Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
No, no , jestem pod wrażeniem :loveu:

Moim skromnym zdaniem Tofficzek duuużo ładniej wygląda :loveu:, fryzurka znakomicie dobrana, strzał w dziesiątkę.:p

Marlenko, ile Toffiś waży ?

Hmm... Musiałabym go zważyć. Ostatnio był ważony jaieś 3 miesiące temu :oops: i ważył coś około 2,7 kg

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry Wieczór :multi:
Byłam dzisiaj na basenie i poopacać się, w sumie pięć godzin na słonku, jestem spieczona i spalona, wszystko szczypie, ałłć....

Dwie foteczki robione jeszcze przed wizytą u fryzjera (jeszcez nie był golaskiem :lol: )

Cześć pańcia :evil_lol: Przybyłem odpocząć na balkoniku do Milusia, a co !

Posted

Mi się filmiczek otworzył..Alle sie uśmiałąm,obejrzałam go 4 razy,najbardziej podobały mi sie początkowe odgłosy "szzyyt buuuuummm..... drap drap drap....-nio to jak on skakał na pościel. :lol::lol::lol::lol::lol:
świetny śnupasek :lol::lol::lol::lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Marlenko,

muszę przyznać, że ślicznie teraz Tofficzek wygląda, zgolenie go było strzałem w 10 - super :loveu:

No widzisz :) Akurat zaryzykowalam i poszlam go ściąć na łysolka i pasuje :) Teraz bedziemy chodzić raz/dwa razy w roku :)

Posted

Aga K napisał(a):
A ja mogę jeszcze prosić o jakiś filmik ;););)

Dziękujemy za odwiedzinki :multi: Filmik może jutro będzie :) ;)

Jeszcze (aktualne już) zdjęcia z balkoniku :)

Tak się dumnie prezentuję :lol:

Zawstydzony :oops:

A cio tam jessstt...?

Posted

nieeee,nioooo !!!!!!!!!!!!!!!
ten Toffik przystujniak to mnie co rusz to zaskakuje :):):)
tak sie pięknie prezentuje-pozer jedne-kolejny z resztą :):):)
a ja nawet myślałam o takim Tofficzku :):):),ale napierw boks :lol::lol::lol::lol::lol: a taki Toffi to za kilka latek :):):)

Posted

Aga K napisał(a):
nieeee,nioooo !!!!!!!!!!!!!!!
ten Toffik przystujniak to mnie co rusz to zaskakuje :):):)
tak sie pięknie prezentuje-pozer jedne-kolejny z resztą :):):)
a ja nawet myślałam o takim Tofficzku :):):),ale napierw boks :lol::lol::lol::lol::lol: a taki Toffi to za kilka latek :):):)

Te pieski są naprawdę kochane :lol: NHiby mskoteczka, ale naprawdę ostry charakterek :evil_lol: :evil_lol:
Zaraz wybieram się na lodowisko z kolezanką i właśnie mój kooochaanyy piesek coś mi tam przy łyżwach majstruje :lol: Bo on jest specjalistą we wszystkich dziedzinach ;)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Pracus, lubi pomagać w domu:)
Mój z resztą też, czasem za chydraulikę się bierze(fotki u mnie)

Mój to spec od wszystkiego :lol: Na galeryjkę zaraz oczywiście wpadnę :multi:

A na lodowisko jednak nie poszlam (idę jutro :lol: ) :shake: Za to poszłam do sklepu i kupiłam Tofficzkowi znów szelki :evil_lol: Teraz ma 2 pary; jedne te czerw. jakby ze skórki, z cyrkoniami będzie miał na zimę na ubranka, bo są jednak dużo za duże :shake: a drugie, te co dziś kupiłam, takie z materiału regulowane niebieskie+smycz gratis :lol: Akurat pasują jak ulał (kurdę muszę nowe zdjątka porobić :lol: )
No i jeszcze pojechaliśmy na działeczkę :) piesek się wyganiał, niedawno przyjechaliśmy wykończeni. Niestety zapomniałam aparatu :angryy: Zaraz poszperam i wkleję jakieś foteczki :lol:

Kurdę, ale dużo minek nastrzelałam :lol: :evil_lol: :cool3:

Posted

Ostatnio znalazłem sobie nową koleżankę-wprawdzie jest muchą, ale można się nieźle pobawić. Ganiałem za nią, a ona mi uciekała i tak bawiliśmy się w berka :lol:

Cały czas mi skubana uciekała!

Wkońcu myślałem, że ją dotkę i zaszczekam "berek" ale znów gdzieś pofrunęła :shake:

Potem chyba zabawę w berka połączyła z zabawą "w chowanego" bo gdzień mi się za kwiatkiem skryła

O, proszę bardzo, oto moja kolezanka :):)

A tu już ja po zabawie...

No i moja pańcia :shake:

P.S mam jeszcze filmik "Toffi goni muchę" ale jest za długi by go wstawić... A tak fajnie się z nią bawił, machał ogonkiem i nawet szczekał na nią :evil_lol:

Posted

Hehe nigdy nie zrozumię języka zwierząt :lol: :lol:

Toffi znajduje kolegów wśród wszystkich zwierząt szczególnie tych mniejszych:evil_lol: Nawet ostatnio zaczepiał komara :lol: :lol:

Posted

Pan Domu odpoczywa

:lol: :lol:

Baawiimyy sięę!

Mam imitację kości!

Podróbka, ale to co!

Nieco dziwne tło :roll:

A teraz mam butelę! :evil_lol:

:lol:

I będę z nią spaałłł........