Ania i Mirek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 GRATULACJE :lol: Czy ja też mogę prosić o stawke ,ale chow chow:lol: Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a ja tradycyjnie o sznaucery srednie pieprz i sol 182 :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dorotal - śpij dobrze. Jak się wyśpisz, to przyjmij od Asiaczków ogromne gratulacje!!! I potem napisz, proszę, stawkę basków + sędziego (V grupa). Pzdr. Quote
wanio Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 dorotal napisał(a):W kingach Vidor - 3 CACJ i 1 BOB - ukonczony ml. ch. Slowenii w 2 dni :lol: Fela - 2 CAC, 2 CACIB i 1 BOB W buldozkach poszlo slabo Leos tylko wywalczyl 1 CAC i 1 r.CAC Jak chcecie jakies stawki to odpowiem ale pod wieczor bo jechalam cala noc i pojde spac wielkie gratulacje !!!!!!!!! poproszę o stawki - sznaucerów miniaturowych pieprz i sól i whippetów :modla::modla::modla: Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 troche fotek z BIS z drugiego dnia http://www.spaniel.pl/images/ljubljana/grupa1.jpg Pierwsza grupa http://www.spaniel.pl/images/ljubljana/grupa3.jpg trzecia grupa Quote
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dorotal - wróciłaś do świata żywych? Masz siły na stawki? Czy jednak czekamy do jutra? Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Dorotal - wróciłaś do świata żywych? Masz siły na stawki? Czy jednak czekamy do jutra? Pzdr. ale ty niecierpliwa jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Basenji sobota - sedzia Leila Karkas(FIN) Psy otwarta BALU champion RUS AMHAR'S YOUNG PRINCE OF AMBER suki mlodziez TIM SPIRIT AMATERASU NO-MICOTO otwarta AYANA AFRICAN DESTINY champion RUS AHMAR'S RAPSODIA TO TIM SPIRIT Niedziela - sedzia Marku Mahonen(FIN) Psy otwarta TARU champion RUS AMHAR'S YOUNG PRINCE OF AMBER suki mlodziez TIM SPIRIT AMATERASU NO-MICOTO otwarta AYANA AFRICAN DESTINY champion RUS AHMAR'S RAPSODIA TO TIM SPIRIT Quote
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Elitesse napisał(a):ale ty niecierpliwa jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wręcz przeciwnie! Jestem bardzo cierpliwa i dlatego mogę poczekać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='dorotal']Basenji sobota - sedzia Leila Karkas(FIN) Psy otwarta BALU champion RUS AMHAR'S YOUNG PRINCE OF AMBER suki mlodziez TIM SPIRIT AMATERASU NO-MICOTO otwarta AYANA AFRICAN DESTINY champion RUS AHMAR'S RAPSODIA TO TIM SPIRIT Niedziela - sedzia Marku Mahonen(FIN) Psy otwarta TARU champion RUS AMHAR'S YOUNG PRINCE OF AMBER suki mlodziez TIM SPIRIT AMATERASU NO-MICOTO otwarta AYANA AFRICAN DESTINY champion RUS AHMAR'S RAPSODIA TO TIM SPIRIT Dorotal - jesteś niezrównana i niezniszczalna! Piękne dzięki za baski. Na pewno przy najbliższej okazji odwdzięczę się. Pzdr. Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 orsini napisał(a):GRATULUJE!!!!! ja poprosze o sznaucerki miniaturowe czarno-srebrne dzieki! w dwa dni te same Psy otwarta LJUBIMJI BORODACH AFANASIY FROM ME champion EXPRESS MAN REZLARK Suki mlodziez LUCKY GANG ANGEL FOR DUKE HOUSE KAZAK SKY FLOWER champion SCEDIR ZEUDI ARAYA Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a owczareczki autralijskie moge prosic ????:modla: :modla: :modla: Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Musiałek napisał(a):GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!! i na staweczki czekamy jak sie wyspiochasz :lol: Owczarek australijski Psy mlodziez CHUPACHUPS DEL WHYMPER DELLE GRANDES JORASSES posrednia SUNSHINE NAVAJO CODE TALKER otwarta JONFI NEW GAME TRULY AWESOME DANDY BOY SHALLOW RIVERS UTE NOOCHE champion SHALLOW RIVER'S WAHPEEH CATAWBA suki szczeniaki ALPINE RIVER BLUEBERRY mlodziez SHALLOW RIVER'S WAHE HULI TEPA ACRO posrednia MOOREA'S LET Z SUNSHINE N ISIWUN otwarta BLAZE RUBY VAN NATTREKJA ISIWUN' US RED NEX WINDWARRIOR'S UNA ET SOLA champion SHALLOW RIVERS TISKILA ALABAMA Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Ania