Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, nie pisz do tej pani. Ona zaoferowała adopcję wirtualną Azora, może dotrzyma słowa, jak nie to trudno. Jest zgoda na przyjęcie go od poniedziałku do Otrębus!!! Muszę tylko porozmawiać z p. Dorotą, na którą Azorek figuruje.Szkoda, że nie można zmienić tytułu w tym topiku. Może założyć nowy albo jak ktoś umie skopiować ten???

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia, wiem, że dzwoniłaś, ale nie mogłam odebrać - mam w domu wielką awanturę ( kolejną ) o Rysia. Już nie daję rady............

miejsca u nas nie ma, ale dzwoń do Doddy, może coś wymyśli.........

jeśli nie, to może póżniej, po feriach

przepraszam, ale nie mogę więcej pisać

Posted

A miałam jakąś alternatywę w obliczu tych gróźb? :cool3: Wysłałam Ci e-mailem.
Gosia, może wystawić go na forum owczarkowe. Może jesteś tam zalogowana? Umiesz wstawiać zdjęcia, jesteś lepsza ode mnie :evil_lol: Dziś trenowałam wstawianie zdjęć i :grab:

Posted

to konto na priv poprosze - bo już mi się merdają konta dla poszczególnych biedaków :razz: :razz: dzisiaj muszę uciekać więc zrobię przelew w poniedziałek

Posted

Jak Iwa pojedzie do domku - będę mogła odetchnąć finansowo - i wesprzeć hotelik Azorka. A tak w ogóle, jak ktoś z W-wy - niech wejdzie w wątek Iwy - potrzebne wsparcie osobowe w podrózy z Iwą, w charakterze pasażera - i z Gajową. Błagamy tam o pomoc - to szansa dla Iwy. Sorry, że tu, ale tam może nikt nie wejdzie.

Posted

Azorek był niepewny u p. Grażyny, cóż się dziwić, nowe miejsce, zapachy. Jeśli możecie, pomóżcie dogomaniacy w opłaceniu hoteliku :grab: Przecież on nie może po tym wszystkim znależć się w schronisku :placz:

Posted

doszło ode mnie? a to nie jest przypadkiem zagubiony w zeszlym roku Barry? wiem że to może zbyt powierzchowne skojarzenie, ale on też miał grubą skórzaną obroże...
AZOREK prosi o uwagę....:roll: :roll:

Posted

Azor nie lubi zmany miejsca. Pierwsza noc w hotelu nie była zbyt ciekawa. Później już było dobrze. Azorek jest psiakiem po przejściach, potrzebuje cierpliwości, będzie jeszcze diagnozowany przez neurologa. Zastanawiam się w jaki sposób zorganizować jakąś akcję pomocową dla Azora. Mam nadzieję, że ktoś coś wpłacił na konto Azylu dla Azorka. Jak będę wiedzieć, opublikuję listę w wątku. Jeśli nie uda się znaleźć mu domu i mieć fundusze na hotel, Azora czeka schronisko, takie zwykłe czyli już raczej na dożywocie :-(

Posted

Cześc Dziewczyny!
Chciałabym wesprzec Azorka. Prześlijcie mi numer konta.
Jak on się ma?
Sprawdzaliście , czy to może byc Barry?
dajcie znac. pozdrawaim

Posted

Niestety Azorek jednak ma padaczkę :placz: :placz: Wczoraj miał atak :placz: Potrzebna będzie kasa na leczenie. Nie wyobrażam sobie tego psa w schronisku w budzie już do końca życia, zdanego na ataki, wykańczające jego serce :placz: Mam zdjęcia poproszę ciocię Gogę o wstawienie zdjęć z hotelu.
Indyr dziękuję Ci bardzo. Nr konta podam na pw.