bongobongo Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dorotal! Gdybyś miała jeszcze chwilkę, to byłabym wdzięczna za stawkę staffiorków (staffordshire bull terrier nr 76). Z góry wielkie dzięki! Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nitencja napisał(a):czyli wart bylo jechac :) Gratulacje :) A moze mi ktos podac stawke Airedale i welsh terierow ?? Airedale terrier Psy posrednia STARGUS otwarta SHADOW OF AIR MASTERCOPY ARGOS FRIEND CHUCK OSTRNOV QUICK FROM BRUIG NA BOANN champion GINGER THE RED BARON STEROS BUENOSAYRES SHADOW OF AIRE LIONHEART suki baby BAY BREEZE OF GINGER AND BLACK - tylko sobota szczeniaki COSIMA OF LUSSYLAND - tylko sobota mlodziez SHADOW OF AIRE PARTY QUEEN otwarta PIGI FROM BRUIG NA BOANN BELLA DAMA DE NAGUAL SHADOW OF AIRE MUST BE MAGIC SHER LIZZI LITS - tylko sobota champion ELLIE VOM SARMATMMER SHER LIZZI LITS - tylko niedziela Walijskich nie bylo Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='bongobongo']Dorotal! Gdybyś miała jeszcze chwilkę, to byłabym wdzięczna za stawkę staffiorków (staffordshire bull terrier nr 76). Z góry wielkie dzięki! psy posrednia STEEL BUKSI otwarta THE VICTORY VINCENT HOPPINGHAM'S FUNCTION EIGHT MATIS GOVARD champion VALGLO CHIEFTIAN AT DUMBRITON suki baby HOPPINGHAM'S SUMAQYANACHASKA otwarta HOPPINGHAM'S CIAR AISLINN champion HOPPINGHAM'S OOPSIDIDITAGAIN Quote
bongobongo Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dorotal! Działasz, jak błyskawica! Dzięki! Pozdr. Quote
ALIKANA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No to i my się pochwalimy ! Nasz Bull Terrier Ivo przywiózł 2 x CAC, 2 x CACIB, 2 x BOB !:multi: Boston Terrierka Olcia 3 x CAC, r.CACIB, CACIB i BOB !:multi: Ach, dobra polska stawka !!!! Gratulacje dla wszystkich ! Quote
Asiaczek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 AGATA I BRIARD napisał(a):cześć cześć ;) wystawa, a właściwie wystawy - bo sporo ras miało aż 3 wystawy w ten weekend ;) - były bardzo dobrze zorganizowane, teren świetny, do dyspozycji bardzo dużo eleganckich sanitariatów ( nie to, co w Kaliningradzie na przykład :p ) My z ORTONKIEM przywieźliśmy : 14.01.: V1,CAC,res.CACIB - ukończony CHAMPIONAT SŁOWENII !!! :multi: 15.01.: V1,CAC,CACIB,BOB,BOG2 :multi: POZDRAWIAM Nooo, pięknie!!! BRAWO DLA PSIAKA I WŁAŚCICIELKI!!!:lol: pzdr. Quote
limnolka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dorotal? czy byly lakeland terrier w katalogu? Quote
Asiaczek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='ALIKANA']No to i my się pochwalimy ! Nasz Bull Terrier Ivo przywiózł 2 x CAC, 2 x CACIB, 2 x BOB !:multi: Boston Terrierka Olcia 3 x CAC, r.CACIB, CACIB i BOB !:multi: Ach, dobra polska stawka !!!! Gratulacje dla wszystkich ! No, kochana! Zaszalałaś!!! GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 limnolka napisał(a):Dorotal? czy byly lakeland terrier w katalogu? Tak jeden pies champion KILVERMIN CHIEFTAN - tylko w sobote Quote
limnolka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dzieki za info, szkoda ze nie pojechalem jednak. Czy wybierasz sie na wystawy np do Holandii, Belgii. A moze ktos inny tam byl? Bo mam juz wykaz wystaw w tych krajach i liste sedziow. Pozdrawiam Quote
EwikB Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 dorotal napisał(a):W kingach Vidor - 3 CACJ i 1 BOB - ukonczony ml. ch. Slowenii w 2 dni :lol: Fela - 2 CAC, 2 CACIB i 1 BOB W buldozkach poszlo slabo Leos tylko wywalczyl 1 CAC i 1 r.CAC Jak chcecie jakies stawki to odpowiem ale pod wieczor bo jechalam cala noc i pojde spac Ogromne gratulacje dla was I raz jeszcze dzięki za przywiezienie maluszka:lol: Quote
PSYLLA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Gratulacje dla wszystkich ślicznych piesków i ich właścicieli :lol: A przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) - o ile jakiś były :roll: Quote
