Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlena924 napisał(a):
Nie jadam jajek :lol: Ale za życzonka dziękujemy :) :cool3: Pozdrów Majeczkę i czekamy na Wasze foty :mad:

Hehe a to przepraszam jak nie jadacie jajek:P Fotki po swietach beda:D pozdrawimy:*

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jedno nasze wspólne zdjątko-dzisiejsze :cool1:

No i koszyczek :razz: :cool3: (zakryty)

Koszyczek odkryty :p

:razz:

Tofficzek :loveu:

:lol: :lol: :lol:

Tofficzek i koszyczek :multi:

Hmm... ale pachnie :diabloti:

Wesołych Świąt

Posted

Ja dziś cały dzień przeleżałam w łóżku-nadal jestem w piżamie... Gorączka, ból głowy i takie rzeczy :shake: :shake: :shake: Daje jeszcze zaległe zdjątka...

Toffi zamienił się w zajączka wielkanocnego...

Nieśmiały zajączek ;)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:B-fly: :B-fly:

Jestem śpiącyyy

Toffifee pozdrawia ;)

Posted

Daremnie się czuję-teraz. Rano myślała, ze juz OK. Popołudniu poszłam kupić torbę przenośną dla pieska... Tamtą oddałam Jackiemu. Kupiłam taką trochę mniejsza niebieska. CHodziłam troche po slepach i teraz efekty. Ponad 38 stopni :shake: :-( Pozdrawiam

Posted

Juz mam tego wszystkiego dość... Ile można siedzieć w domu :angryy: I co ja mam zrobić... Mam jeszcze katar zatkane uszy, no i różnie jest z tą gorączką... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Nie mam zamiaru siedzieć w domu :-(

Posted

No i dziś sie z domu wymknęłam :] No, nie dosłownie, ale postawiłam na swoim i poszłam na dwoorek... Już się lepiej czuję, zobaczymy, co będzie jutro... Jutro napewno będą fotki, ale jak ze mną?
Pozdrowionka :loveu:

Posted

wracaj do zdrowia!:cool3: :multi:
a ja po wczorajszym 5godzinnym wypadzie na rolki z psiapsiółką i Ergą czuje że chyba będe przeziębiona:angryy: już gardło mnie troche boli:shake:

Posted

Dzisiaj mój dziadek przyleciał z Niemiec, był tam trzy tygodnie. Pojechaliśmy go odebrać, nie wzięłam Toffika bo straszny upał był :shake: Dam dwa zdjątka :cool3:
Robione przez szybę, ale dość fajnie wyszło...

Pink-power :P Czyli siła różowego wizzara :P

Zaraz lecę na Taniec z gwiazdami :P Dam jeszcze jedną foteczkę zaraz :D

Posted

Pamiętacie jeszcze Jackiego? To właśnie jego mój dziadek zawiózł do Niemiec :cool3: Już ma ponad dwa miesiące... Mam tylko jedno jego aktualne zdjątko... Rozmawiałam wczoraj z kuzynką, podobno w domu szaleje, a dzis nawet ziemniaka porwał i uciekał z nim :P Oto Jacky...

Śliczne maleństwo :loveu: