Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga, Toficzek oczywiście wycałowany :loveu:
A wczoraj sobie opuszkę skaleczył, tzn. rozciął o szkło prawdopodobnie :( Wczoraj troszkę kulał i go mocno bolało, a dzisiaj niby zdrów jak ryba, ale rana nie zagojona, więc musimy się raczej do weta w najbliższym czasie wybrać... A tak poza tym to u Toffiego fajnie, teraz się zabawkami swoimi bawi :)

Posted

no bidulka wycaluj za ta lapeczke a nie cierpi sam fibi kleszcz uzarl bo yla w lesie i jak ja potem ogladalam czy pasudztwa nie ma musial mi umknac i mimo ze ma stosowany fiprex to sie dorwal i az taka gulka sie zrobila..tezja to bolalo nawet po usunieciu klesza ale tylko kilka godzin bo potem na nowo wariowala

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Ale miałam zaleglosci,ale z przyjemnością obejrzałam wszytskie zdjęcia ślicznego Toffiego :loveu: Wycałuj małego w mordeczke :loveu:

Ja rowniez wszystko obejrzalam! Piesek kuzynki jest bardzo podobny do Tofficzka. Mam nadzieje, ze z lapeczka juz lepiej;)

Posted

Tak, łapeczka się już goi :):):) Coś mi ostatnio dogomania szwankuje :( Dużo zdjęć mam dla Was, tylko nie mam kiedy wstawić, ale postaram się w najbliższym czasie :) POZDRAWIAM!

Posted

ach,fajoskie są takie maluszki :lol: tylko trzeba uważać żeby nie rozdeptac :evil_lol:

najbardziej podoba mi się w tych pieseczkach jak biegają i to futerko tak pięknie faluje :multi::multi: one są takie szybkie :-o

Mizianko dla Toficzka :loveu:

Posted

barbara.h, Figa i Patikujek dziękujemy za odwiedzinki :) ;)

Wczoraj w nasyzm mieście był zorganizowany "Festyn z pieskiem". Oczywiście poszliśmy z Tofficzkiem :)
Były pokazy psów policyjnych, promocja "Trzymanie psa w Jastrzębiu" oraz "Posprzątaj po swoim psie". Ogólnie festyn O.K
Dobrze, że wreszcie miasto zainteresowało się psiakami :) Potem był konkurs na najładniejszego psa ale nie zdążyliśmy się z Toffim zapisać. Poszliśmy za to na konkurs "Na najbardziej cudacznego psa" i... Toffi zajął 1-sze miejscie spośród 25 psów :lol: Czemu najbardziej cudaczny? A bo miał ubraną czapeczkę i chyba się ludziom spodobał :lol: :evil_lol: O miejscach decydowały brawa ludzi-mierzone w decybelach. A bajbardziej chyba klaskały moje koleżanki :evil_lol: :evil_lol: Wygraliśmy 3 kg karmy Arion, parasolkę, czapkę, kubek i takie tam gadżeciki różne :lol: :evil_lol: A Toffi dostał dyplomik :cool3:
Szkoda, że nie wzięłam aparatu, ale myślę, że fotorelacja będzie na internetowej stronie miasta.

Posted

Czesc Marlenko :multi:

Ale Tofficzkowi już odrosly wloski, teraz mu juz bedzie cieplej w zime, nie to co mojemu :lol:
śliczny macie kubraczek z imieniem i czpeczke - nie protestował przy jej zakładaniu :cool3: