Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: Bardzioo się kochamy :loveu:

niemiła sytuacja się zdazyla... Jakąś godzinkę temu kąpałam się, a moja babcia poszła z pieskiem na dwór. Po spacerze wsiadła do windy i za nią sąsiad z bokserką chciał wsiąść. Niestety bokserce nóżka gdzieś tam utknęła u szparze i narobiła hałasu na całą klatkę... Trwało to dosyć czasu, peisek piszczał, a mój Toffiś tak bardzo się wystraszył, że nie wiedział co zrobić, byl u babci na rekach i tak sie wyrywal :shake: Potem naszczescie nozka wyszła i mogli pojechac... Toffik po przyjsciu do domu odrazu mi na ręce skoczyl. Teraz caly zcas ze skulonym ogonem chodzi, słucha, wącha, nie wie co ma robic, po calym domu wedruje, warczy, trzęsie się i wogóle :shake: :shake: :shake: :shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlena924 napisał(a):
:loveu: Bardzioo się kochamy :loveu:

niemiła sytuacja się zdazyla... Jakąś godzinkę temu kąpałam się, a moja babcia poszła z pieskiem na dwór. Po spacerze wsiadła do windy i za nią sąsiad z bokserką chciał wsiąść. Niestety bokserce nóżka gdzieś tam utknęła u szparze i narobiła hałasu na całą klatkę... Trwało to dosyć czasu, peisek piszczał, a mój Toffiś tak bardzo się wystraszył, że nie wiedział co zrobić, byl u babci na rekach i tak sie wyrywal :shake: Potem naszczescie nozka wyszła i mogli pojechac... Toffik po przyjsciu do domu odrazu mi na ręce skoczyl. Teraz caly zcas ze skulonym ogonem chodzi, słucha, wącha, nie wie co ma robic, po calym domu wedruje, warczy, trzęsie się i wogóle :shake: :shake: :shake: :shake:

ojejku, nieprzyjemna sytuacja i bardzo stresująca.:shake:Mam nadzieję ,że bokserce nic się nie stało.

a Tofficzek, wystraszony , słyszał pisk drugiego psa, nie ma się co dziwić. Dojdzie do siebie.Buziaczki dla niego.:buzi:

Posted

Toffi już ma się lepiej :lilangel:
W nocy bylo okropnie, najpiuerw ladnie lezal, potem nagle sie zerwal na rowne nogi i zaczął warczec, potem znow sie polozyl, chwile lezał, a potem poszedl i musialam go wypuscic z pokoju, chodzil po calym domu, raz do mnie, raz do babci, szukal moich rodzicow i brata, potem wkoncu u babci spał... :shake: Zaraz pozukam jakichś starych fot... Stęskniłam się za aparatem :evil_lol:

Posted

Nie bedzie mnie przez dwa dni, bo jutro o 8.00 jadę w góry na dwudniowy rajd z klasą... Piesek w domciu zostaje pod opieką babci :) :) Wracam w sobotę około godziny 17.00 więc może jak wrócę to wpadnę, bo może już wtedy bedzie aparat (moi rodzice też chyba w sob. wracają :):):)) Pozdrawiam :)

Posted

Wróciłam :):) :evil_lol: :evil_lol: Było super :lol: :lol: :lol: Nie będę opisywać tu na forum, pelna relacja na moim blogu, jestem wymęczona i wyczerpana, ale jeszcze jakos sie trzymam. Wyjechalismy wczoraj o 9.00 przyjechalam dzis o 15.30 :cool3: Moi rodzice tez dzis przyjechali i nareszcie mam aparat :multi: Niestety, rodzice przyjechali pozniej, i nie mialam aparatu na rajdzie, a wioki byly rozbrajające, poprostu pięknie. Zrobiłam pełno zdjęć na komórce ae nie mam do niej kabelka :roll: Heh moze dzisiaj zrobie juz jakies foty, pozdrawiam

Posted

Moja pchełka :loveu:

:lol: :lol: :lol: :lol:

DOBRANOC

Ja jutro na 16.00 mam komers w szkole, może uda mi się wcześniej wejsc na kompa (wychodzę o około trzeciej) zobaczymy :lol:
A teraz good night

Posted

Imprezka się udała :cool3: :cool3: Swietnie się bawiliśmy :multi: Najlepsze było to, że przyszła prawie cała klasa. Pod koniec szkoły tak się zjednoczyliśmy, mamy nadzieję, że w nowej szkole będziemy wszyscy razem w klasie... Teraz mam za swoje-strasnzie nogi mnie bolą :lol: :lol:
Zaległe foteczki :)

Fajnie tak poprzytulać się z paskiem do spodni...

:loveu: :loveu: :loveu:

Proszę mnie nie budziiić....