jak codzień i dzis o Was pamietam!
Gusilku kochany jestes ze mna cały czas! Razem trzymamy łapki za zdrówko naszej Moni!!

Posted

Tak, jeszcze parę tygodni przede mną ale już widać końcówkę.
Niestey koniec terapii ciężki jest jak cholera :nerwy::grab:
Ale Monia się nie poddaje.
Jestem ciężkim przeciwnikiem w tej walce !!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieje ją wygrać !

Posted

Moniu, bądź silna i walcz! A my wszyscy tu i One tam będziemy Cię wspierać myślami aż do szczęśliwego zwycięstwa :D
Trzymaj się kochana :)

Posted

Nie, żebym była wredna, bo bardzo się cieszę z tego, że kończysz terapię, ale ci naprawdę zazdroszczę.
Przede mną jeszcze 4 lata i 3 miesiące, a skutki uboczne dają się odczuwać coraz bardziej z każdym tygodniem :shake:
Trzymam Moniu za ciebie kciuki! Baaaaardzo mocno!:loveu:

• 3 weeks later...