i Mirek']GRATULACJE :lol: Czy ja też mogę prosić o stawke ,ale chow chow:lol: psy posrednia LION KING OF THE CHINA'S JOY otwarta MARUSO'S HANNIBAL HIGHCLASS SUEL SIHOTE-ALINN RAHAT LUKUM - tego nie bylo w niedziele champion TIN PAN ALLEY AL PACINO suki otwarta MOVIE Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 o ja cie kręce ale stawka!!! i taus i mamusia i wujek olalala i pol hodowli francuskiej shallow river, Dobrze ze nie pojechalismy :))) Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 dorotal a jak ogolne wrazenia z wystawy ? ja w tym roku planuj sie wybrac do Slowenii - moze do mariboru we wrzesniu ? no i przypominam cichutko o srednich pieprzakach Quote
orsini Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 dorotal napisał(a):w dwa dni te same Psy otwarta LJUBIMJI BORODACH AFANASIY FROM ME champion EXPRESS MAN REZLARK Suki mlodziez LUCKY GANG ANGEL FOR DUKE HOUSE KAZAK SKY FLOWER champion SCEDIR ZEUDI ARAYA DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AGATA I BRIARD Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 cześć cześć ;) wystawa, a właściwie wystawy - bo sporo ras miało aż 3 wystawy w ten weekend ;) - były bardzo dobrze zorganizowane, teren świetny, do dyspozycji bardzo dużo eleganckich sanitariatów ( nie to, co w Kaliningradzie na przykład :p ) My z ORTONKIEM przywieźliśmy : 14.01.: V1,CAC,res.CACIB - ukończony CHAMPIONAT SŁOWENII !!! :multi: 15.01.: V1,CAC,CACIB,BOB,BOG2 :multi: POZDRAWIAM Quote
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 AGATA I BRIARD napisał(a):cześć cześć ;) wystawa, a właściwie wystawy - bo sporo ras miało aż 3 wystawy w ten weekend ;) - były bardzo dobrze zorganizowane, teren świetny, do dyspozycji bardzo dużo eleganckich sanitariatów ( nie to, co w Kaliningradzie na przykład :p ) My z ORTONKIEM przywieźliśmy : 14.01.: V1,CAC,res.CACIB - ukończony CHAMPIONAT SŁOWENII !!! :multi: 15.01.: V1,CAC,CACIB,BOB,BOG2 :multi: POZDRAWIAM grtulaje !!!! :laola: :laola: Quote
DużyCP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Agata i Orton brawoooooo nasi:Poland: Teraz Orton ma czas na zasłużone :B-fly: ATy na świetowanie :drink1: :hand: Quote
Nitencja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 czyli wart bylo jechac :) Gratulacje :) A moze mi ktos podac stawke Airedale i welsh terierow ?? Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Elitesse']dorotal a jak ogolne wrazenia z wystawy ? ja w tym roku planuj sie wybrac do Slowenii - moze do mariboru we wrzesniu ? no i przypominam cichutko o srednich pieprzakach Srednie pieprzaki Psy posrednia AILE otwarta RUFUS HURRICANE AMOR DI SCHNAUZER LUPUS IN FABULA HEART BREAKER HUGH GRANT - tylko w niedziele champion AMOR DI SCHNAUZER JACK NICHOLSON suki mlodziez TOP RATE ULTRASONIC champion MEDRIE'S AMERICAN DREAM Quote
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 dorotal napisał(a):Srednie pieprzaki Psy posrednia AILE otwarta RUFUS HURRICANE AMOR DI SCHNAUZER LUPUS IN FABULA HEART BREAKER HUGH GRANT - tylko w niedziele champion AMOR DI SCHNAUZER JACK NICHOLSON suki mlodziez TOP RATE ULTRASONIC champion MEDRIE'S AMERICAN DREAM dziekuje :loveu: Quote
KN Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 czemu ja nie pojechalam ze swoja sznaucerka miniaturowa?? ps moge prosic o sznaucery olbrzymy czarne dzieki:) Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Z tego co widze to sukces na grupie odniosl tez Robert Winnicki z ELBA DOBRY TEREN z weimarem Sznaucery wielkie czarne - wiekszosc z Rosji Psy szczeniaki HEART BOY RADINIE - tylko sobota JOHN VON WASNER mlodziez BARTOLOMEO otwarta WAG CHAMP OF THE NEIGHBOURHOOD uzytkowa FIGHTINGDARKKORAMEXKING-N - tylko niedziela GHOST DELL'ANTICA ARPI DGENTLI BON GRAND PRIX champion TIP CHAMP OF NEIGHBOURHOOD DGENTLI BON NEVER GIVE UP suki otwarta DGENTLI BON CHOOSE OF MY HEART champion DGENTLI BON OLIMPIA Quote
Recommended Posts