nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja czytałam że Yoreczki świetnie się dogadują z królikami i świnkami morskimi. Moja przyjaciółka ma królika i Ramzesowi się bardzo podobał... :) Wywąchał go na wszelkie możliwe sposoby... :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 marlena924 napisał(a): KRÓLIK + YORK w domu :D myślę, że nie powinno być z tym większego porblemu, Yoreczka raczej da się do wszytskiego przekonać, a wiadomo, ze królik wielkiej krzywdy wyrządzić nie wyrządzi :lol: Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No, jeszcze nie wiadomo, co z tym gryzoniem... Nie wszyscy się zgadzają :-( Myślę, że uda mi się z mamą i bratem przekonać reszte.... :evil_lol: Quote
nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja miałam jamniczkę i kupiłam królika!!! Co to się działo!! :lol: :mad: Skończyło się na zadrapaniach na nosku u suni i przypalonym uchu królika... (przewrócił\ się i wpadł na piec) :lol: Wiadomo... Jamniczy charakterek... A królik wyjątkowo zadziorny... :evil_lol: Ale później już był spokój...;) Quote
Alka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Marlenko, mnie także przykro z powodu chomika. Wiesz, koleżanka córki ma miniaturowgo króliczka i Tuffi się go boi.:cool3: Trzymam kciuki za przekonanie reszty do królika.;) Tofficzek jak zwykle śliczny!:loveu: Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 To ja mam swinke morska, za ktora Miki wprost przepada!! Kiedy tylko widzi, ze wyjmuje ja z akwaruim jest w siodmym niebie:angel::angel: Potrawi ja tak zmeczyc, ze swinia caly czas spi:evil_lol: Z krolikiem na 100% sie dogada, tylko trzeba dac im czas na zapoznanie sie. Quote
Alex_i_Suzi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Tez uwazam, ze sie dogadaja. Skoro York moze zyc z duzym psem w zgodzie, to tym bardziej z malym zwierzatkiem. Quote
marlena924 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Zjęcia robione pare minut temu: Toffi na stole Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Fajne zdjatka, czemu Toffik taki zmeczony?:roll: Widze, ze on ma stala miejscowke na stole:lol: Quote
marlena924 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Czemu zmeczony? lata cały dzień po domu, wygłupia sie i potem na stole śpi. W tej chwili akurat jest na kanapie, nie wiadomo, jakie miejsce znajdzie za pół godziny :-) A na stole mógłby siedzieć cały czas-ma cały widok na pokój :-D Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 marlena924 napisał(a):Czemu zmeczony? lata cały dzień po domu, wygłupia sie i potem na stole śpi. W tej chwili akurat jest na kanapie, nie wiadomo, jakie miejsce znajdzie za pół godziny :-) A na stole mógłby siedzieć cały czas-ma cały widok na pokój :-D A Miki siedzi w sypialni na lozku rodzicow i piszczy do okna:lol: Zaraz musze mu zorganizowac jakas zabawe:p Quote
marlena924 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 A to wczorajsze fotki. Czyż nie jestem do niego podobny...? Nie oddam wam mojego liska! Quote
Moniś Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 marlena924 napisał(a):Czemu zmeczony? lata cały dzień po domu, wygłupia sie i potem na stole śpi. W tej chwili akurat jest na kanapie, nie wiadomo, jakie miejsce znajdzie za pół godziny :-) A na stole mógłby siedzieć cały czas-ma cały widok na pokój :-D Pół godziny? :roll: Mój Nodi przemieszcza się po 15 min. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A czasem to tylko przycupnie na sekundke coś mu nie podpasuje i układa się w inne miejsce :evil_lol::evil_lol: Kręcioła z niego :eviltong: Jak tam u Was dziś z pogodą ? :cool3: U nas jakoś chwilowo się ociepliło troszkę :lol: Quote
marlena924 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 U nas także się ociepliło, Toffiś na dwórku sobie pobiegał. Z króliczka narazie nici, może na wiosnę :-( Niewiem, może jednak na świnkę morską się zdjecyduję, może tak w marcu, na moje urodzinki :D Quote
rokiii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 HI HI slODki ToFis=]..POzdROw Go ODe MNIE=** Quote
madzia20sosnowiec Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='marlena924']Leżąca myszka łoooo jacieeeeee :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 hehe witam! przyszlam obejzec to malenkie cudenko ! sliczny jest! o i ma dlugi ogonek !!!!!!!!!!!!!!super piesiroooooooooooo muis miec ogonek do merdania !czy teraz sie nie przycina juz im ogonkow?jak nie to cale szczescie;)) pozdrawiam wlasicielka misakow Quote
marlena924 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 My tak nie pokolei. Przsypomnimy się... Znalazłam włąśnie zdjęcia WAKACJE 2005 Toffiś mial wtedy 5 miesięcy :-) A więc wspomnienia z wakacji: LIPIEC 2005 w domu Uszka całkiem klapnięte :D Byla to pierwsza wizyta u fryzjera. LIPIEC 2005 na Mazurach Gdzie pędzisz, leleczko? Odpoczynek z przyczepie campingowej Czyżby Toffiemu się nudziło????? Te zdjecie podoba mi się najbardziej. Tytuł "Czyżby coś znalazłem?" Kaczki bardzo się Toffiemu spodobały. Tak wygląda piesek po kąpieli w jeziorku Quote
marlena924 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Dziekujemy :-) :-) Ach te wakacje... Quote
rokiii Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 HI HI slICZne TE zdJOnKA z wakacJI=]..JakI ON byL wtedY MLody:d.9tEarz zRESzta TEz JEst;P).POZdRAwiam=** Quote
marlena924 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Hejcia, no Toffi za równy tydzień już 11 miesięcy będzie miał :loveu: Roki masz chyba za duzy bannerek... Quote
Recommended Posts