Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz przeczytałam i ryczę
Tam jest napisane o patrzeniu w oczy po raz ostatni:placz::placz::placz:

Zawsze, kiedy przychodzi ten dzień,w którym Twój przyjaciel spogląda Ci w oczy po raz ostatni i nawet twoja miłość,chociażby byla najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić.......
Dlaczego oni umarli???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dlaczego mnie zostawili ??????????????????????????????
Jak to strasznie boli, zaraz mi serce rozerwie:-(:-(
Straszna przekleta tęskonota

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Monia70']Teraz przeczytałam i ryczę
Tam jest napisane o patrzeniu w oczy po raz ostatni:placz:
:placz::placz:

Zawsze, kiedy przychodzi ten dzień,w którym Twój przyjaciel spogląda Ci w oczy po raz ostatni i nawet twoja miłość,chociażby byla najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić.......
Dlaczego oni umarli???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dlaczego mnie zostawili ??????????????????????????????
Jak to strasznie boli, zaraz mi serce rozerwie:-(:-(
Straszna przekleta tęskonota
a Ty myslisz, co ja teraz robie???? Nie daje sobie z tym rady, nie daje...

Posted

Dlaczego to tak boli??????????
Ja patrzyłam mu w oczy.
Patrzyłam po raz ostatni.
Głaskałam
Całowałam
Dotykłam

Ja też nie daję.Uciekam stąd.
DLACZEGO???

Posted

Podobnie jak ja. Jestem tu kilka, a czasem kilkanaście razy dziennie. Nie zawsze jednak jestem w stanie cokolwiek napisać. Podobnie jest z innymi stronami TM. Codziennie tam wchodzę, odwiedzam moje słonko i tak to już trawa ponad 2 lata.

Posted

Jesteśmy........
Będziemy........
Moniu, wiem jak Ci ciężko i bardzo Tobie współczuję. Tęsknota jest niepojęta, bolesna czasami niszcząca, ale Twoja miłość nadal żyje w Twojej duszy i sercu, i to jest najważniejsze. Są jeszcze wspomnienia, które nosisz w swojej pamięci jak najcenniejszy skarb.
Jeśli zamkniesz oczy to poczujesz ich blizkość.... oni nie odeszli daleko..... oni są tu ... przy Tobie i zawsze będą.
Trzymaj się dzielnie Moniu i pamiętaj, że miłość potrafi o wiele więcej....

Melcia i Dzekuś, Wasza Pancia tak bardzo Was kocha i tęskni za Wami. Jesteście dla niej bezcennym skarbem, a jej miłość do Was jest bezgraniczna...
Bądzcie szczęśliwi za Tęczowym Mostem...
Mela :candle::candle::candle::candle: ........... Dżekuś :candle::candle::candle::candle:

Posted

[quote name='sota36']Ty uciekasz, a ja zaglądam kilka razy dziennie katując sie...

[FONT=Comic Sans MS]Jolu to chyba nie jest katowanie się.
To zwykła tęsknota. Potrzeba napisania tego co się czuje.
Tak mi się zdaje.
[/FONT]

Posted

2 miesiące:-(:-(:-(:-(

Jestem wypalona.
Dobrze, że mogę się wytulić z pozostałymi, bo nie dałabym rady.
Bezsilność.
Walka z uczuciami.
Niepogodzenie sie ze śmiercią.
Płacz.
Brak ukojenia.
Radość , że nie cierpisz, ani Melcia tez nie.
Szczęście, że byłam przy Tobie do końca, że mialam czas na pożegnanie.
Zapalone świeczki.
Astry na grobie.
Chęć gryzienia ziemi.
Przeogromny ból, bo umarłeś.
Ty.
Największy.
Najbarzdiej uparty.
Najbardziej oddany.
Wierny.
Przyjaciel.
Rodzina.
Cierpię.
Czekam na spotkanie.

Posted

Dziś 9 niedziela bez Ciebie ale i smutek troszkę jest mniejszy bo............nie uwierzycie.
Pierwszy raz od 5 lat, od 5 lat przyśniła mi się MELA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak sie przebudziłam to zupełnie nie wiedziałam o co chodzi.Aż trudno było mi w to uwierzyć???W głowie zaskoczenie i zamęt a później słowa do Melci ......
Meluś, skarbie, dziecinko najukochańsza.Dziekuję Ci , że przyszłaś,że byłaś ze mną choć w śnie,że mogłam Cię dotknąć, że w tym śnie leżałaś w szafie co prawda wśród jakiś pasków od torebek czy smyczy(tak to jest w snach, że wszystko dziwne), że mówiłam Ci, że na chwilę wychodzę.....Może to nasze pożegnanie... Nie wiem? Umierałas właśnie w swojej szafie , przy mnie.Ale byłaś nieprzytomna, może to właśnie pożegnanie......

Boże, ale ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć ze szczęścia, tak ze szczęścia właśnie.
Jestem bogata.
Myszko, tak bardzo , bardzo Cię kocham.Ciągle i na zawsze.Do końca zycia i dłużej .....

Posted

Nie zapomniałam Dżekuniu.

Moniu, cieszę się, że wreszcie doczekałaś się odwiedzin Meluni.
Dziękuje za wiadomość-bardzo mnie ucieszyła.

Dżekuniu, Meluniu dzis Monia była radosna. Mam nadzieję, że następnym razem postarajcie się odwiedzić ją we dwoje. Wyobrażacie sobie tą radość? Ja tak.
Kochane psinki, niech to światełko przyświeca wam drogę do Moni snów.

Posted

Ja nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak świat wyglądałby bez Nich. Nie starcza czarnego koloru.
Meluś <*>, Dżeki <*> Tak krótko tu byliście, a tyle dobrego zdążyliście uczynić...

Posted

Wczoraj cały wieczór wyłam:placz::placz::placz:
A w nocy miałam sen.Dżekus mi się śnił.Ale śniło mi się, że mial bardzo pomarszczoną szyję bez sierści i ogromne odleżyny na tej szyji.Na dodatek , że był zaniedbany.....:placz::placz::placz::placz:

Chcecie zobaczyć mojego skarba Dżekiego ???????