marlena924 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :):):) Jutro po rozdanie świadectw :lol: I wakaaacjee :evil_lol: :multi: Musze się wyspać :) Pozdrawiam i DOBRANOC : * Quote
marlena924 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 W A K A C J E mam... Wakacje :):) A po wakacjach nowa szkołą :cool3: Świadectwo było dobre :lol: Średnia 4,7 :cool3: :cool3: Ale czerwonego paska nie było :lol: Dowiedziałam się, że pod koniec lipca przyjeżdża do nas rodzinka a wraz z rodzinką Jacky :):) Może jutro dostanę od kuzynki foteczki... TOFFI Myszkę mam... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='marlena924'] Myszkę mam... :evil_lol: :evil_lol: Jesteś pewna że to York czystej krwi, że jego tatusiem nie był jakiś kocurek ;P Quote
marlena924 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Jesteś pewna że to York czystej krwi, że jego tatusiem nie był jakiś kocurek ;P Hmmm... Trzeba to zbadać :] Czasem wydaje mi się, że to pies, czasem że kot, a jeszcze innym razem że królik albo szczurek :lol: Nawet czasami jak małpka się zachowuje, albo jak leeeww :lol: :lol: :lol: A tak wogóle to hej :):) Nie miałam czasu przez te dwa dni... W sobote i niedziele były dni Jastrzębia i świetnie się bawiłam na dwóch festynach (relacja na moim blogu) :) Foteczki porobiłam, i aż się rwę żeby je pokazać... Ale to dopiero jutro. Znaczy potem, bo już nastał poniedziałek :roll: :roll: A ja muszę iść spać... Więc widzimy sie jutro, znaczy potem dzisiaj :P :lol: Pozdrawiam idę jeszcze pooglądać telewizję :lol: Quote
Patikujek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No to czekamy na foteczki psiaka na festynie :lol: Quote
marlena924 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Aalee ciepłooo... Od rana do wieczora na działce :roll: Jeszcze spowrotem na nogach :eviltong: :roll: Ja i Toffi czujemy się tak samo-wykończeni... A ja na dodatek spieczona... Zapomniałam wziąć aparatu :oops: :oops: Ale mam mnóstwo zaległych fotek :) Z czwartku... (22.06) Nie przeszkadzać... Miły sposób odpoczynku....... Wynaleziony przez Toffiego :eviltong: Quote
marlena924 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 W sobotę i niedziele były Dni Jastrzębia, jak już pisałam, w sobotę byłam z rodzinką na stadionie i porobiłam mnóstwo fotek :) Oto niektóre z nich: W drodze na stadion..... Toffiś maszeruje :lol: Już na stadionie (na scenie Cezary Pazury) ... Toffiś-znudzony Z miejsca siedzącego.. Znów scena...Tym razem gra Zakopower :roll: :lol: Góoraluu czy cii niee żaaal Jeszcze kawałek stadionu.. Dmuchany plac zabaw dla dzieci... Zaraz cd Quote
madziasto4 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Jezu! :smhair2:Czy ja dobrze widzę :crazyeye: To okno jest...otwarte :eek2: :shocked!: Quote
marlena924 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Balonik :lol: Tofficzuś Tofficzeek... Otoczenie.. Znów Tofficzek :):):) Nowo poznany kolega-Kacperek Główna atrakcja dnia-Urszula No i najpiękniejsze zdjątko na koniec... Zabawa tkwi w Toffifee... Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='madziasto4'] Jezu! :smhair2:Czy ja dobrze widzę :crazyeye: To okno jest...otwarte :eek2: :shocked!: No wlasnie!! Marlena nie boisz sie, ze Toffi moze wypasc?:crazyeye: Reszta zdjec super! Quote
marlena924 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nie wypadnie :lol: Zresztą zawsze wyglądamy przez okno razem, a wtedy on tylko pozował :lol: Quote
Magda Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 marlena924 napisał(a):Nie wypadnie :lol: Zresztą zawsze wyglądamy przez okno razem, a wtedy on tylko pozował :lol: Moj to jak widzi otwarte okno, to sie nie da na nie wciagnac za zadne skarby:evil_lol: Zamkniete moze byc..... Quote
nikusia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Przy takim oknie już widzę Ramzesa płaskiego na chodniku :diabloti: :-o Dzisiaj się próbował wyczołgać przez otwór na balkonie- na "zewnątrz"... lecę boo chceee... Na szczęście był na smyczy ;) A Ty, Marlena, nie pisałaś przypadkiem egzaminu na koniec klasy? :cool3: Quote
marlena924 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Na koniec podstawówki-tak pisałam :lol: Pisałam już o tym wcześniej, ale napisze jeszcze raz :) :lol: Z próbnego miałam 34 pkt Z własciwego miałam 32 pkt :) :eviltong: Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='marlena924'] No i najpiękniejsze zdjątko na koniec... Zabawa tkwi w Toffifee... Ale śliczniaście wyszedł na tej fotce :loveu: Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zabawa tkwi w Toffifee... jest pysznie hehehe sliczny portrecik :) Quote
marlena924 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Jeszcze pare fotek :):):) My city :] (zdjęcie się nie udało :-( ) Where is Toffi??? (zdjęcie robione z balkonu :lol: ) Mój chomiczek Miluń :cool1: "Wole mieć poustawiane po swojemu" :lol: Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='marlena924'] Mój chomiczek Miluń :cool1: "Wole mieć poustawiane po swojemu" :lol: Chyba nie przepada za porządkiem w klatce :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Z resztą moje trzy miluśińskie (3 szczurki) też nie, jeśli im coś poukładam to zaraz to porozrzucają :evil_lol: Quote
marlena924 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Dzisiaj pogoda się zepsuła, słońca nie ma, wiatr wieje i jest chłodniej... Ciekawe jakie wkońcu bedzie te lato..? A tak wogóle to dzień dobry :lol: Poduszka to najlepszy gryzaczek... Moooja poduusiaaa... Zawstydziłem sięę :oops: Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 U nas też cały dzień był brzydki, cvały czas lało A co taki wstydliwy ten twój piekniś??? Quote
marlena924 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Dzisiaj też pochmurno, ale narazie nie pada... Jutro ma się (podobno) poprawić.. Mam nadzieję :shake: Odpoczynek ;) Quote
Recommended Posts