Fuka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Szukam transportu, ewentualnie chętnych na transport! całe info o Cacibówkach i wystawach specjalistycznych jest na stronie http://www.kinoloska-zveza.si/indexENG.htm poniżej wklejam obsadę sedziowską cacibówek: Quote
Kika Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ciekawe propozycje, tylko daleko................... Quote
Savannah Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 no własnie daleko :-? ale jak dla mnie fajna obsada na sh :) Quote
Fuka Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 No to się zgrajmy i pojedzmy razem!!!!! (tzn. ja tylko w jedną stronę) Tylko :hmmmm: nie mam pojęcia gdzie byśmy się miały spotkać, żeby wszystkim było po drodze.... :-? Poznań z Wrocławiem sie mi tu zgrywa idealnie, ale to Podkarpacie jakoś nie bardzo :wallbash: Ale jak sie chce to sie cos wymysli - tylko żebyście chciały :roll: Jakby co służe noclegiem u siebie :bigok: Quote
Bardotka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Witam, Kombinujcie dziewczynki z wyjazdem, mnie też się to bardzo podoba:))) Pozdrawiam, Quote
Fuka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 No to się zgrajmy wreszcie :roll: Quote
ALIKANA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Witam, my właśnie dziś wysłaliśmy zgłoszenie do Ljubljany i mamy nadzieję, ze nic nie pokrzyżuje nam do tego czasu planów. Jedziemy z boston terrierką i bull terrierem na oba dni, jesteśmy zainteresowani wszystkimi info na temat dojazdu i noclegu. Chętnie byśmy się z kimś zgrali i wyruszyli razem. W aucie prawopodobnie mielibyśmy dwa wolne miejsca "ludzkie" i na 1 niewielkiego pieska :-) Quote
Fuka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 ALIKANA, odpisałam na Twojego priva - odezwij sie please :D Quote
arima Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Mi by sie bardzo chciało tak daleko pojechać,ale koszta mnie przerażają. Mamy wielkie auto-vana. Śmiało trzy osoby mogłyby z nami jechać. Jakbyście sie zgrali to koszta byłyby małe i moglibyśmy jechać Quote
Asiaczek Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Jak dla mnie, to akurat odległość nie jest problemem. "Problemem" raczej jest to, że w tym czasie moje maluchy będą we wspaniałym okresie do rozrabiania. I trzeba będzie im poświęci baaaardzo dużo czasu. Tak więc, nie dam rady. A chciałoby się. Pzdr. Quote
dorotal Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ja jade do Ljubljany ale nie mam miejsca dodatkowego Quote
ALIKANA Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Fuka i co - wiesz coś więcej? Czy osoby które jada mają jakieś namiary na niedrogi nocleg gdzie jeszcze są wolne miejsca??? Bo ja szukam szukam i albo ceny są kosmiczne, albo brak wolnych miejsc w tym terminie....:nonono2: Pomocy....:-D Quote
Asiaczek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Może dorotal jeszcze nie dotarła do domu? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dajmy Jej czas do jutra! Niech dziewczyna odeśpi emocje i trasę. A my jutro damy Jej popalić, gdy będzie nam przepisywała stawki! Ha! Pzdr. Quote
Musiałek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 To ja też chciałam zapytać jak było, jakie wrażenia i o staweczkę australijczyków prosić :) Quote
tufi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja na razie mam takie wiesci, ze nasz miotowy braciszek, bulterier Torque Buteo od Alikany - 2 x BOB plus te wszystkie cac i caciby :D :multi: Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 dorotal powinna prosic organizatorow o katalog w formie elektronicznej hihi :eviltong: Quote
dorotal Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 W kingach Vidor - 3 CACJ i 1 BOB - ukonczony ml. ch. Slowenii w 2 dni :lol: Fela - 2 CAC, 2 CACIB i 1 BOB W buldozkach poszlo slabo Leos tylko wywalczyl 1 CAC i 1 r.CAC Jak chcecie jakies stawki to odpowiem ale pod wieczor bo jechalam cala noc i pojde spac Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!! i na staweczki czekamy jak sie wyspiochasz :lol: Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Wybieram się do Nitry w marcu, jak tam jest z płatnościa za wystawę?? trzeba tutaj w terminie czy można na miejscu kwotę z terminu???? Quote
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 GRATULUJE!!!!! ja poprosze o sznaucerki miniaturowe czarno-srebrne dzieki! Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 dorotal napisał(a):W kingach Vidor - 3 CACJ i 1 BOB - ukonczony ml. ch. Slowenii w 2 dni :lol: Fela - 2 CAC, 2 CACIB i 1 BOB W buldozkach poszlo slabo Leos tylko wywalczyl 1 CAC i 1 r.CAC Jak chcecie jakies stawki to odpowiem ale pod wieczor bo jechalam cala noc i pojde spac wow gratulacje !!!! :laola: :laola: a teraz spij smacznie !! i kolorowych snow o kolejnych wygranych wystawach !! Quote
DużyCP Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :klacz:Graaaaatulacje :klacz: i jak zwykle, o stawke Briardów (FCI113) prosimy :modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts