Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi:
Wczoraj całą rodzinką pojechaliśmy na dziełeczkę. Była też moja kuzynka i Jacky :) Pieski ładnie się bawiły, a potem coś się stało Tofficzkowi w łapeczkę :-( Nie wiem, albo osa użądliła, albo źle stanął, tak czy inaczej kulał na tylnią łapkę. Zaczął płakać i wogóle. Wzięłam go na kocyk i zaczęłam oglądać, ale nic nie miał. Potem mi zwiał pod krzaki, bo bardzo go bolało. Zaczęłam masować łapeczkę i położyłam się koło niego na kocyku. Te pieski są jak dzieci :shake: Bidulek leżał, a ja mu dawałam jedzonko z ręki. Nawet gdy ja jadłam, to cały czas byłam przy nim. No, a potem to już go puściłam i poszedł pod huśtawkę i był tam do końca naszego pobytu na działce :shake: No a w drodze powrotnej jujż się polepszyło, a dzisiaj już jest w pełni zdrowy, naszczęście :multi: Zaraz dam jakieś foteczki.

Posted

alez Tofik to przystojny pan:):):) a jaka fryzirke ma fajna...przyznam sie ze 1szy raz widze taka fryzure u Yorkow...ale co ja sie tam znam:eviltong::eviltong::eviltong:
jedno jest pewne do mordki mu w takiej:):):)

Posted

Alynkaaa napisał(a):
oo nowe fotki:) Toffik jak zawsze dostojnie wyszedl:):):) a na tych zdiaciach z pania w rozowej bluzce:) Toffi ma szelki??jak tak to jakies bajeranckie co??:D:D:D

Tak ma szeleczki :):) Takie gustowne, niebieskie :) A oprócz nich jeszcze w szafie, drugie skórzane, ale są za duże, to na zime na ubranka będą :)
A ta pani w różowej bluzce to ja :evil_lol:

Toffi to zawsze na czasie :lol:

Posted

Chciałam się pożegnać, bo jadę w sobotę do Niemiec na jakieś dwadzieścia dni. Czyli foteczek przez ten czas raczej nie będzie, chyba że tam będę mogła wchodzić na internet. Niestety, Toffuś zostaje w domciu :-( To będzie trudne rozstanie, ale dobrze nam zrobi :lol: Pańcia napewno upi coś maluszkowi :evil_lol:

Pozdrawiam i do zobaczenia :):):)

• 2 weeks later...
Posted

Oj Toffik, Toffik. Wiesz... zakochałam się w tobie!:evil_lol: Zresztą tak jak we wszystkich yoreczkach.
Martynka chwal się nim, bo masz czym. Też byłabym dumna z takiego piseka.
Mogłabyś mi napisać na PW gdzie i za ile go kupiłaś??? Bardzo Cię proszę!

Posted

Wróciłam :multi: :multi: Trzy tygodnie bez Tofficzka, t bylo rozstanie :-( Ale znów jesteśmy razem :multi: Z Niemiec wyjechalam wczoraj o 15.30 a wróciłam dziś przed 10.00 (jechałam autobusem) Oczywiście Tofficzek też mnie z przystanku odebrał. Jajku, ale przywitanie bylo :razz: :cool3: :crazyeye: Obcałował mnie jak nigdy :cool3: A tylee pańcia mu prezentów nakupywała, bo przecież dziś Tofficzek miał...
URODZINKI
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Półtora roczku dziś kończy mój szkrab :)
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Dostał od pańci 500g ciasteczek, dwie piszczące kości i jeden wieelki zestaw zabawek, a w nim miś, frisbee, wieelki sznureczek i piłeczka tenisowa :) :cool3: Taaki zadowolony był :):)
No więc kończę, jestem zmęczona po podróży, jeszcze trochę Waszych galeryjek obejże, ochh mam dużoo zaległości, tyle się nazbierało przez te 3 tygodnie :cool1: A więc pozdrowionka i jeszcze raz..
Happy Birthday Toffi :loveu:

A w Niemczech było super :razz: :razz: Jakaś tam relacja jest na moim blogu