Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie ciąg dalszy fotek na balkonie

Nosek :D:D

Kolejna foteczka

Urodzony model :D :p

No i nie mogło tego zabraknąć... Widoki z balkonu..

I jak :p

Pogoda nie za piękna :shake:

To tylko widoki z balkonu.... Niezbyt zachęcające

....

Może nie robię zbyt pięnych fot :oops: Ale jak mam w ręce aparat to fotografuję to, co widzę... Już dawno planuję sobie rundkę po mieście i zrobienie mnóstwo fotek, ale nie mam kiedy :oops: Chciałabym Wam pokazać moje miasto... :razz: Kiedyś może zobaczycie chociaż ćwiartkę ćwiartki w moim wykonaniu.....

A zaraz następnme foty z innej beczki

Posted

Kwiatuszki, które moja mama podarowała mojej babci z okazji dnia matki

Ja i mój piesek na ławeczce przed blokiem :):):)

Wczoraj po południo poszłam z rodzinką do rodziny (:lol: )Toffiś spotkał się z Tuttim, yoreczkiem mojej kuzynki :lol:
Tutti (Frutti)

Znów Tuttiś :lol:

Next

Tuttek mnie zaczepia (bo mam na ręku Toffika)

Ja z obydwoma psiakami :evil_lol:

POZDRAWIAM! ! !
Wpadnę jutro :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Jaki kudlaty ten Tutti :lol:

Dokladnie:crazyeye: No oczywiscie Toffi to inteligentny przystojniak:lol: I nie mysli ze jest gorszy:)ale ta zazdrosc w oczkach:razz:

Posted

Tutti jest troszkę młodszy od Toffika (chyba o trzy, cztery miesiące) i bardzo się różnią :lol: Tutti zacxzepia wszystkie pieski, jest przyjacielski i zawsze chętny do zabawy, a mój Toffiś jest bardziej poważny :loveu:
Zaraz może dodam jakieś foteczki

Posted

Ale ten czas szybko ucieka :roll: Fotek nie zdązylam dodac, dodam jutro... A arczej dziś, bo już po północy ech, musze się zbierać pozdrawiam wszystkich
DOBREJ NOCY
:lol:

Posted

:roll: No i mamy pierwszego czerwca :roll: A pogoda do b a n i :shake:
Wszystkim życzę wszystkiego najlepsiego z okazji Dnia Dziecka :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zaraz dam foteczki

Posted

madziasto4 napisał(a):

Widzisz Toffik, znowu ci kitkę zrobili :eviltong:

Tylko po paru minutach już kitki nie było...
...
Mój tata ją ściągnął, bo uważa, że Toffik w kitce wygląda jak gej...
:roll: :lol:

Posted

marlena924 napisał(a):
Tylko po paru minutach już kitki nie było...
...
Mój tata ją ściągnął, bo uważa, że Toffik w kitce wygląda jak gej...
:roll: :lol:

A wiesz, że mój tata też woli Mastera bez kitki :eviltong: Ehh, ci faceci :eviltong:

Posted

Popularność mojej galerii spadnie jeszcze bardziej, bo przez ten tydzień nie dysponuję aparatem :-( Moi rodzice z bratem pojechali na Mazury, i aparat będzie może za jakieś 8 dni...
Mam jeszcze jedną cyfrówkę, ale robi naprawdę szajskie zdjęcia (albo ja nie umiem obsługiwać)
Może wygrzebie skądś stare foteczki, bo nowych nie gwarantuje

Posted

marlena924 napisał(a):
Popularność mojej galerii spadnie jeszcze bardziej, bo przez ten tydzień nie dysponuję aparatem :-( Moi rodzice z bratem pojechali na Mazury, i aparat będzie może za jakieś 8 dni...
Mam jeszcze jedną cyfrówkę, ale robi naprawdę szajskie zdjęcia (albo ja nie umiem obsługiwać)
Może wygrzebie skądś stare foteczki, bo nowych nie gwarantuje

Ajajaj :shake:

Posted

No widzisz... Ale jakoś wytrwam bez aparaciku, albo pomajstruje przy starym :lol: :lol:
Dzisiaj byłam na dyktandzie w jednym z kin :lol: :lol: Oj, dużo osób pisało... tekst dość trudny... Ciekawe czy mam jakieś szanse :lol: Zaraz idę po wyniki :P

Posted

No i co tam u Was...? ja dziś wstałam o 13.00 :lol: Tak to jest jak sie do póznej nocy siedzi :roll: Znowu na czwartą stronkę zawędrowaliśmy. No cóż, nie ma aparatu, galeria niknie :evil_lol: Więc inne fotki... Marlenka :)
http://img460.imageshack.us/img460/8441/marlena8fr.jpg -> tu czarno-białe :lol:
http://img460.imageshack.us/img460/3042/beztytuu4lx.jpg -> A tu taka nie uczesana, jakbym dopiero co wstała... Ciiiii
Pozd.

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Widać że się kochacie :)
I to bardzo :loveu: :loveu: :multi:

Tak z tymczasowego braku aparatu sobie w starych foteczkach grzebalam i znalazlam takie śmieszne foteczki, chyba ich jeszcze nie dawałam
[SIZE=2]To mój szczureczek gdy miał 6 miesięcy :evil_lol: :loveu: :cool3:

Słodziak :)

Języczek :)

Taką śmieszną myszunią był, teraz tak już spoważniał