Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Już jestem skarbie :loveu:
Widzę, że ciocie i psi goście dopisali.Czy zabawa jeszcze trwa?????????
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Meluniu moja.Życzę Ci samego szczęścia za TM , przede wszystkim barku chorób, dużo cierpliwości w czekaniu na mnie, trzymania pieczy nad nami i dalszej nieustającej miłości.
Przyszłam z pracy i od razu tutaj do Ciebie, nie mogłam powstrzymać łez kiedy przeczytałam wszystkie życzenia od wspaniałych cioć.
Łzy płynęły same.Kiedy zaprosiłam do komputera Darka też miał łzy w oczach.Szczególnie gdy zobaczył zdjęcie jakie nam zrobiła Aga .
Wszystkim wam dziekuje za pamieć.Dziękuję , że tu można byc sobą , że można płakać i szlochac , że można mówić o bólu za utraconym psem i o szcz ęściu jakie się z nim doznało....
Martysia zrobiła dla Ciebie czerwone serduszka, dałą Ci kwiatuszki.Teraz idziemy na Twój gróbek zapalić świeczuszke
Ta świeczka będzie tez w imie pamięci naszych wszystkich psiaków, wszystkich cioć.

Posted

W prezentach masz umiłowaną , ulubiną piłeczeczkę i smakołyki .
Do tej pory nie mogę się nadziwić, jaka byłaś niemożliwie szalona w pogoni za piłeczkami.....;) :) :) .Wprost je uwielbiałaś.
Tosia i Malinka tez przyłączają się do życzeń.No i chłopaki Dzeki i Korinek.
Jedynie Dzekiego znasz......
Nawet był tatusiem Twoich dzieci :oops: :oops: :oops: :Poland:

Meluniu, kończcie powoli zabawe i do łóżek , bo pieski będą umęczone taka imprezką ;)

Posted

Jak tam moja imprezowiczko?????
Posprzątane?????
Myślę, że dziś się byczycie po takim balu, cooo????;) ;)
No chyba że zafundowaliście sobie "poprawiny":cool3: :cool3:

Posted

Cieszymy się , ze razem byliśmy u Was na balu;). Tylko tu na tym forum jest możliwa taka zabawa i śmiech przez łzy...To bardzo pomaga przetrwać.
Ktoś z zewnątrz powie, że to głupie i dziecinne, albo chore. Ale my wiemy swoje:lol:. Odpoczywaj Meluniu, bo pewnie już niedługo następna okazja do zabawy????

Posted

Melciu moja kochana :loveu:
Nie było mnie parę dni ale choroba rozłozyła mnie na całego:shake:
Nie byłam w stanie ruszać ręką ani nogą a jeszcze do pracy musiałam pół przytomna chodzić.Tragedia.Dziś podniosłam się z łóżka(i tak jestem po nocce)i od razu do Ciebie.
Mam nadzieję , że prezenty i goście dopisali .
Teraz czekamy na inne urodziny.Ciekawe u kogo następnego będzie bal???
Kocham Cię moja perełko:loveu:

Posted

"Oddać Ci wszystko:każdy sen i drgnienie,każdy nerw ciała,każdy ruch i krok!
Przeszłość - to tylko o Tobie wspomnienie
Przyszłość - to tylko Twój najświętszy wzrok!
Oddać Ci wszystko:każde pulsu tętno i grosz ostatni i ostatek sił.
Trwonić dla Ciebie swą młodość namiętną
Znaczyć Ci drogę -krwią serdeczną z żył!
Zaprzeć się! Bluźnić! Z Judaszem paktować!
Żwir na Twej drodze w miękki piasek gryźć!
Natchnioną wiarą zakrzyczeć "ach , prowadź"!
Gdy mi na własną każesz zgubę iść.
A potem oddać Ci ostatnie tchnienie,skonać spokojnie u Twych nóg.
I wstecz spojrzawszy wierzyć niewzruszenie , że tak za Ciebie tylko umrzeć mógł"

Chciałabym oddać Ci ostatnie tchnienie ......
Tak bardzo mi źle i pusto bez Ciebie.
Kocham Cię.

Posted

Monia po nawiększej nawałnicy, deszczu i burzy zawsze wychodzi słońce!
Wiem, że w Tobie drzemie wiele radości i że takie dni jak ostatnio miną, masz wokół siebie tyle kochających Cię istot, Melunie też...
Nie smuć się proszę tylko rozejrzyj wokoło i zobacz jaka jesteś ważna i potrzebna i ile dobra robisz na tym świecie!
Przytulam Cię mocno :calus:

Posted

Jestem nieszczęśliwa bez niej, chociaz po tylu latach jej nieobecności reaguję juz spokojnie :oops: ale jestem też bardzo , bardzo szczęsliwa , że mam te 2 najwspanialsze na świecie suńki, które razem i osobno dają mi tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylllllllllllllllllllleeeeeeeee MIŁOŚCI :loveu:
Długo po Meli nie było nikogo, ale jak zobaczyłam w schro maleńką Tosię to nie było owrotu (tzn,ja chciałam jej mamę ale mąż i córcia chcieli szczeniorka)Za to Malinka była wybierana świadomie ( chyba:roll: , bo zdaje mi się , że to ona mnie wybrała ;) ) przeze mnie , jako dorosły, bidny pies ze schro, który byla tak szary, tak nie rzucajacy się w oczy, że tak brzydki, że chyba bez szans na dom......Zwyciężyło tez , że wpadły sobie z Tosia "w oko".Nie było zgrzytów przy poznaniu, wszystko przebiegło w miare ok.I tak Malinusia(w brew pozorom ze ślicznie mięciutką sierścia ) jest z nami 1,5 roku.....
Są jeszcze 2 psie chłopaki ale to juz inne historie i kocurzasty kocur :razz: z którego diabełek wychodzi....

Tak więc wydaje mi się , że moja księżniczka Melcia czuwa nade mną, nad psiakami .Na wszystkim trzyma swą łapkę ....

A to wątek Malinki gdyby ktoś chciał popatrzeć na zdjątka :oops: ....http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15210&page=26
dawno tam nie pisałam...:oops: