Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czytałam że Yoreczki świetnie się dogadują z królikami i świnkami morskimi. Moja przyjaciółka ma królika i Ramzesowi się bardzo podobał... :) Wywąchał go na wszelkie możliwe sposoby... :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlena924 napisał(a):

KRÓLIK + YORK w domu :D

myślę, że nie powinno być z tym większego porblemu, Yoreczka raczej da się do wszytskiego przekonać, a wiadomo, ze królik wielkiej krzywdy wyrządzić nie wyrządzi :lol:

Posted

Ja miałam jamniczkę i kupiłam królika!!! Co to się działo!! :lol: :mad:
Skończyło się na zadrapaniach na nosku u suni i przypalonym uchu królika... (przewrócił\ się i wpadł na piec) :lol: Wiadomo... Jamniczy charakterek... A królik wyjątkowo zadziorny... :evil_lol:
Ale później już był spokój...;)

Posted

Marlenko, mnie także przykro z powodu chomika.

Wiesz, koleżanka córki ma miniaturowgo króliczka i Tuffi się go boi.:cool3:

Trzymam kciuki za przekonanie reszty do królika.;)

Tofficzek jak zwykle śliczny!:loveu:

Posted

To ja mam swinke morska, za ktora Miki wprost przepada!! Kiedy tylko widzi, ze wyjmuje ja z akwaruim jest w siodmym niebie:angel::angel: Potrawi ja tak zmeczyc, ze swinia caly czas spi:evil_lol:

Z krolikiem na 100% sie dogada, tylko trzeba dac im czas na zapoznanie sie.

Posted

Czemu zmeczony? lata cały dzień po domu, wygłupia sie i potem na stole śpi. W tej chwili akurat jest na kanapie, nie wiadomo, jakie miejsce znajdzie za pół godziny :-) A na stole mógłby siedzieć cały czas-ma cały widok na pokój :-D

Posted

marlena924 napisał(a):
Czemu zmeczony? lata cały dzień po domu, wygłupia sie i potem na stole śpi. W tej chwili akurat jest na kanapie, nie wiadomo, jakie miejsce znajdzie za pół godziny :-) A na stole mógłby siedzieć cały czas-ma cały widok na pokój :-D

A Miki siedzi w sypialni na lozku rodzicow i piszczy do okna:lol: Zaraz musze mu zorganizowac jakas zabawe:p

Posted

marlena924 napisał(a):

Pół godziny? :roll: Mój Nodi przemieszcza się po 15 min. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A czasem to tylko przycupnie na sekundke coś mu nie podpasuje i układa się w inne miejsce :evil_lol::evil_lol: Kręcioła z niego :eviltong:
Jak tam u Was dziś z pogodą ? :cool3:
U nas jakoś chwilowo się ociepliło troszkę :lol:

Posted

U nas także się ociepliło, Toffiś na dwórku sobie pobiegał. Z króliczka narazie nici, może na wiosnę :-( Niewiem, może jednak na świnkę morską się zdjecyduję, może tak w marcu, na moje urodzinki :D

Posted

hehe witam! przyszlam obejzec to malenkie cudenko ! sliczny jest! o i ma dlugi ogonek !!!!!!!!!!!!!!super piesiroooooooooooo muis miec ogonek do merdania !czy teraz sie nie przycina juz im ogonkow?jak nie to cale szczescie;))
pozdrawiam wlasicielka misakow

Posted

My tak nie pokolei. Przsypomnimy się... Znalazłam włąśnie zdjęcia WAKACJE 2005 Toffiś mial wtedy 5 miesięcy :-) A więc wspomnienia z wakacji:
LIPIEC 2005 w domu

Uszka całkiem klapnięte :D

Byla to pierwsza wizyta u fryzjera.

LIPIEC 2005 na Mazurach
Gdzie pędzisz, leleczko?

Odpoczynek z przyczepie campingowej

Czyżby Toffiemu się nudziło?????

Te zdjecie podoba mi się najbardziej. Tytuł "Czyżby coś znalazłem?"

Kaczki bardzo się Toffiemu spodobały.

Tak wygląda piesek po kąpieli w jeziorku