Celina12 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Przepraszam za moją dłuższą nieobecnośc.... Monia prawda ,że dalej bardzo boli??? W sobotę minie 8 miesiecy jak odszedł mój Dżekuś...był u mnie 8 miesięcy :placz::placz:.....dalej serce boli...a tęsknota nie ustała. Nasze Serduszka..takie malutkie a tyle pustki zostawiły..wspomień:-(. Mam w domu jak wiesz trzy jamniki-wszystkie skrzywdzone przez ludzi-podobnie jak Dżekuś...są wyjątkowe, kochane,,ale zawsze mówię-nikt nie zastąpi tego wyjątkowego, ukochanego, który odszedł-bo każdy jest inny. Quote
Monia70 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Celinko- ja mam równeiż 3 psy(było 5 a w pewnym momencie i 6) i każde z przeszłością.I każde kochane najmocniej jak umiem i każde kochane inaczej. Dzięki nim poznaję różne smaki miłości. Dżekuś był z nami ponad 13 lat..... ból rozstania i wspomnien jest okropny.Tym bardziej, że tak strasznie świeży. Melcia natomiast była tylko 6 lat, ale ona to nasze pierwsze dziecko.Normalna córcia.I jej smierć tez zostawiała PRZEOGROMNĄ dziure w sercu mimo upływu czasu..... Quote
Celina12 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No właśnie kocha się inaczej a tak bardzo mocno :loveu: Wiesz Moniu dziś mija 7 miesięcy odkąd Dumcia skradła mi serce i duszę.:multi: Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak dawna tu nie byłam. Tyle czasu, tyle łez, tyle cierpień w tym momencie. Więc teraz już jestem żeby być z Wami. Zresztą Moniu wiesz, że zawsze jestem myślą z TObą, Twoimi psiakami za TM i tymi, które cieszą Cię swoją obecnościę. Trzymajmy się razem a będzie dobrze, bo musi. Quote
Duffi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Monia 70 nie jesteś sama!!!!!!!!!! Jesteśmy z Tobą, abyś mogła z nami podzielić się swoim bólem i cierpieniem, jesteśmy tutaj .... Pamiętaj, że nie jesteś sama Dobranoc kochani Melcia i Dżekuś. Słodkich Wam snów........:candle::candle: :candle::candle: Quote
szajbus Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Meluniu, Dżekuniu, cały czas o was myslę. Quote
zurdo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Monia, bardzo dziękuję za ten wpis... Mela <*> Dżekuś <*> bądźcie szczęśliwe Quote
Agga Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Cała psia ekipa szykuje się do zimy;)[/FONT] Quote
Monia70 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Tak, na dworze okrpnie szaro ,ciemno , zimno , mży ..... brrrrr Mam nadzieję, ze Wy się tam wygrzewacie w nieustannym słonku, które dla was świeci. Kocham Cię Melaśko. Kocham Cię Dżekulinku . Dlaczego to ciągle boli? Wiem... nie ma na to pytanie odpowiedzi:shake: Quote
Celina12 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 U nas też szro i buro...:shake:..tak też w naszych sercach chyba jest....:-( Tęsknimy, rozmyślamy..miejscie sie TAM dobrze i ciepło nasze Kochane Dzieciątka. Quote
Duffi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Melcia i Dżekuś, chociaż Was nie ma już z nami, Wy potrafilście nas tu wszystkich zgromadzić, aby pomóc swojej kochanej Panci przeżyć te trudne chwile po Waszym odejściu.............. Monia, jesteśmy z Tobą Melcia :candle::candle: Dżekuś :candle::candle: pamiętamy.............. Quote
supergoga Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Melusiu, byłaś kochanym psiakiem przez kochana dziewczynę. Razem z Dżekusiem - czuwajcie nad szczęście Moni, jej Rodziny i zwierzaków, które teraz są z Monią. To dla Was Quote
