Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W A K A C J E mam... Wakacje :):) A po wakacjach nowa szkołą :cool3: Świadectwo było dobre :lol: Średnia 4,7 :cool3: :cool3: Ale czerwonego paska nie było :lol:
Dowiedziałam się, że pod koniec lipca przyjeżdża do nas rodzinka a wraz z rodzinką Jacky :):) Może jutro dostanę od kuzynki foteczki...
TOFFI

Myszkę mam... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Jesteś pewna że to York czystej krwi, że jego tatusiem nie był jakiś kocurek ;P
Hmmm... Trzeba to zbadać :] Czasem wydaje mi się, że to pies, czasem że kot, a jeszcze innym razem że królik albo szczurek :lol: Nawet czasami jak małpka się zachowuje, albo jak leeeww :lol: :lol: :lol:

A tak wogóle to hej :):) Nie miałam czasu przez te dwa dni... W sobote i niedziele były dni Jastrzębia i świetnie się bawiłam na dwóch festynach (relacja na moim blogu) :) Foteczki porobiłam, i aż się rwę żeby je pokazać... Ale to dopiero jutro. Znaczy potem, bo już nastał poniedziałek :roll: :roll: A ja muszę iść spać... Więc widzimy sie jutro, znaczy potem dzisiaj :P :lol: Pozdrawiam idę jeszcze pooglądać telewizję :lol:

Posted

Aalee ciepłooo... Od rana do wieczora na działce :roll: Jeszcze spowrotem na nogach :eviltong: :roll: Ja i Toffi czujemy się tak samo-wykończeni... A ja na dodatek spieczona... Zapomniałam wziąć aparatu :oops: :oops: Ale mam mnóstwo zaległych fotek :)
Z czwartku... (22.06)

Nie przeszkadzać...

Miły sposób odpoczynku.......

Wynaleziony przez Toffiego :eviltong:

Posted

W sobotę i niedziele były Dni Jastrzębia, jak już pisałam, w sobotę byłam z rodzinką na stadionie i porobiłam mnóstwo fotek :) Oto niektóre z nich:

W drodze na stadion.....

Toffiś maszeruje :lol:

Już na stadionie (na scenie Cezary Pazury)

...

Toffiś-znudzony

Z miejsca siedzącego..

Znów scena...Tym razem gra Zakopower :roll: :lol:

Góoraluu czy cii niee żaaal

Jeszcze kawałek stadionu..

Dmuchany plac zabaw dla dzieci...

Zaraz cd

Posted

Balonik :lol:

Tofficzuś

Tofficzeek...

Otoczenie..

Znów Tofficzek :):):)

Nowo poznany kolega-Kacperek

Główna atrakcja dnia-Urszula

No i najpiękniejsze zdjątko na koniec...

Zabawa tkwi w Toffifee...

Posted

[quote name='madziasto4']
Jezu! :smhair2:Czy ja dobrze widzę :crazyeye: To okno jest...otwarte :eek2: :shocked!:

No wlasnie!! Marlena nie boisz sie, ze Toffi moze wypasc?:crazyeye:

Reszta zdjec super!

Posted

marlena924 napisał(a):
Nie wypadnie :lol: Zresztą zawsze wyglądamy przez okno razem, a wtedy on tylko pozował :lol:

Moj to jak widzi otwarte okno, to sie nie da na nie wciagnac za zadne skarby:evil_lol: Zamkniete moze byc.....

Posted

Przy takim oknie już widzę Ramzesa płaskiego na chodniku :diabloti: :-o
Dzisiaj się próbował wyczołgać przez otwór na balkonie- na "zewnątrz"... lecę boo chceee... Na szczęście był na smyczy ;)

A Ty, Marlena, nie pisałaś przypadkiem egzaminu na koniec klasy? :cool3:

Posted

Jeszcze pare fotek :):):)
My city :] (zdjęcie się nie udało :-( )

Where is Toffi??? (zdjęcie robione z balkonu :lol: )

Mój chomiczek Miluń :cool1:

"Wole mieć poustawiane po swojemu" :lol:

Posted

Dzisiaj pogoda się zepsuła, słońca nie ma, wiatr wieje i jest chłodniej... Ciekawe jakie wkońcu bedzie te lato..?
A tak wogóle to dzień dobry :lol:
Poduszka to najlepszy gryzaczek...

Moooja poduusiaaa...

Zawstydziłem sięę :oops: