szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moniu, trzymaj się kochana. Jestesmy z tobą. Dziś kolejna niedziela kwiatuszki i kolejne nasze odwiedzinki. Dodajcie Moni otuchy i wspierajcie ją w tych trudnych chwilach Quote
gayka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Skarby kochane, pamietam i myslę o Was! Quote
szajbus Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kolejene odwiedziny u was tęczowe Aniołki. Pamiętam Quote
Monia70 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dla moich serduszek.Mela.Dżekuś.Kefirek. Gusia. Maks.Maja.Zenek.Ogryz. Kocham was. Quote
JustynaM. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Monia nie umiem wstawiac takich pieknych obrazkow jak Ty, powiem tylko ze Cie rozumiem i ze strasznie mi przykro....:-( i ze bede pamietala o Twoich pieskach ktore odeszly Quote
JustynaM. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a juz swieczka dla twoich pieskow Quote
Monia70 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Witaj Justynko. Dziekuję, że do nas przyszłaś, że znalazłaś. Dziękuję, za światełko. Moim przewodnikiem i nauczycielem w sztuce wstawiania zdjęć i obrazków była (jest ) Aga 76:loveu: .Z Agą stawiałam pierwsze kroki, krok po kroku ....teraz korzystam jeszcze z pomocy nieocenionej Celinki:loveu: Quote
zurdo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pamiętam o Was, wszystkie moniowe Aniołki Pod takimi skrzydłami miałyście wyjątkowe życie, teraz Wy musicie Jej strzec... Quote
gayka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Gusiu słonko moje, moja Ty cudowna psiono, za to wszystko i tych wszystkich , których postawiłaś na mojej drodze kocham Cię coraz bardziej. Jesteś niesamowitym psem...choć tak daleko ode mnie! Być z Tobą przez te 15 lat , nosić Cię w sercu już zawsze - TO JEST COŚ!! Jestem szczęściarą !dziekuję Ci . Quote
szajbus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kolejna niedziela Aniołki. Cały czas o was pamiętamy i nosimy was w naszych sercach Quote
sota36 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kachane Wy nasze psiaki. Dzis Psie Zaduszki. Zapalamy wam swieczki, na zank niekonczacej sie milosci,naszej do Waszych serduszek. Quote
sota36 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kachane Wy nasze psiaki. Dzis Psie Zaduszki. Zapalamy wam swieczki, na zank niekonczacej sie milosci,naszej do Waszych serduszek. Quote
gayka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 tak sobie odpoczywałaś w słonku Gusilku....ten widok zawsze mi poprawiał humor. Dziś wszyscy powinniśmy przypomnieć sobie jakie byłyście, nasze słonka, kiedyś szczęśliwie i uwierzyć, że tam daleko ciągle jesteście nieskończenie szczęśliwe.... Quote
szajbus Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby was odwiedzić. Dzis jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki. Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pierwsza niedziela października - Psie Zaduszki Quote
Monia70 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 W wasze święto moje skarby. Nie mogłam by c na dogo, bo nie działało.Ale w sercu jesteście przeciez na zawsze. Dżekus, strasznei tęsknię za Toba. To było najpełniejsza, najbarzdiej dojrzała miłość w moim życiu. Za Twojego ziemskiego bytu nie wiedziałam chyba ,że aż tak bardzo Cię kocham:-(:-(:-(:-( Pamietam.Na zawsze. Quote
Monia70 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Skarbenki moje , proszę was trzymajcie łapinki zaciśnięte za Korinka. Nasz szkrabuś malutki, prezes podwórka jest chory..... Dziś od rana wet.leki, zastrzyki, lewatywa. Wczoraj było ok. Pojechałam na nockę i o 21 telefon, że COŚ SIĘ STAŁO !!!!!!!!!!!!!! Ja z pracy w samochód i do domu a maleństwo cierpi , leży jakby niezywe , nie rusza się, płacze, piszczy.Kręgosłup obolałym, nie da się dotknąć, brzuszek twardy, napiety do granic mozliwości.Zwraca.Posiusiał siez bólu. Dałam leki ...i cóż do pracy wróciłam. Rano wyszedł mnie przywitac.Dalej obolały, dalej z podkulonym ogonkiem. Więc w auto i do weta. Odkryłam mała ranę na prawym boku???? Ktos go pogryzł, kopnął ??? Jelitka zawalone masami kałowymi ale brzuszek jakby miekszy . Po lekach i enemie czekamy.Na razi śpi w szafie bidulek mój słodki. Quote
Aga76 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Korinku trzymaj się dzielnie! Prezes musi trwać na swoim stanowisku... Moniu :calus: Quote
szajbus Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Korinek, bez wygłupów proszę!!!! Masz być zdrowy i to jest rozkaz!!!!! Meluniu, Dżekusiu, Kefirku, Gayeczko trzymajcie łapinki za niego. Quote
gayka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wszyscy trzymay kciuki za Korinka!! Zdrowiej szybciutko psino, żeby Twoja Pani się nie martwiła! Wczoraj 0 11 rano minął rok od odejścia Gusi...:-( Quote
Monia70 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Moniś, to już rok????????? Jezu, az spojrzałam wstecz:-( Gusieńko, wiesz, ze pamiętam o Tobie i Twoja Monia też.Nieustaniie jesteś w jej serduszku .Nigdy nie bedzie już psa tak wyjatkowego jak Ty. Jesteś JEDYNA !!!! Quote
Recommended Posts