Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hau...Hau...
Dzisiaj okropna pogoda :shake: Moja pańcia poszła ze mną na spacerek rano, troszkę pochodziłem, ale już mi się odechciało, bo tak mokro... Nie wzięła aparatu, niestety... Potem pańcia zostawiła mnie w domu. Ja się wylegiwałem, a ona poszła z bratem i rodzicami na drugi spacerek... Poszła tam, gdzie są te okropne, hałasujące karuzele :shake: Przejechała się nawet z Konradem na jednej, o, zobaczcie sami:

Jak wracała to porobiła jeszcze fotek drzewkom, krzaczkom itp. itd. Nie wiem, co ludzie widzą w tych roślinkach, ja je lubię, bo mogę to i owo podlać, a ona robi im fotki :shake:

Jeszcze jedne roślinki... Te zdjęcie jakieś rozmazane

I jeszcze ławeczka... jak ja idę z pańcią koło tych łąweczek to zawsze musze tam wskoczyć. Cóż, odpocząć trzeba, a ja bardzo lubię siedzieć na ławeczkach

Wiecie co? Sam przyznam, że w tym parczku jest bardzo ładnie :)

Niestety, zawsze kręcą się tam jakieś duże psiaki i prawie zawsze jestem na smyczy :( Ale sa takie dni, gdy pańcia mnie tam puści :)

No i ostatnia fotka :)

TOFFIK POZDRAWIA!

Posted

Okkkroopna pogoda :shake: Niedawno wróciłam ze spacerku z Toffikiem. Chodziliśmy jakieś półgodziny w deszczu.. Teraz już bardziej pada... Ja cała mokra, Toffi cały mokruśki... Na dwórku chodzi w swoim ubranku na deszcz, siusiu, kupka, troszkę pobiegać i do domciu... A w domciu zaś pańci zabrał buta i pod stół uciekł :diabloti:
Toffifee i sznureczek ;) ;) ;)

No i przesłodka minka niewiniątka ;)

Pozdrawiam i idę zdjeść zupkę ;)

Posted

:multi: No i mamy już ładną pogode :multi:
Właśnie wróciłam z dwórku z pieskiem :) Wzięłam aparacik i porobiłam duużo zielonych zdjątek :loveu: Zaraz coś nieco dodam :) Tylko przerobię :) A jutro jak pogoda dopisze to ejszcze na działeczkę z rodzinką się wybieżemy i będzie dopiero dużo fotek :] Pozdrawiam zaraz będą foty :)

Posted

Nie ma to jak leżeć na trawce...

:Rose: :Rose:

Prawie jak poza wystawowa :cool1:

Hmm...Cóż ja tam widze...??

Najlepsze zdjątko :multi: Portrecik

No i oczywiście Toffi z pańcią :cool1:

Posted

Jestem wykończona
Dzisiaj cąły dzień na nogach. Już rano wyszłam z domu i poszłam na działkę... A blisko nie jest :evil_lol: Piesek oczywiscie ze mna poszedl... Po drodze, obok ogródków działkowych są domki i Toffik po raz pierwszy spotkał się z kozą, a raczej ją zobaczył. zaczął piszczeć i chciał do niej podbiec :evil_lol: :evil_lol: Na działce było super, ciepluuuutko i fajnie :) O 17.00 wróciłam. Fotki są, ale dodam je potem bądź jutro, bo jestem wykończona :) Pozdrawiam !

Posted

Marlenko, miałaś udany dzionek :multi:

Tuffi niedawno też spotkał kozę ,ale nie był nią zainteresowany...:evil_lol:

ostatnie wiosenne foteczki Tofficzka sliczne , ładnie razem wygladacie :loveu:

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :multi:
Zapomniałam wspomnieć, że Toffik jak już byliśmy na terenie ogródków, spotkał nową koleżankę :) Była to yorkshirka, duzo większa od Toffika, różniła się kolorem, ale była urocza :) Miała fajne imię- Amelka :cool3: Toffi biegał z nią i szalał jak nie wiem :)

Posted

Na początku jeszcze zaległe fotki. Fotki ze spacerku za blokiem część dalsza :p
Hmm...co ja widzę?

Aleee teee słońceee raziii

Tak ładnie się na ciebie patrzę! Daj mi ciasteczko...

:loveu:

To jak, idziemy??

W płatkach :lol:

Zaraz będą zdjęcia z działki :)

Posted

Toffi na łonie natury :cool3:

Języczek :loveu:

Pańcia na łonie natury... Nabrała za sprawą pieska nowe pseudo-Toffisia :lol:

Kwiatuszki, o które dba babcia pańci :p

No i najpiękniejszy kwiatuszek-Toffifee

Tulipanki :p

Toffi :eviltong:

I jeszcze raz Toffi :lol:

C.D.N

Posted

No i ostatnie fotki :D Ale tu u nas na galerii zielono :loveu:

A ja mam zabaaawkiii :lol:

Krzaczki :lol: Te zdjęcie zrobił mój brat :D

No i znów krzaczki :roll:

Toffik pozdrawia :cool1:

Posted

Aleee teee słońceee raziii

Tak ładnie się na ciebie patrzę! Daj mi ciasteczko...

Toffi ma bajerancką minkę,nie wiedziałam,że pieski potrafią tak ładnie się uśmiechać:multi: