Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego naj Marlenko! Dużo zdrówka! :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG:

Fajna ta nowa zabaweczka Toffisia :lol::lol:
Buzi dla Słodziaka :buzi:

Posted

nikusia napisał(a):
:lol: a jak się zachowywał na imprezie?

Szkoda gadac :lol: Na początku się z nami bawił w pokoju ale jak szampan (Picollo :evil_lol: ) został wystrzelony Toffik uciekł z pokoju i nie chcial już do niego wchodzić. Dopiero jak dziewczyny poszly (ok. godziny 21.30) przyszedł do pokoju i zaczął mnie lizać :lol:

Posted

Ile ja mam zdjęć Toffika na komputerze :lol: Dopiero teraz się skapłam :lol: Zdjątka robione dzisiaj (przyznam, że są niezłe :cool3: ):
Toffuś pokąpielowy :D

Gdzie jest Toffik??

Posted

Jak wiecie (a może nie wiecie) w sobote bylam na imprezie zimowej w Istebnej (z tatą, bratem, wujkiem i kuzynką). Przyznam, że troszkę się nudziłam, bo byłam tam już po raz piąty. Najwiękrzą dla mnie atrakcją był kulig i przejażdżka na skuterze śnieżnym :D Pare fotek:
Miejsce, w którym byłam:

Zdjęcia z kuligu (z wozu)

No i konisie, które mijaliśmy...

Posted

Co ta galeryjka taka mało popularna :(:(:( My 17-go wybieramy sie do fryzjerka. W czwartek przyjechała rodzina z Niemiec. No i jak juz pisałam moja kuzynka przyjedzie znów 31.03 odebrać yoreczka (Toffi bedzie dla niego wujkiem)... No i tak wczoraj pojechaliśmy zobaczyć te maleństwa. Dowiedziałam się, że mama Toffika nazywa się KORA :) No i jest już też ostrzyżona-ślicznie wygląda :) Maleństwa już urosły... I pomyśleć, że mój szkrab też tak wyglądał rok temu :) No i obiecane zdjątka:
Toffi w Dzień Kobiet :

Kwiatuszki :)

:loveu: