Monia70 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Teraz przeczytałam i ryczę Tam jest napisane o patrzeniu w oczy po raz ostatni:placz::placz::placz: Zawsze, kiedy przychodzi ten dzień,w którym Twój przyjaciel spogląda Ci w oczy po raz ostatni i nawet twoja miłość,chociażby byla najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić....... Dlaczego oni umarli??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dlaczego mnie zostawili ?????????????????????????????? Jak to strasznie boli, zaraz mi serce rozerwie:-(:-( Straszna przekleta tęskonota Quote
Monia70 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Tak mi strasznie źle.... Kocham was. Quote
Monia70 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dżekuś jeszcze nie ma kwiatka :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ale będzie........ Quote
sota36 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Monia70']Teraz przeczytałam i ryczę Tam jest napisane o patrzeniu w oczy po raz ostatni:placz::placz::placz: Zawsze, kiedy przychodzi ten dzień,w którym Twój przyjaciel spogląda Ci w oczy po raz ostatni i nawet twoja miłość,chociażby byla najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić....... Dlaczego oni umarli??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dlaczego mnie zostawili ?????????????????????????????? Jak to strasznie boli, zaraz mi serce rozerwie:-(:-( Straszna przekleta tęskonota a Ty myslisz, co ja teraz robie???? Nie daje sobie z tym rady, nie daje... Quote
Monia70 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dlaczego to tak boli?????????? Ja patrzyłam mu w oczy. Patrzyłam po raz ostatni. Głaskałam Całowałam Dotykłam Ja też nie daję.Uciekam stąd. DLACZEGO??? Quote
sota36 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ty uciekasz, a ja zaglądam kilka razy dziennie katując sie... Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Podobnie jak ja. Jestem tu kilka, a czasem kilkanaście razy dziennie. Nie zawsze jednak jestem w stanie cokolwiek napisać. Podobnie jest z innymi stronami TM. Codziennie tam wchodzę, odwiedzam moje słonko i tak to już trawa ponad 2 lata. Quote
Duffi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jesteśmy........ Będziemy........ Moniu, wiem jak Ci ciężko i bardzo Tobie współczuję. Tęsknota jest niepojęta, bolesna czasami niszcząca, ale Twoja miłość nadal żyje w Twojej duszy i sercu, i to jest najważniejsze. Są jeszcze wspomnienia, które nosisz w swojej pamięci jak najcenniejszy skarb. Jeśli zamkniesz oczy to poczujesz ich blizkość.... oni nie odeszli daleko..... oni są tu ... przy Tobie i zawsze będą. Trzymaj się dzielnie Moniu i pamiętaj, że miłość potrafi o wiele więcej.... Melcia i Dzekuś, Wasza Pancia tak bardzo Was kocha i tęskni za Wami. Jesteście dla niej bezcennym skarbem, a jej miłość do Was jest bezgraniczna... Bądzcie szczęśliwi za Tęczowym Mostem... Mela :candle::candle::candle::candle: ........... Dżekuś :candle::candle::candle::candle: Quote
Celina12 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 To tak boli...rozrywa serce, pali duszę-nie ma ucieczki od Tego....tesknota, smutek,żal i bezsilność.:-( Quote
Agga Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='sota36']Ty uciekasz, a ja zaglądam kilka razy dziennie katując sie... [FONT=Comic Sans MS]Jolu to chyba nie jest katowanie się. To zwykła tęsknota. Potrzeba napisania tego co się czuje. Tak mi się zdaje.[/FONT] Quote
