rokiii Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 O widze juz ci trawka rosnie na dzialce:) A Toffis jak model wychodzi na tych zdjeciach:) Pozdrawiam:* Quote
marlena924 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Trawka rośnie, rośnie :D No i jest już coraz bardziej zielonkawo :P Pozdrawiam P.S A gdzie zdjątka Majki :mad: :mad: Quote
marlena924 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Zdjątka z działki część 2 Zdobylem kolejnego patyka :lol: Gryzę, gryzę, aż rozgryzę :cool3: :lol: :evil_lol: Kolejna śmieszna minka :cool1: :cool1: :cool1: Na tarasie :D Jeszcze raz: WSRÓD KRZACZKÓW :razz: Co tam jest za bramką?? Pusta działka... Ach, jak my lubimy te wypady poza miasto <hehehe> C.D.N Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 ŻYCZONKA WIELKANOCNE DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW :) Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało. Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca, życząc ich spełnienia. Smacznego jajka! Patrzcie! Ile na stole pisanek! Każda ma oczy Malowane, Naklejane. Każda ma uśmiech Kolorowy I leży na stole grzecznie, Żeby się nie potłuc Przypadkiem W dzień świąteczny. Ale pamiętajcie! Pisanki Nie są do jedzenia. Z pisanek się wyklują ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA OD MARLENKI I TOFFICZKA :cool3: Quote
żabka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 On się tak słodko patrzy w ten obiektyw :cool3: Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 ZDJĘCIA Z DZIAŁKI CZĘŚĆ 3 Wąchaj, wąchaj, wąchaj mały :lol: :lol: :lol: Jestem pies myśliwski :cool1: :cool1: Cioo tam jeśt? Widzicie tego krasnoludka? To mój friend :cool3: Jestem krecikiem :cool1: Wlazł kotek pod płotek, tam gdzie woda jest...:p Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 :D:D:D:D Toffik niuchacz hehehe :):):) bo pogoda pskudna :cool3: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ślicznie tu wyszedł :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ale śliczne zdjęcia Tofficzka z działeczki :multi: Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 ZDJĘCIA Z DZIAŁKI CZĘŚĆ 4 Tym razem rameczki bardziej kolorowe na poprawę hoomorków :lol: :lol: Znowu niucham :evil_lol: Idę sobie... Widok zza siatki... La,la,la :cool3: :cool3: No to idziemy na sąsiednią działkę (myślę, że pańcia nie zauważy) Ha, i jestem :] Tutaj też się rozejżymy... :p C.D.N Quote
rokiii Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 marlena924 napisał(a): C.D.N Tofis wyniuchal dzialke sasiada:razz: Kochana Psinka:lol: Czekam na ciag dalszy:multi: Pozdrawiam:* Quote
Basia&Safi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 hehehe stoi na tej fotce jak prawdziwy pies mysliwski :D:D: :):) Quote
marlena924 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 ZDJĘCIA Z DZIAŁKI CZĘŚĆ 5 Już lecę! Koty za płoty :cool1: NO I ZABAWIAMY SIĘ Z BUTELKĄ :cool1: Trzeba złapać w odpowiednie miejsce.... No i... nas nie dogoniat... W NOOOOOOGIIII..... Moja butela :great: :great: Gryziemy, gryziemy :lol: Nie uciekaj butelkoo :shake: :shake: :shake: :shake: Hmmmmmm............ C.D.N Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 takk mysle ze ta bulelka ma odpowiednie wymiary :cool3:):):):) Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):takk mysle ze ta bulelka ma odpowiednie wymiary :cool3:):):):) Toffik sam moglby sie w niej schowac:evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 ^^ ZDJĘCIA Z DZIAŁĘCZKI CZĘŚĆ 6 ^^ Zgadnijcie co mam :cool3: :cool3: Noo, wiecie już, czy nie?? PATYKA mam! I mówię Wam, że ten patyczek brązowy należy tylko do mnie :cool1: Ale ze mnie kwiatuszek :):) :loveu: :loveu: :loveu: Pańcia weszła na balkon i zrobiła mi fotę :cool1: Dobra, pańcia, ja już do ciebie lecę, poczekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem już przy kochanej mojej pani, dałem jej buzi i znowu pozuję do zdjęć :loveu: Quote
