asiuniap Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiu, nie pisz do tej pani. Ona zaoferowała adopcję wirtualną Azora, może dotrzyma słowa, jak nie to trudno. Jest zgoda na przyjęcie go od poniedziałku do Otrębus!!! Muszę tylko porozmawiać z p. Dorotą, na którą Azorek figuruje.Szkoda, że nie można zmienić tytułu w tym topiku. Może założyć nowy albo jak ktoś umie skopiować ten??? Quote
supergoga Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :mad: :mad: :mad: Nosi mnie. Z|a chwile kończy sie jego aukcja, chce trochę zmienic opis, wstawić nowe foty i tylko nie wiem co napisać o miejscu jego pobytu. Poradźcie. Quote
asiuniap Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Poczekj zmienie troche tekst. Treaz musze isc na spacer z moim cholerkiem. Quote
lavinia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Asia, wiem, że dzwoniłaś, ale nie mogłam odebrać - mam w domu wielką awanturę ( kolejną ) o Rysia. Już nie daję rady............ miejsca u nas nie ma, ale dzwoń do Doddy, może coś wymyśli......... jeśli nie, to może póżniej, po feriach przepraszam, ale nie mogę więcej pisać Quote
supergoga Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Asiuniap :mad: koniec aukcji Azora, chcę wstawic drugą, ale nie mam nowego kontaktu i miejsca przebywania - co napisać, czy to samo czy inne dane. Pisz bo znów :mad: Quote
asiuniap Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 A miałam jakąś alternatywę w obliczu tych gróźb? :cool3: Wysłałam Ci e-mailem. Gosia, może wystawić go na forum owczarkowe. Może jesteś tam zalogowana? Umiesz wstawiać zdjęcia, jesteś lepsza ode mnie :evil_lol: Dziś trenowałam wstawianie zdjęć i :grab: Quote
Aggie Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 wespre pobyt w hoteliku tylko dawajcie znać ... ja uwielbiam wszelkie psy ale ONowate najbardziej :lol: Quote
asiuniap Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Aggie, we wtorek Azor jedzie do Otrębus. Każda złotówka będzie na wagę złota! :cool3: Super Ciocia, podaj linka do allegro :mad: :mad: :mad: Quote
Aggie Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 to konto na priv poprosze - bo już mi się merdają konta dla poszczególnych biedaków :razz: :razz: dzisiaj muszę uciekać więc zrobię przelew w poniedziałek Quote
supergoga Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82658512 Azor znów na allegro. Może tym razem trafi na odpowiedzialna osobę.:shake: Quote
supergoga Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jak Iwa pojedzie do domku - będę mogła odetchnąć finansowo - i wesprzeć hotelik Azorka. A tak w ogóle, jak ktoś z W-wy - niech wejdzie w wątek Iwy - potrzebne wsparcie osobowe w podrózy z Iwą, w charakterze pasażera - i z Gajową. Błagamy tam o pomoc - to szansa dla Iwy. Sorry, że tu, ale tam może nikt nie wejdzie. Quote
asiuniap Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dziś Azor jedzie do p. Grażyny. Nikt się nie odzywa, ani z allegro, ani z innych ogłoszeń :placz: Quote
Aggie Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 robie przelew, tylko tyle mogę... :placz: :placz: Quote
asiuniap Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Azorek był niepewny u p. Grażyny, cóż się dziwić, nowe miejsce, zapachy. Jeśli możecie, pomóżcie dogomaniacy w opłaceniu hoteliku :grab: Przecież on nie może po tym wszystkim znależć się w schronisku :placz: Quote
supergoga Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Podaj konto - to coś pomogę Azorkowi. Przecież obiecałam. Quote
Aggie Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 doszło ode mnie? a to nie jest przypadkiem zagubiony w zeszlym roku Barry? wiem że to może zbyt powierzchowne skojarzenie, ale on też miał grubą skórzaną obroże... AZOREK prosi o uwagę....:roll: :roll: Quote
asiuniap Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Aggie, przepraszam, jeszcze nie sprawdzałam. Zapłaciłam ze swoich za tydzień. A na które konto wysłałaś? :lol: Quote
Aggie Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 na prywatne, komus trza wierzyc :lol: :lol: Quote
asiuniap Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Agie 100 zł :lol: Dziękuję w imieniu Azora! Quote
asiuniap Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Azor nie lubi zmany miejsca. Pierwsza noc w hotelu nie była zbyt ciekawa. Później już było dobrze. Azorek jest psiakiem po przejściach, potrzebuje cierpliwości, będzie jeszcze diagnozowany przez neurologa. Zastanawiam się w jaki sposób zorganizować jakąś akcję pomocową dla Azora. Mam nadzieję, że ktoś coś wpłacił na konto Azylu dla Azorka. Jak będę wiedzieć, opublikuję listę w wątku. Jeśli nie uda się znaleźć mu domu i mieć fundusze na hotel, Azora czeka schronisko, takie zwykłe czyli już raczej na dożywocie :-( Quote
indyr Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Cześc Dziewczyny! Chciałabym wesprzec Azorka. Prześlijcie mi numer konta. Jak on się ma? Sprawdzaliście , czy to może byc Barry? dajcie znac. pozdrawaim Quote
asiuniap Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Niestety Azorek jednak ma padaczkę :placz: :placz: Wczoraj miał atak :placz: Potrzebna będzie kasa na leczenie. Nie wyobrażam sobie tego psa w schronisku w budzie już do końca życia, zdanego na ataki, wykańczające jego serce :placz: Mam zdjęcia poproszę ciocię Gogę o wstawienie zdjęć z hotelu. Indyr dziękuję Ci bardzo. Nr konta podam na pw. Quote
supergoga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Oto jedna część fotek Azora - wybrałam na razie kilka - reszta póxniej. Nie wszystko naraz, a psiak piekny. Kto go pokocha? Quote
Aggie Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ojej , rzeczywiście cuudo.. :) ja poprosze jeszcze zdjęć i postaram się na początku przyszlego tygodnia wesprzeć jego hotelik jeszcze raz... Quote
Recommended Posts