sNuJkA Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :loveu: Ale Jacky jest śliczny ;] Ale cóż..nie dorasta urodzie do Toffiego :loveu: Quote
Dosia&Borys Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Marlenko śliczne fotki :loveu: Toffiś i Jacky to przystojniaki :cool1: :lol: Quote
marlena924 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :multi: Nowe foteczki może jutro :):) Quote
marlena924 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Witajcie :multi: Wczoraj całą rodzinką pojechaliśmy na dziełeczkę. Była też moja kuzynka i Jacky :) Pieski ładnie się bawiły, a potem coś się stało Tofficzkowi w łapeczkę :-( Nie wiem, albo osa użądliła, albo źle stanął, tak czy inaczej kulał na tylnią łapkę. Zaczął płakać i wogóle. Wzięłam go na kocyk i zaczęłam oglądać, ale nic nie miał. Potem mi zwiał pod krzaki, bo bardzo go bolało. Zaczęłam masować łapeczkę i położyłam się koło niego na kocyku. Te pieski są jak dzieci :shake: Bidulek leżał, a ja mu dawałam jedzonko z ręki. Nawet gdy ja jadłam, to cały czas byłam przy nim. No, a potem to już go puściłam i poszedł pod huśtawkę i był tam do końca naszego pobytu na działce :shake: No a w drodze powrotnej jujż się polepszyło, a dzisiaj już jest w pełni zdrowy, naszczęście :multi: Zaraz dam jakieś foteczki. Quote
Dosia&Borys Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Foteczki z działeczki są śliczne :multi: Ja wczoraj też wybrałam się z całą rodzinką i Boryskiem na działkę ;) pozdrawiam :p Quote
Alynkaaa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 alez Tofik to przystojny pan:):):) a jaka fryzirke ma fajna...przyznam sie ze 1szy raz widze taka fryzure u Yorkow...ale co ja sie tam znam:eviltong::eviltong::eviltong: jedno jest pewne do mordki mu w takiej:):):) Quote
Dosia&Borys Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 sliczne foteczki, jak zawsze :loveu: a rameczki cudne :p u nas już nowe fotki z działeczki :eviltong: pozdrawiamy ;) Quote
Manixsa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Agga napisał(a):Urocze malenstwo :lol: Sliczny piesek poprostu przeuroczy czekam na nowe zdjecia:lol: Quote
Alynkaaa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 oo nowe fotki:) Toffik jak zawsze dostojnie wyszedl:):):) a na tych zdiaciach z pania w rozowej bluzce:) Toffi ma szelki??jak tak to jakies bajeranckie co??:D:D:D Quote
marlena924 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Alynkaaa napisał(a):oo nowe fotki:) Toffik jak zawsze dostojnie wyszedl:):):) a na tych zdiaciach z pania w rozowej bluzce:) Toffi ma szelki??jak tak to jakies bajeranckie co??:D:D:D Tak ma szeleczki :):) Takie gustowne, niebieskie :) A oprócz nich jeszcze w szafie, drugie skórzane, ale są za duże, to na zime na ubranka będą :) A ta pani w różowej bluzce to ja :evil_lol: Toffi to zawsze na czasie :lol: Quote
marlena924 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Chciałam się pożegnać, bo jadę w sobotę do Niemiec na jakieś dwadzieścia dni. Czyli foteczek przez ten czas raczej nie będzie, chyba że tam będę mogła wchodzić na internet. Niestety, Toffuś zostaje w domciu :-( To będzie trudne rozstanie, ale dobrze nam zrobi :lol: Pańcia napewno upi coś maluszkowi :evil_lol: Pozdrawiam i do zobaczenia :):):) Quote
Dosia&Borys Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Marlenko, udanego pobytu w Niemczech ;) Bedziemy tesknić! :p Quote
Alynkaaa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 ohhh nici z foteczek:( no jakos postaramy sie wy3mac:) milych wakacji pozdrawimy i buziaki dla was:):):):) Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dawno mnie nie było a mój przystojniaczek coraz piękniejszy:loveu: Życzymy z Baksiem udanych wakacji:) Quote
Cytrynka343 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Oj Toffik, Toffik. Wiesz... zakochałam się w tobie!:evil_lol: Zresztą tak jak we wszystkich yoreczkach. Martynka chwal się nim, bo masz czym. Też byłabym dumna z takiego piseka. Mogłabyś mi napisać na PW gdzie i za ile go kupiłaś??? Bardzo Cię proszę! Quote
marlena924 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Wróciłam :multi: :multi: Trzy tygodnie bez Tofficzka, t bylo rozstanie :-( Ale znów jesteśmy razem :multi: Z Niemiec wyjechalam wczoraj o 15.30 a wróciłam dziś przed 10.00 (jechałam autobusem) Oczywiście Tofficzek też mnie z przystanku odebrał. Jajku, ale przywitanie bylo :razz: :cool3: :crazyeye: Obcałował mnie jak nigdy :cool3: A tylee pańcia mu prezentów nakupywała, bo przecież dziś Tofficzek miał... URODZINKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Półtora roczku dziś kończy mój szkrab :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dostał od pańci 500g ciasteczek, dwie piszczące kości i jeden wieelki zestaw zabawek, a w nim miś, frisbee, wieelki sznureczek i piłeczka tenisowa :) :cool3: Taaki zadowolony był :):) No więc kończę, jestem zmęczona po podróży, jeszcze trochę Waszych galeryjek obejże, ochh mam dużoo zaległości, tyle się nazbierało przez te 3 tygodnie :cool1: A więc pozdrowionka i jeszcze raz.. Happy Birthday Toffi :loveu: A w Niemczech było super :razz: :razz: Jakaś tam relacja jest na moim blogu Quote
Cytrynka343 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 O! Fajnie, że już wróciłaś! WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ TOFFICZKU!!! :BIG::new-bday::tort::bday: Quote
marlena924 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Toffiś 1,5 roczku No i z pańcią Quote
AlKil Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Toffiś!!! Aleś się chłopie postarzał!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkiego naj, naj, naj!!!!:BIG: Quote
Recommended Posts