Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Toofik jak tam opaleznizna złapało Cie sloneczko na balkonie :):):) Safi tez opalala dzis baily tyleczek na balkonie :D:D
Taak, Toffi na balkonie dziś cały dzień :cool3: Opalał się, opalał :cool3: Już nie umie(my) doczekać się lata :razz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się wyjdzie na balkon to właśnie to się widzi... Tam spacerujemy :cool3:

W całym mieście zanieczyszczone ulice, różne budynki, tłumy ludzi, a zza nasyzm blokiem tak ładnie i spokojnie :loveu:

Tam u góry widać przedszkole, do którego chodzi mój brat :cool1:

Trawka już ładnie urosła i się zazieleniła :cool1: :p

:loveu:

Zaraz zdjęcia Toffisiowe :cool1: :cool1:

Posted

Toffik odpoczywa... Nie wiem tylko czemu przy komputerze :cool3: A na te krzesełko się nie patrzcie, akurat tak jakoś tam stało i Toffiś sobie wszedł... Bo na czarnym , biurowym leżeć nie lubi :cool1:

Misiek na mnie usiadł, i nie chce zejść :-( :-( :-(

Posted

Dzięki za odwiedzinki! Zdjątka może pod wieczór. Teraz pracuję nad projektem, bo jutro na informatyce będziemy projektować i tworzyć własne stronki internetowe :lol: Ja swoją-oczywiście- w pełni poświęcam yorkom i mojemu Toffikowi :) Musze więc duużo pisać, więc fotki dam potem. Pozdrawiam

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Safi przez ta zabawke sie cos pomylalo w glowie :D:D: bo wszystkie fredle w domu obgryza :D:D:D
Toffiś za to lubi mamlać poduszki w domu, a raczej ich końce :lol:
A tak poza tym to DOBRY WIECZÓR :* :loveu: Zaraz foty

Posted

Zdjęcia robiłam przed chwilką, bo wcześniej czasu nie miałam... No i akurat Toffi musi spać...
Pańcia, daj mi spokój! Wykończyłąś mnie na dworze, to teraz chcę odpoczać...

Pańcia, ja naprawdę jestem zmęczony...

Ohh..ludzie są dziwni... Idę spać

A ja idę pisać drugie opowiadanie. Wczoraj już jedno napisałam, a dziś piszę drugie, bo jest jakiś konkurs, a ja lubię pisac :lol: :lol: Może potem wkleje te dwa teksty... Zobaczymy...
pozdrawia :loveu:

Posted

Toffiś leży wykończony, bo dziś na dwoorku się wybiegał... No i zaczął się długi weekend :cool3: Przynajmniej dla mnie :p Zaraz wstawię nowe foteczki, tylko pomniejszę :) Pozdrawiam

Posted

Pierwsza seria nowych fotek.
Wczorajszy wieczór.
Pozuję...

Głowka w lewo

Toffifee

Pańcia mnie poczesała. Teraz wyglądam już lepiej.

Ja już nie patrzę.....

Z przymrużeniem oka. Dosłownie

Zaniedługo: zdjęcia dzisiejsze

Posted

TEMAT: Toffi w gustownej chusteczce...

Jestem piekny :cool1:

Odwrócę na chwilkę główkę, dobrze??

Ok. Już pozuję. Prosto w obiektyw.

Tofficzek gorąco pozdrawia wszystkich dogomaniaków i ich piesie (i inne zwierzaczki)

Posted

Toffik ślicznie pozuje. Brawo
A jakie spojrzenia śle ... :)
Ja z ok. 80 zdjęć wybieram 5 -8 - Zuzia zawsze zdąży głowę odwrócić, a jak nie zdąży to świeci oczami jak kosmitka :)

Posted

Nie lubię takiej pogody. Poszłem z pańcią na chwilkę na dwór, załatwiłem się i do domku szybko leciałem,a pańcia nie widziała o co mi chodzi... W domku targałem ją za nogawki od spodni, żeby juz nigdzie nie szła ze mną, czy beze mnie, ale poszła! Na szczęście dziesięć minut potem wróciła, bo poszła tylo do sklepu. A ja się położyłem.

Nie chciało mi się spać. Poganiałem troszkę ze sznureczkiem, a potem pozowałem do zdjęć...

Takie minki strzelam...

A potem już naprawdę się zdrzwmnąłem...