jo-jo Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 czy mogłabym się upomnieć o staweczki doziów? :oops: Quote
Jagoodka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Gratulacje dla wszystkich wygranych :) No Kochani poszaleliście - tak trzymać :) Mogę sie pouśmiechać o staweczki springer spanieli (welshe + angliki) - nawet nie wiem czy na Słowenii w ogóle są springery, bo szczerze się nigdy nie spotkałam z tamtejszymi hodowlami. Quote
dorotal Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jagoodka napisał(a):Gratulacje dla wszystkich wygranych :) No Kochani poszaleliście - tak trzymać :) Mogę sie pouśmiechać o staweczki springer spanieli (welshe + angliki) - nawet nie wiem czy na Słowenii w ogóle są springery, bo szczerze się nigdy nie spotkałam z tamtejszymi hodowlami. Anglik Pies otwarta FLEK VILMARSKI Z ROHOZENSKYCH BORIN walijczykow nie bylo Quote
dorotal Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 PSYLLA napisał(a):Gratulacje dla wszystkich ślicznych piesków i ich właścicieli :lol: A przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) - o ile jakiś były :roll: Pies otwarta VOLK LOVSKI suka mlodziez AJKA - tylko niedziela Quote
Jagoodka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wielkie dzięki - co tych Waluśków nigdzie nie ma. TO gdzie ja mam jeździć, żeby była konkurencja. Tylko Czechy i Słowacja :( no i oczywiście Skandynawia, gdzie jest to najpopularniejsza rasa VIII gr 9 nawet jest ich więcej od goldenów :) a ten Anglik to też z czeskiej hodowli Dorotal możesz mi napisać w jakim kraju mieszka?? Quote
dorotal Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dogi niemieckie czarne psy szczeniaki APIS DE LA BENJAMINE - tylko niedziela mlodziez NACHO FROM VALVASOR'S LAND EROS-N DEL BIANELLO - tylko sobota HUGO posrednia BOSS FROM LONG NECK - tylko niedziela ARES otwarta STRAWINSKY DEL GIARDINO DEI CAPOVILLA LUIGI DI TOR LUPARA LEONE LORD-N DEL BUANELLO FELIKS - tylko sobota champion IMPERORMANO DELLE CINQUANTA NEREIDI suki baby AJDA DES TERRES DE LA RAIRIE - tylko niedziela mlodziez AUDA DES TERRES DE LA RAIRIE WIENNA VOM WIESENGRUND KYARA VON GIGANTIC BLAU HAPPY posrednia ARETHA HYNECKLIV OHEN AFRA SCOOBY STAFF - tylko sobota LA TATA DELLE CINQUANTA NEREIDI otwarta OLDBLUZ ZHENY COCO CHANEL LA REJNA LUDOVICA MARIA ALEJANDRA ANTEA-N DEL BUANELLO REBEL DELLA BAIA AZZURRA champion ULLA-N ICONA DELLE CINQUANTA NEREIDI harlekin psy szczeniaki MUCHOFORMENTERA DELLE CINQUANTA NEREIDI mlodziez ORTHO FROM VALVASOR'S LAND posrednia LEONARDO FROM VALVASOR'S LAND otwarta FORD - tylko niedziela CLAUS-A DI CASA DE TROI - tylko niedziela champion BLOCKBUSTER VON SCHONTAL suki mlodziez NAGOYA FROM VALVASOR'S LAND posrednia LIBERTY FROM VALVASOR'S LAND - tylko sobota SUN DELLA BAJA AZZURRA NEMESIS FROM VALVASOR'S LAND - tylko niedziela otwarta LARA-A DI CASA DE TROI - tylko niedziela Quote
Jagoodka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Oooo to widzę imporcik, szkoda że z takiej sobie hodowli. Quote
PSYLLA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='dorotal']Pies otwarta VOLK LOVSKI suka mlodziez AJKA - tylko niedziela dorotal, bardzo dziękuje :lol: a możesz mi jeszcze powiedzić po jakich są rodzicach i kto je sędziował. Quote
dorotal Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='PSYLLA']dorotal, bardzo dziękuje :lol: a możesz mi jeszcze powiedzić po jakich są rodzicach i kto je sędziował. VOLK LOVSKI - O. BRIN M. ALKA Z PAJGSTE AJKA O. BEN M. AJKA - takie samo imie Sedzia Istvan Nagy(H) i Milan Udovc(SLO) Quote
PSYLLA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 dorotal napisał(a):VOLK LOVSKI - O. BRIN M. ALKA Z PAJGSTE AJKA O. BEN M. AJKA - takie samo imie Sedzia Istvan Nagy(H) i Milan Udovc(SLO) bardzo, bardzo dziekuje :buzi: Quote
Recommended Posts