marlena924 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Jutro postaram się dodać jeszcze jakieś foteczki :) A teraz... DOBRANOC Quote
marlena924 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Jeszcze zaległe foteczki :) To jak pańcia, jestem wyspany, poczesałaś mnie, to kiedy wkońcu pójdziemy na dwór? No, na co czekasz? Ubieraj buty i idziemy! Tylko proszę cię... Nie idź znów do tej łazienki!!! Bierz smyczkę i idziemy!! Quote
marlena924 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Hau! hau! Tu Toffik. Opowiem Wam wczorajszy dzień. Pogoda była brzydka :-( Na spacerki wychodziłem tylko na chwilkę, bo co jakiś czas deszczyk padał. Dużo się z pańcią bawiliśmy w domku popołudniu, a potem spałem... Potem niespodzianka! Przyszedł do mnie Tutti-mój kolega :) Najpierw się ładnie bawiliśmy chyba aż godzinkę :) Potem ja już byłem zmęczony i chciałem odpocząć a Tutti był nachalny :shake: :shake: Ten psiak niczego się nie słucha!! Jest młodszy ode mnie o jakieś 3 miesiące a zachowuje sie jak noworodek! Nawet jak na niego nakrzyczeli, to dalej nic sobie z tego nie robił :-( A potem wkońcu się położyłem i pańcia zamknęła drzwi przed Tuttim :cool1: Potem znów się bawiliśy troszkę, walczyliśmy (wygrałem!!!) i potem poszedł... Tak byo wczoraj :lol: Quote
marlena924 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Moja pchełka :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Ha ha.. To znowu ja Tofficzek :) Wczoraj byliśmy z całą rodzinką na spacerku :) Widziałem kaczuszki! W takiej brudnej wodzie-a fe! A tu ja z pańcią :) To znów ja-najważniejszy pan w domu-Toffik-król Pozdrawiam!!!! :dog: A jutro Pańcia zabiera mnie do fryzjera :roll: Już sie boję :scared: Quote
Alynkaaa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='marlena924']Jeszcze wygrzebałam inne zdjęcia w nowych ubrankach Toffika: W kapturku :cool1: :cool1: Dresiarz czy niebieski kapturek? I jeszcze moro :) super sa te ubranka:D:D:D i piesek sie extra prezentuje:):) chyba i ja pomysla nad takimi urankami dla mojego rudzielca...ale to dopiero jak zimniej sie zrobi:D:D pozdrawiamy :):):) Quote
marlena924 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Alynkaaa napisał(a): super sa te ubranka:D:D:D i piesek sie extra prezentuje:):) chyba i ja pomysla nad takimi urankami dla mojego rudzielca...ale to dopiero jak zimniej sie zrobi:D:D pozdrawiamy :):):) Są cieplutkie i praktyczne :) Za niecałe jedenaście godzin Toffiś będzie u fryzjerka :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no to czekamy na zdjęcia już w nowej fryzurce!!!:multi: Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Uwaga ! ! ! Mam golaska w domciu :):):) Moje maleństwo już po fryzjerku, pachnące i szczęśliwe :):) Mamy też nowe szeleczki :) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Aleee jaaa pachnęę Misiaczek mójj :loveu: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Zawstydziłem sięę :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Fiu Fiu jaki przystojniaka :) ktoś zasłużył sobie na nowy banerek :) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Fiu Fiu jaki przystojniaka :) ktoś zasłużył sobie na nowy banerek :) O jejku, ale fajniutki, dziękujemy :multi: :multi: Zaraz zmienię :lol: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jak on ładnie wygflada po fryzjerku, ja już znalazłam jednego w okolicy więc tylko się teraz umówić i mojemu też lżej będzie:) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jak on ładnie wygflada po fryzjerku, ja już znalazłam jednego w okolicy więc tylko się teraz umówić i mojemu też lżej będzie:) :multi: Umawiaj się jak najszybciej :) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Golasek mówi wszystkim DOBRANOC :) P.S Te szelki taki rewelacyjne nie są, już są popsute, jeden spacerek, rozwalil się 'uchwyt' na smycz... Nie wiem co zrobię, jakoś spróbuję naprawić, nie moge isc z reklamacją bo i tak je już ucinalam Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witam Widze,że przystojniak prezentuje nam swoje kiełki-śliczniutki śnupasek buziaki dla niego :buzi::buzi::buzi: Quote
marlena924 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Dzień Dobry :) Słoneczko już świeci, na dwórku ładniutko, zaraz wybieramy się na spacerek. Szeleczki zreperowane, tata sobie dał radę i już dobrze funkcjonują, na szczęście... Z pańcią (miałam takie oczy z powodu alergii jak co :eviltong: ) Pan Domu Jest tam coś dla mnie...?? Nie ma :-( Ujęcie z boku :multi: Więcej fotek potem, teraz zmykamy na spacerek Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ale mu ładnie w tych czerwoniutkich szeleczkach :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
nataliyka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 marlena924 napisał(a): Jest tam coś dla mnie...?? Nie ma :-( Ujęcie z boku :multi: Więcej fotek potem, teraz zmykamy na spacerek Jaka smutna minka:cool3: "Czyżby Pańcia zapomniała kupić dla mnie kosteczki?Jaka szkoda..." Quote
bigos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Jest tam coś dla mnie...?? Nie ma :-( Ujęcie z boku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No, no , jestem pod wrażeniem :loveu: Moim skromnym zdaniem Tofficzek duuużo ładniej wygląda :loveu:, fryzurka znakomicie dobrana, strzał w dziesiątkę.:p Marlenko, ile Toffiś waży ? Quote
Recommended Posts