marlena924 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 I jeszcze kwiatuszki :loveu: Czeerwieeńń Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Zapomniano o nas?? :-( :-( :-( Zaraz dam ciąg dalszy foteczek Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Narazie ciąg dalszy fotek na balkonie Nosek :D:D Kolejna foteczka Urodzony model :D :p No i nie mogło tego zabraknąć... Widoki z balkonu.. I jak :p Pogoda nie za piękna :shake: To tylko widoki z balkonu.... Niezbyt zachęcające .... Może nie robię zbyt pięnych fot :oops: Ale jak mam w ręce aparat to fotografuję to, co widzę... Już dawno planuję sobie rundkę po mieście i zrobienie mnóstwo fotek, ale nie mam kiedy :oops: Chciałabym Wam pokazać moje miasto... :razz: Kiedyś może zobaczycie chociaż ćwiartkę ćwiartki w moim wykonaniu..... A zaraz następnme foty z innej beczki Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Kwiatuszki, które moja mama podarowała mojej babci z okazji dnia matki Ja i mój piesek na ławeczce przed blokiem :):):) Wczoraj po południo poszłam z rodzinką do rodziny (:lol: )Toffiś spotkał się z Tuttim, yoreczkiem mojej kuzynki :lol: Tutti (Frutti) Znów Tuttiś :lol: Next Tuttek mnie zaczepia (bo mam na ręku Toffika) Ja z obydwoma psiakami :evil_lol: POZDRAWIAM! ! ! Wpadnę jutro :lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 anetta napisał(a):Jaki kudlaty ten Tutti :lol: Dokladnie:crazyeye: No oczywiscie Toffi to inteligentny przystojniak:lol: I nie mysli ze jest gorszy:)ale ta zazdrosc w oczkach:razz: Quote
marlena924 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Tutti jest troszkę młodszy od Toffika (chyba o trzy, cztery miesiące) i bardzo się różnią :lol: Tutti zacxzepia wszystkie pieski, jest przyjacielski i zawsze chętny do zabawy, a mój Toffiś jest bardziej poważny :loveu: Zaraz może dodam jakieś foteczki Quote
marlena924 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ale ten czas szybko ucieka :roll: Fotek nie zdązylam dodac, dodam jutro... A arczej dziś, bo już po północy ech, musze się zbierać pozdrawiam wszystkich DOBREJ NOCY :lol: Quote
marlena924 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 :roll: No i mamy pierwszego czerwca :roll: A pogoda do b a n i :shake: Wszystkim życzę wszystkiego najlepsiego z okazji Dnia Dziecka :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz dam foteczki Quote
marlena924 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Toffiś też ma dziś swoje święto :cool3: :laola: :laola: :Dog_run: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Toffiś to rozpieszczone dziecko :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Widzisz Toffik, znowu ci kitkę zrobili :eviltong: Quote
marlena924 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 madziasto4 napisał(a): Widzisz Toffik, znowu ci kitkę zrobili :eviltong: Tylko po paru minutach już kitki nie było... ... Mój tata ją ściągnął, bo uważa, że Toffik w kitce wygląda jak gej... :roll: :lol: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 marlena924 napisał(a):Tylko po paru minutach już kitki nie było... ... Mój tata ją ściągnął, bo uważa, że Toffik w kitce wygląda jak gej... :roll: :lol: A wiesz, że mój tata też woli Mastera bez kitki :eviltong: Ehh, ci faceci :eviltong: Quote
marlena924 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Popularność mojej galerii spadnie jeszcze bardziej, bo przez ten tydzień nie dysponuję aparatem :-( Moi rodzice z bratem pojechali na Mazury, i aparat będzie może za jakieś 8 dni... Mam jeszcze jedną cyfrówkę, ale robi naprawdę szajskie zdjęcia (albo ja nie umiem obsługiwać) Może wygrzebie skądś stare foteczki, bo nowych nie gwarantuje Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 marlena924 napisał(a):Popularność mojej galerii spadnie jeszcze bardziej, bo przez ten tydzień nie dysponuję aparatem :-( Moi rodzice z bratem pojechali na Mazury, i aparat będzie może za jakieś 8 dni... Mam jeszcze jedną cyfrówkę, ale robi naprawdę szajskie zdjęcia (albo ja nie umiem obsługiwać) Może wygrzebie skądś stare foteczki, bo nowych nie gwarantuje Ajajaj :shake: Quote
marlena924 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 No widzisz... Ale jakoś wytrwam bez aparaciku, albo pomajstruje przy starym :lol: :lol: Dzisiaj byłam na dyktandzie w jednym z kin :lol: :lol: Oj, dużo osób pisało... tekst dość trudny... Ciekawe czy mam jakieś szanse :lol: Zaraz idę po wyniki :P Quote
marlena924 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 No i co tam u Was...? ja dziś wstałam o 13.00 :lol: Tak to jest jak sie do póznej nocy siedzi :roll: Znowu na czwartą stronkę zawędrowaliśmy. No cóż, nie ma aparatu, galeria niknie :evil_lol: Więc inne fotki... Marlenka :) http://img460.imageshack.us/img460/8441/marlena8fr.jpg -> tu czarno-białe :lol: http://img460.imageshack.us/img460/3042/beztytuu4lx.jpg -> A tu taka nie uczesana, jakbym dopiero co wstała... Ciiiii Pozd. Quote
Basia&Safi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja tez w zwiazku z nowa praca moja galeryjke znajduje na 4,5 stronie :) takie zycie 3maj sie i czekamy na foteczki :):):) Quote
Patikujek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='marlena924'] Ja z obydwoma psiakami :evil_lol: A tu to który jest który???:evil_lol: Quote
marlena924 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A tu to który jest który???:evil_lol: Mój piesek jest ten troszkę mniejszy :lol: i przytulony do mnie :lol: :lol: :lol: Quote
marlena924 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Widać że się kochacie :) I to bardzo :loveu: :loveu: :multi: Tak z tymczasowego braku aparatu sobie w starych foteczkach grzebalam i znalazlam takie śmieszne foteczki, chyba ich jeszcze nie dawałam [SIZE=2]To mój szczureczek gdy miał 6 miesięcy :evil_lol: :loveu: :cool3: Słodziak :) Języczek :) Taką śmieszną myszunią był, teraz tak już spoważniał Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='marlena924']I jeszcze jedno wspólne zdjątko :):) Bardzo ladnie ze soba wygladacie:loveu: Widac, ze sie kochacie Quote
Recommended Posts