marlena924 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Toofik jak tam opaleznizna złapało Cie sloneczko na balkonie :):):) Safi tez opalala dzis baily tyleczek na balkonie :D:D Taak, Toffi na balkonie dziś cały dzień :cool3: Opalał się, opalał :cool3: Już nie umie(my) doczekać się lata :razz: Quote
marlena924 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Jak się wyjdzie na balkon to właśnie to się widzi... Tam spacerujemy :cool3: W całym mieście zanieczyszczone ulice, różne budynki, tłumy ludzi, a zza nasyzm blokiem tak ładnie i spokojnie :loveu: Tam u góry widać przedszkole, do którego chodzi mój brat :cool1: Trawka już ładnie urosła i się zazieleniła :cool1: :p :loveu: Zaraz zdjęcia Toffisiowe :cool1: :cool1: Quote
marlena924 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Toffik odpoczywa... Nie wiem tylko czemu przy komputerze :cool3: A na te krzesełko się nie patrzcie, akurat tak jakoś tam stało i Toffiś sobie wszedł... Bo na czarnym , biurowym leżeć nie lubi :cool1: Misiek na mnie usiadł, i nie chce zejść :-( :-( :-( Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 cześć MArlenko ;) toffik jak zwykle fotogeniczny :loveu: Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Zajrzeliśmy i pooglądaliśmy i prosimy o więcej!!!! Quote
marlena924 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Dzięki za odwiedzinki! Zdjątka może pod wieczór. Teraz pracuję nad projektem, bo jutro na informatyce będziemy projektować i tworzyć własne stronki internetowe :lol: Ja swoją-oczywiście- w pełni poświęcam yorkom i mojemu Toffikowi :) Musze więc duużo pisać, więc fotki dam potem. Pozdrawiam Quote
Mi. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 misiu! nie uduś toffika!! zaraz mu oczy wyjdą :lol: :loveu: :crazyeye: :eviltong: Quote
nikusia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale masz widoczki! ;) A Tofficzek jaki padnięty !!:lol: ;) Quote
marlena924 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Toffisiowi się ziewnęło :rolleyes: :angel: Po chwili zrobił juz poważną minkę "Mam misia, poduszkę, sznureczek i pańcię-czego mi wiecej potrzeba?" Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jeeeeeee a my mamy taka sama zabawke :d:d Quote
marlena924 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 A my mamy dwa takie sznureczki :lol: Tylko jeden zepsiuty leży w szufladzie, bo Toffi rozwalił nieco :evil_lol: Pozdrowionka Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Safi przez ta zabawke sie cos pomylalo w glowie :D:D: bo wszystkie fredle w domu obgryza :D:D:D Quote
marlena924 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Safi przez ta zabawke sie cos pomylalo w glowie :D:D: bo wszystkie fredle w domu obgryza :D:D:D Toffiś za to lubi mamlać poduszki w domu, a raczej ich końce :lol: A tak poza tym to DOBRY WIECZÓR :* :loveu: Zaraz foty Quote
marlena924 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Zdjęcia robiłam przed chwilką, bo wcześniej czasu nie miałam... No i akurat Toffi musi spać... Pańcia, daj mi spokój! Wykończyłąś mnie na dworze, to teraz chcę odpoczać... Pańcia, ja naprawdę jestem zmęczony... Ohh..ludzie są dziwni... Idę spać A ja idę pisać drugie opowiadanie. Wczoraj już jedno napisałam, a dziś piszę drugie, bo jest jakiś konkurs, a ja lubię pisac :lol: :lol: Może potem wkleje te dwa teksty... Zobaczymy... pozdrawia :loveu: Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Toffiś leży wykończony, bo dziś na dwoorku się wybiegał... No i zaczął się długi weekend :cool3: Przynajmniej dla mnie :p Zaraz wstawię nowe foteczki, tylko pomniejszę :) Pozdrawiam Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Pierwsza seria nowych fotek. Wczorajszy wieczór. Pozuję... Głowka w lewo Toffifee Pańcia mnie poczesała. Teraz wyglądam już lepiej. Ja już nie patrzę..... Z przymrużeniem oka. Dosłownie Zaniedługo: zdjęcia dzisiejsze Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Marlenko, sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu: Toffis spiacy i pozujący super sie prezentuje :loveu: Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 TEMAT: Toffi w gustownej chusteczce... Jestem piekny :cool1: Odwrócę na chwilkę główkę, dobrze?? Ok. Już pozuję. Prosto w obiektyw. Tofficzek gorąco pozdrawia wszystkich dogomaniaków i ich piesie (i inne zwierzaczki) Quote
JPo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Toffik ślicznie pozuje. Brawo A jakie spojrzenia śle ... :) Ja z ok. 80 zdjęć wybieram 5 -8 - Zuzia zawsze zdąży głowę odwrócić, a jak nie zdąży to świeci oczami jak kosmitka :) Quote
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hihih jaka fajna husta :):):):)pasuje toficzkowi :):):) Quote
marlena924 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Dzień Dobry... Dzisiaj deszczowa pogoda i tak nudno przez to... Na spacerki tylko na chwilke, a w domu też nie ma co do roboty... No nic, zaraz dodam zdjątka... Quote
marlena924 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Nie lubię takiej pogody. Poszłem z pańcią na chwilkę na dwór, załatwiłem się i do domku szybko leciałem,a pańcia nie widziała o co mi chodzi... W domku targałem ją za nogawki od spodni, żeby juz nigdzie nie szła ze mną, czy beze mnie, ale poszła! Na szczęście dziesięć minut potem wróciła, bo poszła tylo do sklepu. A ja się położyłem. Nie chciało mi się spać. Poganiałem troszkę ze sznureczkiem, a potem pozowałem do zdjęć... Takie minki strzelam... A potem już naprawdę się zdrzwmnąłem... Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='marlena924'] Ojej....jakie zmeczone slepia:loveu::loveu: Dobranoc Toffi! Quote
Recommended Posts