Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:
Jakbym widziała Ramzesa- tylko mój nie ma ogona, jest mniejszy, bardziej szczurkowaty i ma większe uszyska!! :lol:

Widzę że też używacie metody kobkowej do "namaczania"... :D

A jaki Toffi grzeczny... Przynajmniej na fotkach... :)

Posted

nikusia napisał(a):
:lol:

A jaki Toffi grzeczny... Przynajmniej na fotkach... :)

On zawsze grzeczny przy kąpieli. Rozrabia dopiero po wyjściu z wanny. Nie da mi się wytrzeć, wysuszyć, tylko lata po całym domu, wycierając się o wszystkie meble, nawet o drzwi. Biega tak, że nie da go się zatrzymac... Nieraz poślizgnie się na dywanikach :diabloti: A w wannie...jak aniołeczek :-)

Posted

marlena924 napisał(a):
Dzisiaj odszedł mój chomik...Gdzieś daleko, do nieba...

• Oj.. :shake: Może na coś biedaczek zachorował... :shake:
    Nie smutkaj Marlenko... :buzi:

Posted

Moniś
    Chomisie tyle żyją niestety tylko...
    Ja też mam chomika.... Fajny zwierzaczek, jak tylko słyszy że wchodzę do pokoju ty wspina się do wyjścia i czeka aż go wyjmę...
    Niby taki maluszek, a jednak się człowiek przywiązuję... Ja też na pewno będę przybita... :roll:

Marlenko
    Pomyśl sobie, że zapewniłaś mu wspaniałe CAŁE JEGO ŻYCIE, bo nie wątpię, że tak było... A co by było, gdyby trafił do 5-cio latka pod choinkę...? Brrrr... :diabloti: Kooooszmar.... :evil_lol:

Posted

Dzięki za miłe słowa. Kochane jesteście :loveu: Tak, te zwierzątka są pocieszające... Ja mam 6 letniego brata, jestem zadowolona, bo on umiał się z chomiczkiem obchodzić... :-)
    Nowe zdjątko Toffisia z waniliową kością :-)

Posted

My mamy tylko "cukierki" waniliowe

No... My też... Tylko niestety można dawać 3 dziennie więc dzielę taki jeden mały dropsik wielkości 1 grosza na trzy części... :lol: :eviltong:

Posted

nikusia napisał(a):
    No... My też... Tylko niestety można dawać 3 dziennie więc dzielę taki jeden mały dropsik wielkości 1 grosza na trzy części... :lol: :eviltong:

To tak jak ja :lol: co by Nodiś myślał, że dużo dostaje :evil_lol:

Posted

To taka kość nie do jedzenia tylko do gryzienia. Pare tygodni temu kupiłam ją Toffiemu, bo nie chcialy mu ząbki wypadać, teraz caly czas z nią biaga i gryzie. A jak mu ładnie potem z pyszczka pachnie...
    Kość taka kosztuje 13.50 zł

Posted

marlena924 napisał(a):
    To taka kość nie do jedzenia tylko do gryzienia. Pare tygodni temu kupiłam ją Toffiemu, bo nie chcialy mu ząbki wypadać, teraz caly czas z nią biaga i gryzie. A jak mu ładnie potem z pyszczka pachnie...
    Kość taka kosztuje 13.50 zł

O ho ho :lol: Muszę się rozejrzeć za takim specyfikiem :lol:
    A jak u Was z ząbkami? Macie już wszystkie za sobą, że sie tak wyrażę ?:roll:

Posted

Wy tu gadu-gadu, a zdjęc Toffika jak na lekarstwo :shake: :shake:
    Marlenko no co jest z Tobą??
    Nie zaniedbuj nas tak :lol: :lol:
    Ja się domagam zdjęć Toffika w większej ilości, a nie tak kapu kapu po jednej fotce :shake: :shake:

:lol: :lol: :lol:
    Pozdrawiam i z powodu chomiczka bardzo mi przykro :-(

Posted

Mój brat teraz za chomiczkiem płacze... moja mama go pociesza i mówi że kupimy białego króliczka (czy możliwe jest w domu życie królika z Yorkiem?) Waniliowej kości ciąg dalszy :D

Posted

A o ząbkach już sie dużo razy wypowiadalam :-) Toffi miał usuwane 6 zębów u weterynarza... Cały zabieg kiedyś opisalam, poszukaj jak chcesz w moim profilu :-) dzięki Was wszystkim za mile słowa i czekam na opinie
    KRÓLIK + YORK w domu :D

Posted

marlena924 napisał(a):
    A o ząbkach już sie dużo razy wypowiadalam :-) Toffi miał usuwane 6 zębów u weterynarza... Cały zabieg kiedyś opisalam, poszukaj jak chcesz w moim profilu :-) dzięki Was wszystkim za mile słowa i czekam na opinie
    KRÓLIK + YORK w domu :D

Aha, to przepraszam :roll: Poszukam ;)