Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna foteczka :loveu::loveu::loveu:,Tofficzkowi ładnie włoski podrosły:loveu:

Marlenko, czy Ty zmieniłaś aparacik, bo foty zdecydowanie ładniejsze:multi:

Posted

Alka napisał(a):

Marlenko, czy Ty zmieniłaś aparacik, bo foty zdecydowanie ładniejsze:multi:

Nie, aparacik ten sam od ponad pół roku, ale troszkę się poduczyłam z techniki robienia zdjątek :evil_lol: Ale bardzo dziękuję za komplement :):)

Obiecuję, że za kilka dni dodam więcej foteczek, teraz cały czas mam mało czasu :( Nowa szkoła i wogóle... Ale zaniedlugo nadrobię, i tak jak kiedyś regularnie będę prowadzić galeryjkę Toffiego :)

Posted

Marlenko Toficzek jest slodziutki...i slicznie pzouje nie to co Fibi tej zrobic ladne zdjecie zeby stala w miejscu to graiczy z cudem...i faktycznie zmienia caly czas kolorek..moja na grzebiecie niby sie wysrebrza i ladnie wybarwia ale najbardziej ciekawi mnie jednak glowka czy sie kieys wybarwi na zlota czy bedzie pol platyny pol jasniutkiego zlota:)ale widze ze Toffi tez ma na czubeczku ..jasniutkie woski :)

Posted

[quote name='marlena924']Jak narazie dwa zdjątka :)

Nie ma to jak wtulic się w poduszkę...:pMarleno,czy Ciebie też Toffiś spycha w nocy z poduszki?Bo Molka to się niesamowicie wierci i tak się przytula,że normalnie robi mi się gorąco:evil_lol: nie wspomnę o tym,że ona ma monopol na poduszkę,a ja śpię obok-przynajmniej nie będę miała(bardziej niz jest:eviltong:)krzywego kregosłupa,bo mój pies dba o to każdej nocy:lol:
No i chyba Tofficzek ma urodzinki dziś,roczek i siedem miesięcy,zgadza się?No to buziaki i wszystkiego najlepszego:new-bday::BIG:

Posted

Tak, Toffi też uwielbia spać na poduszce :P Ale nie tylko, poprostu lubi się do czegoś (lub kogoś) przytulić :lol: A w dzień lubi też spać na moich ubraniach jeżeli są porozwalane np. na kanapie :evil_lol:
Tak, dzisiaj roczek i siedem miesięcy moja myszka skończyła :cool3: :cool3: A pańcia kupiła pieseczkowi duże ciasteczko do czyszczenia ząbków. Piesek sobie wziął, ale był najedzony, więc weszedł z nim do.. szafy i tam "zakopał" po mój plecak :lol: :lol: :lol: