Magda Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 U nas w galerii tez sa zdjecia Mikiego w kapieli..... Toffi jak taka mala myszka z dlugim ogonkiem;) Quote
nikusia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :lol: Jakbym widziała Ramzesa- tylko mój nie ma ogona, jest mniejszy, bardziej szczurkowaty i ma większe uszyska!! :lol: Widzę że też używacie metody kobkowej do "namaczania"... :D A jaki Toffi grzeczny... Przynajmniej na fotkach... :) Quote
rokiii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 HEj HEj=]..KUrde Ale TOFI SmieszNIE wyGlada JAk sie KApie:D..Zreszta i TAk TO JUz wiDZialm na zywo=]..Jak BEde Kapac MajeczKE tO TEz Jej Fotki POrOBie=]..ZapRAszam Do MOjej Galerii=** http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20339&goto=newpost Quote
marlena924 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 nikusia napisał(a)::lol: A jaki Toffi grzeczny... Przynajmniej na fotkach... :) On zawsze grzeczny przy kąpieli. Rozrabia dopiero po wyjściu z wanny. Nie da mi się wytrzeć, wysuszyć, tylko lata po całym domu, wycierając się o wszystkie meble, nawet o drzwi. Biega tak, że nie da go się zatrzymac... Nieraz poślizgnie się na dywanikach :diabloti: A w wannie...jak aniołeczek :-) Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Dzisiaj odszedł mój chomik...Gdzieś daleko, do nieba... [*] Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 marlena924 napisał(a):Dzisiaj odszedł mój chomik...Gdzieś daleko, do nieba... Ooo....to smutne:placz: A ile mial? Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Prawie dwa latka...Tego się juz nie cofnie :-(:-( Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 To prawda, ten czas bardzo szybko plynie......:-( Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 marlena924 napisał(a):Dzisiaj odszedł mój chomik...Gdzieś daleko, do nieba... Oj.. :shake: Może na coś biedaczek zachorował... :shake: Nie smutkaj Marlenko... :buzi: Quote
nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Moniś Chomisie tyle żyją niestety tylko... Ja też mam chomika.... Fajny zwierzaczek, jak tylko słyszy że wchodzę do pokoju ty wspina się do wyjścia i czeka aż go wyjmę... Niby taki maluszek, a jednak się człowiek przywiązuję... Ja też na pewno będę przybita... :roll: Marlenko Pomyśl sobie, że zapewniłaś mu wspaniałe CAŁE JEGO ŻYCIE, bo nie wątpię, że tak było... A co by było, gdyby trafił do 5-cio latka pod choinkę...? Brrrr... :diabloti: Kooooszmar.... :evil_lol: Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Dzięki za miłe słowa. Kochane jesteście :loveu: Tak, te zwierzątka są pocieszające... Ja mam 6 letniego brata, jestem zadowolona, bo on umiał się z chomiczkiem obchodzić... :-) Nowe zdjątko Toffisia z waniliową kością :-) Quote
nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Hmmm... Kość waniliowa :razz: a cóż to takiego? :) :-o Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 nikusia napisał(a):Hmmm... Kość waniliowa :razz: a cóż to takiego? :) :-o No właśnie? :lol: :roll: My mamy tylko "cukierki" waniliowe :roll: Quote
nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 My mamy tylko "cukierki" waniliowe No... My też... Tylko niestety można dawać 3 dziennie więc dzielę taki jeden mały dropsik wielkości 1 grosza na trzy części... :lol: :eviltong: Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 nikusia napisał(a):No... My też... Tylko niestety można dawać 3 dziennie więc dzielę taki jeden mały dropsik wielkości 1 grosza na trzy części... :lol: :eviltong: To tak jak ja :lol: co by Nodiś myślał, że dużo dostaje :evil_lol: Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 To taka kość nie do jedzenia tylko do gryzienia. Pare tygodni temu kupiłam ją Toffiemu, bo nie chcialy mu ząbki wypadać, teraz caly czas z nią biaga i gryzie. A jak mu ładnie potem z pyszczka pachnie... Kość taka kosztuje 13.50 zł Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 marlena924 napisał(a):To taka kość nie do jedzenia tylko do gryzienia. Pare tygodni temu kupiłam ją Toffiemu, bo nie chcialy mu ząbki wypadać, teraz caly czas z nią biaga i gryzie. A jak mu ładnie potem z pyszczka pachnie... Kość taka kosztuje 13.50 zł O ho ho :lol: Muszę się rozejrzeć za takim specyfikiem :lol: A jak u Was z ząbkami? Macie już wszystkie za sobą, że sie tak wyrażę ?:roll: Quote
nikusia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 O ho ho :lol: Muszę się rozejrzeć za takim specyfikiem :lol: No. Nie będę powtarzać... :lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wy tu gadu-gadu, a zdjęc Toffika jak na lekarstwo :shake: :shake: Marlenko no co jest z Tobą?? Nie zaniedbuj nas tak :lol: :lol: Ja się domagam zdjęć Toffika w większej ilości, a nie tak kapu kapu po jednej fotce :shake: :shake: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam i z powodu chomiczka bardzo mi przykro :-( Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Mój brat teraz za chomiczkiem płacze... moja mama go pociesza i mówi że kupimy białego króliczka (czy możliwe jest w domu życie królika z Yorkiem?) Waniliowej kości ciąg dalszy :D Quote
marlena924 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 A o ząbkach już sie dużo razy wypowiadalam :-) Toffi miał usuwane 6 zębów u weterynarza... Cały zabieg kiedyś opisalam, poszukaj jak chcesz w moim profilu :-) dzięki Was wszystkim za mile słowa i czekam na opinie KRÓLIK + YORK w domu :D Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Oj, ojj.... biedny braciszek... :shake: Takiemu maluchowi zawsze najtrudniej wytłumaczyć odejście.. w tym wypadku chomiczka.. :shake: Quote
Moniś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 marlena924 napisał(a):A o ząbkach już sie dużo razy wypowiadalam :-) Toffi miał usuwane 6 zębów u weterynarza... Cały zabieg kiedyś opisalam, poszukaj jak chcesz w moim profilu :-) dzięki Was wszystkim za mile słowa i czekam na opinie KRÓLIK + YORK w domu :D Aha, to przepraszam :roll: Poszukam ;) Quote
Recommended Posts