Magda Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Troche spoznione, ale szczere zyczenia dla Tofficzka! :new-bday::new-bday::BIG::new-bday::new-bday: Quote
marlena924 Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Dziękujemy :sweetCyb: :buzi: :lilangel: :bigok: Ale mi się ziewaaa... A jeszcze poleżę... Nie patrzeć na bałagan! Toffik z bliska... CDN! Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No proszę ile nowych zdjątek! :multi::multi::multi::multi: Czekam na cdn :lol::lol: Wszystkiego naj z okazji urodzinek! :multi::multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :cool3: Witamy ...Ziewający Toficzek :loveu: Quote
marlena924 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 W niedzielę byliśmy z odwiedzinami u wujka, cioci i kuzynki (oni też mają yorka, wabi się TUTI)... Oto zdjątka Tofficzka i Tutiego :) Tuti to ten z prawej :) Przepraszam, że zdjęcia nie obrobione I w górę! Sam Tuti :) Jest od Tofficzka troszkę młodszy, ale jest mocniejszej budowy ciała :) Moja kuzynka kupiła mu świetne ubranko i TOFFIK oczywiście je przymieżył ( było troszkę za duże ale jest super :)) Może my też kupimy takie Toffikowi... :cool3: Na rękach mojej mamy :):) Haha! Quote
rokiii Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 KURCZE Ale z TUTIego PRzysTOJniak Sie zrOBIL:loveu: ..WiDZialam GO OstatNIO w WakAcJE CHyba TO BYL jEszCZe MAlUTKi:eviltong: A TOfi TEZ slICzniE wySzedl SzczeGOlNIe w TYm UBranKU:loveu: :loveu: ..A MAm TOfiKA TEz FAjna:lol: POzDRAwiam:multi: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 i jeszcze my trochę spóżnieni :oops: Tofficzku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Quote
marlena924 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :B-fly: :Rose: :Cool!: Toffik przybija łapkę zaniedługo nowe zdjątka :) Musze pomniejszyć :shake: Quote
nikusia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Super fotki! Jak się fajnie psiaki bawią! Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tuti rzeczywiscie mocniejszej budowy cialka:lol: Toffikowi do pyszczka w takim ubranku. Czekam na wiecej:multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Śwetne ubranko ..Tofikowi pasuje czerwony :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A my to już całkiem spóźnieni :oops: WSZYSTKIEGO NAJPSIEJSZEGO DLA TOFFICZKA !!! a zdjęcia supper obu piesków :lol: Quote
marlena924 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Mam zagadkę... GDZIE JEST TOFFI?? :multi: :multi: :multi: Quote
marlena924 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 WLAZŁ KOTEK NA PŁOTEK.... I MRUGA I MRUGA... ŁADNA TO PIOSENKA... Niedługa, niedługa! Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='marlena924']WLAZŁ KOTEK NA PŁOTEK.... I MRUGA I MRUGA... ŁADNA TO PIOSENKA... Niedługa, niedługa! Z niego to rzeczywiscie kotek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marlena924 Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Jestem wykończona ludzie.. Nie mam niestety dzisiejszych zdjęć ale zaraz postaram się dać te z wczoraj i przedwczoraj... Byłam w Żorach z przyjaciółką i z pieskiem :) Ale było fajnie... Toffi jechał pierwszy raz autobusem i jestem z niego zachwycona.Takiego grzeczbego Toffika jeszcze nigdy nie widzialam! Z Jastrzębia do Żor jechało się ponad 20 minut czy coś takiego. Toffik siedział w swojej torbie i miał oczywiście nylonowy kaganiec. Na ryneckzu sobie pochodziliśmy, pućiłam go żeby sobie troszkę pochodził i przedtem wróciliśmy. Toffik jest coraz bardziej posłuszny i coraz grzeczniejszy. A teraz śpi wykończony.... Ja nie mam teraz na nic czasu :-( :shake: Chwilke jeszcze na Dogomanii posiedzę i musze lekcje odrabiać :( Zaraz dodam zdjęcia, ale nie nowe, tylko robione trzy-cztery dni temu :) Quote
marlena924 Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Zdjęcia robione cztery dni temu-zabawy ze sznurkiem :) Jestem szalony... Co się tak patrzysz? Sznureczka nie oddam :lol: R o z c zo c h r a n y, ale zdolny do walki :lol: ZABIERASZ MI? NIE O D D A M ! :angryy: Coo... Widzisz, to ja mam teraz sznureczek :D Nie dam! No nie! ZABRAŁA MI!Za to zrobiłem bałagan, ha ha! Oddaj :( :-( Na Wasze galeryjki wpadnę potem bo teraz nie mogę :shake: :-( Pozdrawiam :) Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Na ostatniej Fotce Tofiś wyszedł jak jakaś sierotka :loveu: Zdięcia Jak zwykle Fajniutkie :cool1: Quote
rokiii Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Na ostatniej Fotce Tofiś wyszedł jak jakaś sierotka :loveu: Zdięcia Jak zwykle Fajniutkie :cool1: LIli MAsz RACE TOFi WyszeDL na OStaTNIEj FOTce JAk SieROTka:lol: :loveu: ..POzDRawiam MArlenKo;) Quote
marlena924 Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Mam dla Was jeszcze lato... :loveu: Bo teraz za oknem okropna pogoda więc wyciągnelam zdjecia z lata, których jeszcze nie widzieliście a są ciekawe.. Więc zamykamy oczka i się przenosimy do lata... jest ciepły lipiec.... Widok z wyciągu linowego (koło Lunaparku i Zoo w Chorzowie): Park: Stadion... No i jakieś mostki :) Może jescze potem coś dodam :) NArazie tym pięknym czymś się zadziwiajcie :) Quote
marlena924 Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Witajcie :) Zaraz poprzerabiam fotki i dodam cos... Quote
Recommended Posts