Monia70 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 2 miesiące:-(:-(:-(:-( Jestem wypalona. Dobrze, że mogę się wytulić z pozostałymi, bo nie dałabym rady. Bezsilność. Walka z uczuciami. Niepogodzenie sie ze śmiercią. Płacz. Brak ukojenia. Radość , że nie cierpisz, ani Melcia tez nie. Szczęście, że byłam przy Tobie do końca, że mialam czas na pożegnanie. Zapalone świeczki. Astry na grobie. Chęć gryzienia ziemi. Przeogromny ból, bo umarłeś. Ty. Największy. Najbarzdiej uparty. Najbardziej oddany. Wierny. Przyjaciel. Rodzina. Cierpię. Czekam na spotkanie. Quote
Celina12 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :-(:-(-pieknie piszesz.... Dżekuniu Kochanie...popatrz jak Cie kochano i kochają dalej.....dobrze ,że jest nadzieja na spotkanie. Melunia [*] Dżekuś [*] Quote
Iri Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ja tez jestem, tez placze , cierpie... i tez licze na spotkanie.... inaczej nie ma sensu nic, nic! Quote
Monia70 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dziś 9 niedziela bez Ciebie ale i smutek troszkę jest mniejszy bo............nie uwierzycie. Pierwszy raz od 5 lat, od 5 lat przyśniła mi się MELA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak sie przebudziłam to zupełnie nie wiedziałam o co chodzi.Aż trudno było mi w to uwierzyć???W głowie zaskoczenie i zamęt a później słowa do Melci ...... Meluś, skarbie, dziecinko najukochańsza.Dziekuję Ci , że przyszłaś,że byłaś ze mną choć w śnie,że mogłam Cię dotknąć, że w tym śnie leżałaś w szafie co prawda wśród jakiś pasków od torebek czy smyczy(tak to jest w snach, że wszystko dziwne), że mówiłam Ci, że na chwilę wychodzę.....Może to nasze pożegnanie... Nie wiem? Umierałas właśnie w swojej szafie , przy mnie.Ale byłaś nieprzytomna, może to właśnie pożegnanie...... Boże, ale ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć ze szczęścia, tak ze szczęścia właśnie. Jestem bogata. Myszko, tak bardzo , bardzo Cię kocham.Ciągle i na zawsze.Do końca zycia i dłużej ..... Quote
sota36 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 TaaaaMoniu - dzis znow niedzieela i ja jak sprzed 9 owych niedziel bylam w Julianowie, jak wtedy... Quote
szajbus Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie zapomniałam Dżekuniu. Moniu, cieszę się, że wreszcie doczekałaś się odwiedzin Meluni. Dziękuje za wiadomość-bardzo mnie ucieszyła. Dżekuniu, Meluniu dzis Monia była radosna. Mam nadzieję, że następnym razem postarajcie się odwiedzić ją we dwoje. Wyobrażacie sobie tą radość? Ja tak. Kochane psinki, niech to światełko przyświeca wam drogę do Moni snów. Quote
Monia70 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Kocham was moje skarby. Moje dzieci, które pomogły mi zrozumieć świat,wasz świat.Bo ludzki jest głupi i do bani. Quote
Aga76 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Moniu, gorzkie to słowa, ale prawdziwe, świat ludzi jest przerażający... Melcia, Dżekuś Quote
zurdo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak świat wyglądałby bez Nich. Nie starcza czarnego koloru. Meluś <*>, Dżeki <*> Tak krótko tu byliście, a tyle dobrego zdążyliście uczynić... Quote
Monia70 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Wczoraj cały wieczór wyłam:placz::placz::placz: A w nocy miałam sen.Dżekus mi się śnił.Ale śniło mi się, że mial bardzo pomarszczoną szyję bez sierści i ogromne odleżyny na tej szyji.Na dodatek , że był zaniedbany.....:placz::placz::placz::placz: Chcecie zobaczyć mojego skarba Dżekiego ??????? Quote
Monia70 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Oto On:-(:loveu::-(:loveu: Moja miłość i ogromny ból! http://pl.youtube.com/watch?v=cQFlhZWH8wM Quote
Monia70 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Piękny ...Wlączam ten film na okragło :-(:-(:-( Quote
Monia70 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ale mam też i pozostałe moje skarby ;)http://pl.youtube.com/watch?v=EXnzwD18DIA Quote
Recommended Posts