Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Brama Tęczowego Mostu otworzyła się po raz kolejny...
Przeszedł przez nia Atosik, srebrzysty książę od Celinki.
Dżekusiu, Ty jako jamiczek oprowadz go po tym królestwie.Nie pzowól żeby Atosik był smutny.

Atosku, nie jesteś sam !!!
[*]
[*]
[*]

Posted

Celinko...tam jest moja Gusieńka, ona jest przesłodka i bardzo bardzo opiekuńcza, wierze, że nasze jamnisie są szczęśliwe. Wierze , że całe cierpienie spada na nas, bo zostaliśmy tutaj sami, ale tam,za tęczowym mostem nie ma cierpienia, bólu, starości...jest ciepło, słonecznie, wesoło, mozna bezkarnie kopać dołki...musi to być piękne miejsce pełne jamnisiów.

Posted

Otoczyliście Atosika swoimi skrzydełkami, prawda !!!!!!!!!!
Juz widzę Gusieńkę jak biega wokól Atosika.I jak mo Dżekus go wącha, liże....
Kochane nasze maluszki !!
Dobrze , że one są we wspolnym Teczowym niebie , nie są samotne , tylko w ogromnej grupie pełnej wsparcia i miłosci !!

Posted

Opiekują się nim wszystkie nasze psiątka.
Atosik miał Celinkę i kochane życie u jej boku. Kochane i bezpieczne.
Szkoda, ze zgasły te malowane oczka, które tak radośnie patrzyły na świat.
Słonka kochane, trzymajcie sie tam razem, tak jak my się tu trzymamy.

Posted

Monia jak dobrze ze Jestes i Jestescie.:loveu:Wielu ludzi nie rozumie ze mozna az tak kochac zwierzęta.:crazyeye:Ja to wiem ,ze jest to miłosc której nie da się zapomiec.W trudnych chwilach jak brakuje bardzo ,tych kochanych ogonków one zawsze czują kiedy jest nam zle.Pokazują jak bardzo potrzebujemy kogos bliskiego.Bezinteresowna i najwierniejsza miłosc.Monia one są juz szczęsliwe i wolne od cierpienia.Pewnie czywają nad nami i cieszą sie kiedy jest nam dobrze a kiedy płaczemy, to one tez płaczą.Trzymaj się Kochana, duzo radosci, zeby one tam ,tez nie były smutne .Lucyna M.

Posted

Tak szybko umykają mi dni....z tego wyszło, że 28 listopada nic nie napisałam o Twojej rocznicy maleńka.W domku pamiętalismy,rozmawialismy.Tylko tu nie byłam.Wybaczysz mi Melusiu ???

Dotykałam Twojego futerka, które Ci obcięłam...Wiesz, że nadal jest aksamitnie delikatne.Mimo, że minęło juz 6 lat, ono jest mięciutkie.Ich dotyk wywołał ....usmiech i radość ale gdy znów wzięłam do reki książeczkę zdrowia , łzy same płynęły...
Moja miłość nigdy nie ustanie.Zawsze bedę Cie kochać córeńko moja najpierwsza.Nauczyłas mnie żyć, kochać , rozumieć.Dałas mi wszystko co najlepsze na świecie.Dzieki Tobie Meluniu umiem tak kochać.
Dziękuję Ci za siebie.

Posted

Gusik...dziekuję! Wiesz za co;) cokolwiek ktokolwiek pomyśli, ja wiem, że tyle rzeczy nie udałoby się bez Ciebie mój niesamowity piesku.Dziekuję! Kocham Cię malutka,i choć nie siedzisz tutaj ze mną juz zawsze będziesz częścią mojego życia, jedna z najlepszych ...jescze nie wiem za co, ALE TY BYŁAŚ DLA MNIE NAGRODĄ, LOS ZESŁAL MI CIEBIE, ŻEBY MOJE ŻYCIE STAŁO SIĘ LEPSZE! Moja malutka Gunia....

Posted

Skarby najdroższe....jak kazdego dnia jestescie z nami!

Gusik....wzięłam wczoraj do rąk Twoją miskę, kocyk.....:-( przez chwile myślałam, że to sen, że się obudze i zobaczę Twój czarny nos zbliżony do mojego, że bedziesz się rozpychać i drapać mnie pazurkami, że pójdziemy na spacer.Od kiedy Cię nie ma wszystko idzie nie tak...kocham cię !

Posted

"A nadzieja znów wstąpi w nas
Nieobecnych pojawią się cienie
Uwierzymy kolejny raz
W jeszcze jedno Boże Narodzenie
I choć przygasł świąteczny gwar
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj
Wbrew tak zwanej ironii losu

Daj nam wiarę, że to ma sens
Że nie trzeba żałować przyjaciół
Że gdziekolwiek są dobrze im jest
Bo są z nami choć w innej postaci
I przekonaj, że tak ma być
Że po głosach tych wciąż drży powietrze
Że odeszli po to by żyć
I tym razem będą żyć wiecznie..."

Wesołych Świat w tej magicznej krainie Słoneczka

Posted

Kochana Melu i Dzekusiu, Twoja Pancia przyslala mi wczoraj swiatecznego smska, Ona zawsze pamieta.
mam nadzieje, ze Swieta spedzacie w spokoju przy anielskich spiewach.