marlena924 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 No tak, mam już 13 lat :) Zaraz wielka imrezka się szykuje więc nie mam za dużo czasu... Miluś :) Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Wszystkiego naj Marlenko! Dużo zdrówka! :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: Fajna ta nowa zabaweczka Toffisia :lol::lol: Buzi dla Słodziaka :buzi: Quote
nikusia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! :Rose: :Rose: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :tort: Quote
marlena924 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dzięki :multi: :oops: Impreza się udała, ja wykończona. Opisałam na blogu więc zapraszam :] Dizs juz na nic sił nie mam... Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Toffik-różowa księżniczka? :lol: :lol: :lol: Taka słodka minka :smilecol: Czekamy na gości... :evil_lol: Gdzie one są?? :shake: Może się poczęstuje? No co?? :lol: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Tofficzku ty lakomczuchu:evil_lol::evil_lol: Zozolami bys sie nie najadl Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 nikusia napisał(a)::lol: a jak się zachowywał na imprezie? Szkoda gadac :lol: Na początku się z nami bawił w pokoju ale jak szampan (Picollo :evil_lol: ) został wystrzelony Toffik uciekł z pokoju i nie chcial już do niego wchodzić. Dopiero jak dziewczyny poszly (ok. godziny 21.30) przyszedł do pokoju i zaczął mnie lizać :lol: Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Ile ja mam zdjęć Toffika na komputerze :lol: Dopiero teraz się skapłam :lol: Zdjątka robione dzisiaj (przyznam, że są niezłe :cool3: ): Toffuś pokąpielowy :D Gdzie jest Toffik?? Quote
marlena924 Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Te zdjątka są słodziutkie :) Fajnie się leży... Co ona mi znów ubrała?? Jego wysokość, książe Toffi mówi wszystkim DOBRANOC Quote
marlena924 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Jak wiecie (a może nie wiecie) w sobote bylam na imprezie zimowej w Istebnej (z tatą, bratem, wujkiem i kuzynką). Przyznam, że troszkę się nudziłam, bo byłam tam już po raz piąty. Najwiękrzą dla mnie atrakcją był kulig i przejażdżka na skuterze śnieżnym :D Pare fotek: Miejsce, w którym byłam: Zdjęcia z kuligu (z wozu) No i konisie, które mijaliśmy... Quote
marlena924 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Toffuś życzy wszystkim Paniom wszystkiego najlepszego! Quote
Nitka&Gosia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dziękujemy za życzenia i również życzymy wsiego dobrego ^_^ A o mnie i o Niteczce zapomnieli ;( Będziemy płakać. ALE FOTEK! :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 fajniutki toffiś :lol: a w jakim wieku jest ten twój psiak marlenko?? :lol: Quote
marlena924 Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 madziasto4 napisał(a):fajniutki toffiś :lol: a w jakim wieku jest ten twój psiak marlenko?? :lol: Toffik urodził się 20.02.05 r. więc ma teraz ponad roczek :) :) :) Quote
marlena924 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 To ja :] Bez śmiechów... Trochę małe zdjecie :P Pozdrawiam Quote
marlena924 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Co ta galeryjka taka mało popularna :(:(:( My 17-go wybieramy sie do fryzjerka. W czwartek przyjechała rodzina z Niemiec. No i jak juz pisałam moja kuzynka przyjedzie znów 31.03 odebrać yoreczka (Toffi bedzie dla niego wujkiem)... No i tak wczoraj pojechaliśmy zobaczyć te maleństwa. Dowiedziałam się, że mama Toffika nazywa się KORA :) No i jest już też ostrzyżona-ślicznie wygląda :) Maleństwa już urosły... I pomyśleć, że mój szkrab też tak wyglądał rok temu :) No i obiecane zdjątka: Toffi w Dzień Kobiet : Kwiatuszki :) :loveu: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Hihi, ale z niego leniuszek:loveu: Szkoda, ze nie masz zdjec maluszkow:lol: Quote
marlena924 Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi, ale z niego leniuszek:loveu: Szkoda, ze nie masz zdjec maluszkow:lol: Niedawno było jedno :cool1: Quote
marlena924 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Toffi i Misiek (zmiana imienia chomika): (NIE)przyjaciele: No i jeszcze minka :) Toffiś pozdrawia! Quote
Recommended Posts