Monia70 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Jolus, jak wszystko zawieszę to obfocę i dam . Dzis juz nie zdążyłam powiesic,dzien umknął strasznie:-( Teraz lece na nocke a niezbyt dobrze sie czuję. Quote
Monia70 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Brama Tęczowego Mostu otworzyła się po raz kolejny... Przeszedł przez nia Atosik, srebrzysty książę od Celinki. Dżekusiu, Ty jako jamiczek oprowadz go po tym królestwie.Nie pzowól żeby Atosik był smutny. Atosku, nie jesteś sam !!! [*] [*] [*] Quote
Celina12 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Błagam opiekujcie się teraz i Atosikiem...Dżekusiem i Bemolkiem-powiedzcie ,że bardzo a to bardzo kocham i tęsknię :placz: Quote
gayka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Celinko...tam jest moja Gusieńka, ona jest przesłodka i bardzo bardzo opiekuńcza, wierze, że nasze jamnisie są szczęśliwe. Wierze , że całe cierpienie spada na nas, bo zostaliśmy tutaj sami, ale tam,za tęczowym mostem nie ma cierpienia, bólu, starości...jest ciepło, słonecznie, wesoło, mozna bezkarnie kopać dołki...musi to być piękne miejsce pełne jamnisiów. Quote
Monia70 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Otoczyliście Atosika swoimi skrzydełkami, prawda !!!!!!!!!! Juz widzę Gusieńkę jak biega wokól Atosika.I jak mo Dżekus go wącha, liże.... Kochane nasze maluszki !! Dobrze , że one są we wspolnym Teczowym niebie , nie są samotne , tylko w ogromnej grupie pełnej wsparcia i miłosci !! Quote
szajbus Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Opiekują się nim wszystkie nasze psiątka. Atosik miał Celinkę i kochane życie u jej boku. Kochane i bezpieczne. Szkoda, ze zgasły te malowane oczka, które tak radośnie patrzyły na świat. Słonka kochane, trzymajcie sie tam razem, tak jak my się tu trzymamy. Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Tęczowa gromadko kochanych serduszek... Quote
JustynaM. Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Monia jak dobrze ze Jestes i Jestescie.:loveu:Wielu ludzi nie rozumie ze mozna az tak kochac zwierzęta.:crazyeye:Ja to wiem ,ze jest to miłosc której nie da się zapomiec.W trudnych chwilach jak brakuje bardzo ,tych kochanych ogonków one zawsze czują kiedy jest nam zle.Pokazują jak bardzo potrzebujemy kogos bliskiego.Bezinteresowna i najwierniejsza miłosc.Monia one są juz szczęsliwe i wolne od cierpienia.Pewnie czywają nad nami i cieszą sie kiedy jest nam dobrze a kiedy płaczemy, to one tez płaczą.Trzymaj się Kochana, duzo radosci, zeby one tam ,tez nie były smutne .Lucyna M. Quote
Monia70 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tak szybko umykają mi dni....z tego wyszło, że 28 listopada nic nie napisałam o Twojej rocznicy maleńka.W domku pamiętalismy,rozmawialismy.Tylko tu nie byłam.Wybaczysz mi Melusiu ??? Dotykałam Twojego futerka, które Ci obcięłam...Wiesz, że nadal jest aksamitnie delikatne.Mimo, że minęło juz 6 lat, ono jest mięciutkie.Ich dotyk wywołał ....usmiech i radość ale gdy znów wzięłam do reki książeczkę zdrowia , łzy same płynęły... Moja miłość nigdy nie ustanie.Zawsze bedę Cie kochać córeńko moja najpierwsza.Nauczyłas mnie żyć, kochać , rozumieć.Dałas mi wszystko co najlepsze na świecie.Dzieki Tobie Meluniu umiem tak kochać. Dziękuję Ci za siebie. Quote
gayka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Gusik...dziekuję! Wiesz za co;) cokolwiek ktokolwiek pomyśli, ja wiem, że tyle rzeczy nie udałoby się bez Ciebie mój niesamowity piesku.Dziekuję! Kocham Cię malutka,i choć nie siedzisz tutaj ze mną juz zawsze będziesz częścią mojego życia, jedna z najlepszych ...jescze nie wiem za co, ALE TY BYŁAŚ DLA MNIE NAGRODĄ, LOS ZESŁAL MI CIEBIE, ŻEBY MOJE ŻYCIE STAŁO SIĘ LEPSZE! Moja malutka Gunia.... Quote
gayka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Skarby najdroższe....jak kazdego dnia jestescie z nami! Gusik....wzięłam wczoraj do rąk Twoją miskę, kocyk.....:-( przez chwile myślałam, że to sen, że się obudze i zobaczę Twój czarny nos zbliżony do mojego, że bedziesz się rozpychać i drapać mnie pazurkami, że pójdziemy na spacer.Od kiedy Cię nie ma wszystko idzie nie tak...kocham cię ! Quote
gayka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niezapominajki........dla naszych słoneczek! Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Aniołeczki dla was na znak pamięci ,czuwajcie nad swoja Pańcią Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Tęczowe skarby pewnie będziecie miały dużo prezentów do rozpakowania... Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie Słoneczka Quote
sota36 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Kochana Melu i Dzekusiu, Twoja Pancia przyslala mi wczoraj swiatecznego smska, Ona zawsze pamieta. mam nadzieje, ze Swieta spedzacie w spokoju przy anielskich spiewach. Quote
Recommended Posts