Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kefirku, dlaczego? Tak mocno wierzyłam, że wrócisz... Quote
szarotka11 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Moniu strasznie mi przykro. Kefirek jest piękny i dostojny... Sama mam 2 kotki (on i ona) znajdy i nie wyobrażam sobie, że coś mogłoby się im stać. Ale też przeżyłam wiele śmierci kocich. Raz na moich oczach mojego małego kotka zagryzł pies, który wpadł na nasz teren... Melu, Dżekusiu opiekujcie się Kefirkiem i naszymi kotkami. Quote
Monia70 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 I znów niedziela. Jak zawsze niedziele są smutne. Kocham was maleństwa. Quote
Monia70 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wczoraj dogo mi nie działało zupełnie.Nie mogłam wejść. Ale jak zawsze pamiętam i kocham was nieustannie. Dżekuniu, Ty będziesz pamiętał pierwszy wypadek Szymona, prawda..... Wczoraj mial drugi...... Nie chce pamietac zasady , do 3 razy sztuka ,ale ciagle mi ta głupia myśl kołacze w głowie. Jestem wypalona. Quote
szajbus Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nikomu nie chodziło wczoraj dogo, ale masz rację Moniu, myślami jesteśmy z naszymi aniołkami czy w niedziele czy w każdy inny dzień. Moniu ,ostatnio tak wiele jwst wypadków, ale mam nadziję,z ę Szymon tego tzreciego nie będzie miał nigdy. Dla was kochane Anioleczki Quote
gayka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Gusik, ni jak nie mogę sie bez Ciebie ogarnąć:shake: Quote
Monia70 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Tak Moniś, Ona wszystko wie.Wie najlepiej, bo ciągle jest z Tobą. Quote
Agga Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Kochane maleństwa [`][/FONT] Quote
gayka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Monia70 napisał(a):Tak Moniś, Ona wszystko wie.Wie najlepiej, bo ciągle jest z Tobą. a jednak nie mogę jej dotknąć..:shake: oddałabym za to wiele! Quote
Monia70 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 I znów niedziela...... Jestem i kocham was nieustannie skarbeńki moje. Quote
Monia70 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Misiaczki moje wszystkie. Prosze Was na wszystkie świętości .Zaciskajcie swoje piękne łapinki i trzymajcie je mocno zaciśnięte za Anię. Anusia za parę chwil wjeżza na blok. Jest tuż przed ciężką operacją. Musi się udać !!!!!!!!!!! Musi i będzie dobrze Aniu!!!!!! Quote
Monia70 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Tak Moniś, jest ok.... Rozmawiałam z Ania i wczoraj i dziś. W nocy nie spała, pod pachami ma dreny więc ją boli i ciągnie. Ale najważniejsze ze gnojką juz nie ma !!!!!!!!!!!!!! Teraz trzeba czekac na wynik ............... i dalszą uciążliwą terapię :-( Ale po tym bedzie TYLKO i WYŁĄCZNIE dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monia70 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Późno ale jestem.Jak zawsze i na zawsze. Niedziela dzisiaj..... Aniołki moje. Quote
gayka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Monia70 napisał(a):Tak Moniś, jest ok.... Rozmawiałam z Ania i wczoraj i dziś. W nocy nie spała, pod pachami ma dreny więc ją boli i ciągnie. Ale najważniejsze ze gnojką juz nie ma !!!!!!!!!!!!!! Teraz trzeba czekac na wynik ............... i dalszą uciążliwą terapię :-( Ale po tym bedzie TYLKO i WYŁĄCZNIE dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze! zobaczysz!!! Musimy wierzyć...prawda? Aniołki, potrzebujemy waszej dobrej eneregi! Gusik...dziekuję ! Quote
Recommended Posts