Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć Marlenko, Ale miałam zaleglosci,ale z przyjemnością obejrzałam wszytskie zdjęcia ślicznego Toffiego :loveu: Wycałuj małego w mordeczke :loveu: Quote
marlena924 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Jeszcze trochę foteczek :) Quote
marlena924 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Daga, Toficzek oczywiście wycałowany :loveu: A wczoraj sobie opuszkę skaleczył, tzn. rozciął o szkło prawdopodobnie :( Wczoraj troszkę kulał i go mocno bolało, a dzisiaj niby zdrów jak ryba, ale rana nie zagojona, więc musimy się raczej do weta w najbliższym czasie wybrać... A tak poza tym to u Toffiego fajnie, teraz się zabawkami swoimi bawi :) Quote
Nadia86 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 no bidulka wycaluj za ta lapeczke a nie cierpi sam fibi kleszcz uzarl bo yla w lesie i jak ja potem ogladalam czy pasudztwa nie ma musial mi umknac i mimo ze ma stosowany fiprex to sie dorwal i az taka gulka sie zrobila..tezja to bolalo nawet po usunieciu klesza ale tylko kilka godzin bo potem na nowo wariowala Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Ale miałam zaleglosci,ale z przyjemnością obejrzałam wszytskie zdjęcia ślicznego Toffiego :loveu: Wycałuj małego w mordeczke :loveu: Ja rowniez wszystko obejrzalam! Piesek kuzynki jest bardzo podobny do Tofficzka. Mam nadzieje, ze z lapeczka juz lepiej;) Quote
marlena924 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Tak, łapeczka się już goi :):):) Coś mi ostatnio dogomania szwankuje :( Dużo zdjęć mam dla Was, tylko nie mam kiedy wstawić, ale postaram się w najbliższym czasie :) POZDRAWIAM! Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ach,fajoskie są takie maluszki :lol: tylko trzeba uważać żeby nie rozdeptac :evil_lol: najbardziej podoba mi się w tych pieseczkach jak biegają i to futerko tak pięknie faluje :multi::multi: one są takie szybkie :-o Mizianko dla Toficzka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jaki Tofficzek cudaśny :loveu: A panią jaką ma :cool3: Quote
Patikujek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 http://img268.imageshack.us/img268/1075/2nc0.jpg ALE przystojniacha:loveu: uroczy:loveu: Quote
marlena924 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Zaległe foteczki (jeszcze z początku października) Quote
marlena924 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 barbara.h, Figa i Patikujek dziękujemy za odwiedzinki :) ;) Wczoraj w nasyzm mieście był zorganizowany "Festyn z pieskiem". Oczywiście poszliśmy z Tofficzkiem :) Były pokazy psów policyjnych, promocja "Trzymanie psa w Jastrzębiu" oraz "Posprzątaj po swoim psie". Ogólnie festyn O.K Dobrze, że wreszcie miasto zainteresowało się psiakami :) Potem był konkurs na najładniejszego psa ale nie zdążyliśmy się z Toffim zapisać. Poszliśmy za to na konkurs "Na najbardziej cudacznego psa" i... Toffi zajął 1-sze miejscie spośród 25 psów :lol: Czemu najbardziej cudaczny? A bo miał ubraną czapeczkę i chyba się ludziom spodobał :lol: :evil_lol: O miejscach decydowały brawa ludzi-mierzone w decybelach. A bajbardziej chyba klaskały moje koleżanki :evil_lol: :evil_lol: Wygraliśmy 3 kg karmy Arion, parasolkę, czapkę, kubek i takie tam gadżeciki różne :lol: :evil_lol: A Toffi dostał dyplomik :cool3: Szkoda, że nie wzięłam aparatu, ale myślę, że fotorelacja będzie na internetowej stronie miasta. Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Gratuluję :cool3: Toffik najcudaczniejszy psiak :cool3: :klacz: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='marlena924'] Toffi i suche listeczki... Bardzo mi się ta fotka podobuje :cool3: Quote
Basia&Safi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ostatnie fotki 15 hmm a dzi jest 22 jak to tak :( ;) Quote
Patikujek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 http://img120.imageshack.us/img120/6321/1toffiku1.jpg kierownicy to on dosięga ale jak pedały wciska???:evil_lol: Quote
marlena924 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [SIZE=6]TOFFI (kliknij na zdjęcie, pojawi się większe) Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 cudnie wyglada :):):) polarek tez rewelka :):):) Safi tez ma now sweterek :):):) Quote
marlena924 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ruszył blog Tofficzka :):) Zapraszamy serdecznie!!! Blog Toffiego Quote
Cimi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jaki kubraczek :lol:, ale jaki czaderski pomponik :lol: :lol!:. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czesc Marlenko :multi: Ale Tofficzkowi już odrosly wloski, teraz mu juz bedzie cieplej w zime, nie to co mojemu :lol: śliczny macie kubraczek z imieniem i czpeczke - nie protestował przy jej zakładaniu :cool3: Quote
Patikujek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czpeczka piękna http://img243.imageshack.us/img243/641/6toffi6yx9.jpg tylko nie widać jakiegoś szczególnego zadowolenia na jego pysku:evil_lol: Quote
Recommended Posts