jezzmam Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Tofik jakiś ty fajniusi:) A jaki extra pomyslowy!! Przefajowa psina:) Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 jezzmam napisał(a):Tofik jakiś ty fajniusi:) A jaki extra pomyslowy!! Przefajowa psina:) Dziękujemy za odwiedzinki :) Twoja suńcia też jest piękna :loveu: Zaraz dam jakieś fotaski ;) ;) ;) ;) Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 !!! ZDJĘCIA Z DZIAŁKI CZĘŚĆ 7 !!! Opisuje: Toffi Chciałbym pokazać Wam, pieski, moją kochaną działeczkę, na której bardzo lubię byc... Jest to jedno z moich ulubionych miejsc do biegania, opalania się latem i nie tylko :razz: Zdjęcia robiła moja pańcia... Tutaj widok z tarasu/balkonu. Jak widzicie, ładne krzaczki mamy, ale o krzaczkach będzie potem :D Na drugim zdjęciu też widok z tarasiku... A tutaj, trzecie zdjęcie to nasze krzaczki... Widzicie jakie są zielonkawe ? I znów krzaczki...Najlepszy jest ten pośrodku... W lato zawsze pod niego wchodzę, i pańcia nigdy nie umie mnie znaleść :oops: A tutaj nasz domek działkowy :multi: Z lewej strony domku jest komórka. Jest tam dużoooo duuużo różnych worków i worów a w tych workach różne rzeczy, naprzykład zabawki mojej pańci z dzieciństwa... Są też fajne maskotki, które czasem do domu przemycam i się nimi bawię... Nawet są laleczki Barbie, które po nogach gryzę i im rączki rozgryzam :oops: :oops: Jest tam wiele, wiele, wiele róóżnych rzeczy, dlatego lubię tam buszować:diabloti: :diabloti: A z drugiej, prawej strony jest ciemna piwnica i tam się boję wchodzić, więc Wam nie napiszę co tam jest :-o A tutaj taka piękna (panci zdaniam) stokroteczka :loveu: Tutaj widoczek na pobliski chodnik :cool1: No i jeszcze jakieś kwiaatkii. Znoowu kwiatki... Eh, te dziewczyny, co za foty strzelają :shake: No i krzaczek... To już lepsze niż kwiatki :D No i jeszcze kwiatuszki. Te, przyznam, są niezłe ;) No i jeszcze miejsce, w którym w lato tak ładnie kwiatuszki kolorowe sobie rosną... Teraz jest niestety pusto :-( No i to by było na tyle... Niestety, pańcia już więcej fot z działki nie ma... Ale to i tak dużo dodalismy! Aż siedem części, to się cieszcie... A potem to już pańcia coś doda, ty razem ja będę modelem :diabloti: Quote
rokiii Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 HEhe Toffis swietnie to opisales:P:) A kwiatuszki sliczne:)Pozdrawiam:* Quote
marlena924 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Wielki Piątek mamy... Mój brat się cieszy, pisanki maluje, jutro do kościoła ze święconką... To pierwsza Wielkanoc Toffiego :) Trochę dziwnie przygląda się kolorowym jajeczkom:lol: No i w koncu-zdjątka Tofficzka :loveu: Taaaki pycholek :calus: Moja myszunia :loveu: "Pańcia, jestem w ciebie zapatrzony :lol: " "Daj mi już spokój" :shake: Pozdrawiamy :B-fly: Quote
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hhihihih smieszne zdjecia :lol: Toffi wogole nie przejmuje sie tym ze Wielkanoc nadchodzi :lol!: Macie fajny ogrodek..a jaki duzy :multi: Quote
marlena924 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Ja mieszkam w bloku dziesięcio piętrowym, a te zdjęcia były robione na naszej działce :) Quote
rokiii Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Oo Toffis;):*:* Swieta ida wszystkiego dobrego i smacznego jajeczka:lol: Oczywiscie twojej panci tez zycze smaczgeo jajeczka i wszystkiego dobrego:)) Pozdrawiam:* Quote
marlena924 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 rokiii napisał(a):Oo Toffis;):*:* Swieta ida wszystkiego dobrego i smacznego jajeczka:lol: Oczywiscie twojej panci tez zycze smaczgeo jajeczka i wszystkiego dobrego:)) Pozdrawiam:* Nie jadam jajek :lol: Ale za życzonka dziękujemy :) :cool3: Pozdrów Majeczkę i czekamy na Wasze foty :mad: Quote
Recommended Posts