Iri Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Trzymaj sie Moniu, na ten bol nie ma rady, Mela i Dzekus napewno tez za Toba tesknia....a ma dworzu czy szaro, czy slonecznie- za kazdym razem mam naplyw wspomnien , za kazdym razem placze, nawet jak jade tramwajem.... i boje sie bardzo ze czas zaciera szczegoly ... staram sie przypominac czesciej wspolne chwile, i nie raz cos mi sie przypomni takiego o czym wogole dawno zapomnialam... ciezko jest na sercu ale ja sie staram to piliegnowac, a wyc do ksiezyca bede zawsze , dopoki sama nie odejde! <***> Dla Aniolkow Quote
szajbus Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kolejna niedziela wspomnień, kolejna niedziela wypełniona tęsknotą. Płomyczki dla was śliczne aniołeczki Quote
Monia70 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 8 niedziela minęła bez Ciebie :-(:-(:-(Fotel dalej pusty,dziś nie słyszalam Twojego szczekania :-(.Wiesz, dobrze mi jest kiedy szczekasz,wtedy jakoś inaczej Cie czuję.Tak bardzej ....domowo. Dziś wróci.ła babcia....Przywitała sie ze wszystkimi psami z kotem i pwoiedziała, ze bardzo jej Ciebie brakuje:placz:, że gdybys był to bardzo bys sie cieszył z jej przyjazdu.A tak znów samotność. Samotność. Samotność i wspomnienia..... Quote
sota36 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Moniu - 8,9,10.. tych niedziel bedzie mnostwo. Nam zostaja wspomnienia! Musimy je pielegnowac! Quote
Celina12 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Oj jak ten czas leci..wczoraj ja miałam 8 miesięcy od odejścia mojego Dżekunia :-(:-(-jak to jeszcze boli....jak pali tęsknota i jakas taka bezradność... Dżekuniu, Meluniu....moje Pieski...czekajcie na nas....tylko ta myśl trzyma mnie w jako takim nastroju...:placz::placz: Quote
Monia70 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Celinko, ja tez nie mogę doczekać sie spotkania z nimi.Ale bardzo bym chciała , spotkać się w ich niebie.... W ich jest lepiej, bez zawiści, kłótni, zazdrości, kłąmstwa , bez bestialstwa i agresji... Wiem, ze maja tam dobrze, że mają spokój i szczęście. Kochane nasze pieseczki:loveu: Jolus, pielęgnuję je codziennie...Za jakiś czas zamiast tygodni będa miesiące, później lata...ja to wiem. Tak jak z Melcią.Najpierw liczyłąm dni, później tygodnie, miesiące a teraz juz lata. Ale miłość pozostaje wielka i nieustanna, bezgraniczna i szczera.I dziekuje losowi za to ,że w najmniej oczekiwanym momencie postawił na moejej drodze MELUSIĘ.Mojego najcudowniejszego skarba na świecie. Quote
szarotka11 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Moniu, jestem z Tobą. Ból jest jednego dnia silny i porażający wszystkie nerwy. Innego dnia jest przytłumiony, ale ciężki i przygniatający. Kiedy przyjdzie czas na tkliwe i bezbolesne wspomnienia???? Też chciałabym to wiedzieć. Tam za tęczą jest lepszy świat Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Georgia]Melciu, Dżekusiu[/FONT] [FONT=Georgia]pamiętam o Was słońca kochane.[/FONT] [FONT=Georgia]Moniu, cieplutko Cię pozdrawiam.[/FONT] Quote
Agga Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Monia boli wiem. Ja nie umiem Ci odpowiedzieć. Mam tak samo.:-(Dziś też tęsknie tak samo jak tamtego dnia.[/FONT] Quote
zurdo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Verdana]Dżekuś, Meluniu[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Meluniu , ile miłości jest w tych słowach. http://dognet.dl.pl/flower.php?fid=1638 Quote
Agga Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Melusia Ciebie też tam odwiedziłam. A czy Dzekuś ma tam swój kwiatek?[/FONT] Quote
Recommended Posts